Areszt Śledczy ogłasza przetarg
- Adres: 76-200 Słupsk, ul. Sądowa 1
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 59 8483200 , fax. 59 8428608
- Data zamieszczenia: 2014-11-13
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
ul. Sądowa 1 1
76-200 Słupsk, woj. pomorskie
tel. 59 8483200, fax. 59 8428608
REGON: 00031995400000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Areszt Śledczy
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieograniczony Nr 04/Ż/2014 na sukcesywne dostawy artykułów spożywczych - wędliny i wyroby podrobowe - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych - wędliny i wyroby podrobowe zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia: 1. Boczek wędzony (CPV 15131100 - 6) 1000 kg 2. Boczek wędzony zawijany (rolada) (CPV 15131100 - 6) 200 kg 3. Kaszanka (CPV 15131134 - 3) 3000 kg 4. Kiełbasa biała parzona (CPV 15131130 - 5) 1800 kg 5. Kiełbasa golonkowa (CPV 15131130 - 5)1500 kg 6. Kiełbasa jałowcowa (CPV 15131130 - 5) 100 kg 7. Kiełbasa krakowska parzona (CPV 15131130 - 5) 350kg 8. Kiełbasa mortadela (CPV 15131130 - 5)3000kg 9. Kiełbasa parówkowa (CPV 15131130 - 5) 2000kg 10. Kiełbasa śląska(CPV 15131130 - 5) 1800kg 11. Kiełbasa targowa (zwyczajna) (CPV 15131130 - 5) 6500kg 12. Kiełbasa żywiecka (CPV 15131130 - 5) 600kg 13. Mielonka wieprzowa (CPV 15131130 - 5) 2000kg 14. Metka cebulowa (CPV 15131120 - 2) 1000kg 15. Metka łososiowa (CPV 15131120 - 2) 1000kg 16. Parówki cienkie (CPV 15131130 - 5) 1700kg 17. Pasztet wieprzowy zapiekany (CPV 15131310 - 1) 2200kg 18. Pasztetowa (CPV 15131310 - 1) 2000kg 19. Pieczeń mięsna wieprzowa (CPV 15131120 - 2) 3000kg 20. Salceson włoski (CPV 15131120 - 2) 1000kg 21. Salceson czarny (CPV 15131120 - 2) 1000kg 22. Tuszonka staropolska(CPV 15131130 - 5) 3000kg 23. Blok drobiowy prasowany (CPV 15131135 - 0) 1500kg 24. Mielonka drobiowa (CPV 15131135 - 0) 1700kg 25. Pasztet drobiowy(CPV 15131135 - 0) 400kg 26. Pieczeń drobiowa (CPV 15131135 - 0) 1300kg 27. Serdelki drobiowe (CPV 15131135 - 0) 2300kg 28. Kiełbasa szynkowa z drobiu(CPV 15131135 - 0) 90kg 29. Mortadela drobiowa (CPV 15131135 - 0) 400kg 30. Polędwica drobiowa (CPV 15131135 - 0) 80kg 31. Szynka drobiowa (CPV 15131135 - 0) 120kg 32. Baleron z indyka (CPV 15131135 - 0) 100 kg 33. Kiełbasa śląska drobiowa (CPV 15131135 - 0) 500 kg 34. Baton tyrolski drobiowy (CPV 15131135 - 0) 300 kg 35. Mielonka tyrolska (CPV 15131130 - 5) 1000 kg 36. Kiełbasa tatrzańska (CPV 15131130 - 5) 300 kg 37. Parówkowa drobiowa (CPV 15131135 - 0) 300 kg 38. Polędwica sopocka (CPV 15131130 - 5) 80kg 39. Szynka wieprzowa (CPV 15131130 - 5) 80kg 40. Kości wieprzowe - wędzone (CPV 15131400 - 9) 500kg 41. Kości wieprzowe - szpikowe (CPV 15131400 - 9) 500kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium zgodnie z art. 45 ust. 1 i 2 ustawy z dnia 29.01.2004 r. - Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 19 października 2014 r. poz 1232)
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy mięsa i art. mięsnych: znak sprawy: 5/2016/BIGB O/POTULICE
Dodano: 2016-03-24 - Dostawy sukcesywne wędlin wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
Dodano: 2016-01-27 - Dostawy sukcesywne wędlin wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
Dodano: 2015-07-07 - Dostawy mięsa i art. mięsnych:znak sprawy: 5/2015/BIGB O/POTULICE
Dodano: 2015-05-11 - znak sprawy: 11/2014/BIGB O/POTULICE Dostawy mięsa i art. mięsnych:
Dodano: 2014-09-22 - Dostawy sukcesywne wędlin wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
Dodano: 2014-07-23 - ZP/66/CZB/2014 Dostawa wędlin wieprzowych do kuchni, sklepu i kantyny w Czerwonym Borze, kantyn w Przytułach Starych i Grądach Woniecko
Dodano: 2014-05-29 - III. Dostawy warzyw i owoców:znak sprawy: 03/2014/BIGB O/POTULICE
Dodano: 2014-03-21 - DOSTAWY MIĘSA I ART. MIĘSNYCH ZNAK SPRAWY: 2/2014/BIGB O/POTULICE
Dodano: 2014-03-07 - znak sprawy: 1/2014/BIGB O/POTULICE
Dodano: 2014-02-14