Przetargi.pl
III. Dostawy warzyw i owoców:znak sprawy: 03/2014/BIGB O/POTULICE

Bałtycka Instytucja Gospodarki Budżetowej BALTICA ogłasza przetarg

  • Adres: 80-803 Gdańsk, ul. Kurkowa 12
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 58 3231102 , fax. 58 3231101
  • Data zamieszczenia: 2014-03-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Bałtycka Instytucja Gospodarki Budżetowej BALTICA
    ul. Kurkowa 12 12
    80-803 Gdańsk, woj. pomorskie
    tel. 58 3231102, fax. 58 3231101
    REGON: 22115068800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.igbbaltica.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: igb

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    III. Dostawy warzyw i owoców:znak sprawy: 03/2014/BIGB O/POTULICE
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Lp. Przedmiot zamówienia Grupa 1 (ZK Potulice) Grupa 2 (AŚ Bydgoszcz, ZK Koronowo, ZK Bydgoszcz-Fordon, AŚ Chojnice) Grupa 3 (ZK Nr 1 Grudziądz, ZK Nr 2 Grudziądz) Grupa 4 (AŚ Inowrocław, AŚ Toruń, ZK Włocławek) 1. Ziemniaki jadalne - o średniej wielkości, tzn. o przeciętnej średnicy ok. 6 cm, przeciętnej długości ok. 8 cm, jednego gatunku, niemieszane, dopuszczalne odmiany: Irga, Sante, Irys, Bryza, Satina, Lord, jednostka miary kilogram. CPV: 03212100-6. ilość szacunkowa: 1500 kg ilość szacunkowa: 1200 kg - - 2. Marchew - bez naci, oczyszczona, nieobrana, średniej długości i grubości, tzn. o średnicy od 3 cm do 4 cm i długości od 12 cm do 15 cm, jednostka miary kilogram. CPV: 03221112-4 ilość szacunkowa: 400 kg ilość szacunkowa: 400 kg - - 3. Kapusta czerwona - w główkach, o minimalnej wadze główki 2,5 kg, jednostka miary kilogram. CPV: 03221410-3. ilość szacunkowa: 300 kg ilość szacunkowa: 200 kg - - 4. Groch łuskany, połówki, jednostka miary kilogram. CPV: 03221220-4. ilość szacunkowa: 200 kg ilość szacunkowa: 200 kg - - 5. Fasola typu Jaś, duża, jednostka miary kilogram. CPV: 03221210-1. ilość szacunkowa: 200 kg ilość szacunkowa: 200 kg - - 6. Cebula - średniej wielkości, jednostka miary kilogram. CPV: 03221112-1. ilość szacunkowa: 2000 kg ilość szacunkowa: 1500 kg ilość szacunkowa: 500 kg ilość szacunkowa: 300 kg 7. Burak ćwikłowy - średniej wielkości, jednostka miary kilogram. CPV: 03221111-7. ilość szacunkowa: 600 kg ilość szacunkowa: 400 kg - - 8. Pietruszka korzeń - bez naci, oczyszczona, nieobrana, średniej długości i grubości, tzn. o średnicy od 3 cm do 4 cm i długości od 12 cm do 15 cm, jednostka miary kilogram. CPV: 03221100-7. ilość szacunkowa: 100 kg ilość szacunkowa: 60 kg - - 9. Nać pietruszki - o przeciętnej wadze pęczka ok. 100 g i maksymalnej długości 15 cm jednostka miary kilogram. CPV: 03221300-9. ilość szacunkowa: 50 kg ilość szacunkowa: 50 kg - - 10. Koper - o przeciętnej wadze pęczka ok. 100g i maksymalnej długości 15 cm, jednostka miary kilogram. CPV: 03221300-9. ilość szacunkowa: 50 kg ilość szacunkowa: 50 kg - - 11. Koper włoski - fenkuł, jednostka miary kilogram. CPV: 03221300-9. ilość szacunkowa: 50 kg - - - 12. Ogórek zielony - twardy, średniej wielkości, w całości, polny, jednostka miary kilogram. CPV: 03221270-9. ilość szacunkowa: 700 kg ilość szacunkowa: 500 kg ilość szacunkowa: 500 kg ilość szacunkowa: 500 kg 13. Papryka surowa - czerwona, cała, jednostka miary kilogram. CPV: 03221230-7. ilość szacunkowa: 300 kg ilość szacunkowa: 200 kg ilość szacunkowa: 200 kg ilość szacunkowa: 200 kg 14. Pieczarka - o średniej wielkości, tzn. zamknięte kapelusze o średnicy od 3cm do 5cm, jednostka miary kilogram. CPV: 03221260-6. ilość szacunkowa: 500 kg ilość szacunkowa: 300 kg - - 15. Pomidor - czerwony, cały, średniej wielkości, polny, jednostka miary kilogram. CPV: 03221240-0. ilość szacunkowa: 500 kg ilość szacunkowa: 600 kg ilość szacunkowa: 600 kg ilość szacunkowa: 600 kg 16. Por - oczyszczony, gruby, w całości, jednostka miary kilogram. CPV: 03222230-4. ilość szacunkowa: 100 kg ilość szacunkowa: 50 kg - - 17. Seler - duży, oczyszczony, bez liści, jednostka miary kilogram. CPV: 03221100-7. ilość szacunkowa: 20 kg ilość szacunkowa: 20 kg ilość szacunkowa: 20 kg ilość szacunkowa: 20 kg 18. Seler naciowy, jednostka miary kilogram. CPV: 03221000-6 ilość szacunkowa: 50 kg - - - 19. Kapusta włoska - w główkach, o wadze główki od 1,8 kg do 4,0 kg, jednostka miary kilogram. CPV: 03221410-3. ilość szacunkowa: 100 kg ilość szacunkowa: 100 kg - - 20. Kapusta biała - w główkach, o wadze główki od 2 kg do 4 kg, jednostka miary kilogram. CPV: 03221410-3. ilość szacunkowa: 500 kg ilość szacunkowa: 200 kg - - 21. Kapusta pekińska, główki o minimalnej średnicy 10 cm i minimalnej długości 20 cm, jednostka miary kilogram. CPV: 03221410-3. ilość szacunkowa: 400 kg ilość szacunkowa: 300 kg - - 22. Cukinia - jednostka miary kg. CPV: 03221250-3. ilość szacunkowa: 200 kg ilość szacunkowa: 200 kg - - 23. Bakłażan, jednostka miary kilogram. CPV: 03221000-6 ilość szacunkowa: 200 kg - - - 24. Sałata głowiasta kl. I, - jednostka miary szt. CPV: 03221310-2. ilość szacunkowa: 200 szt. ilość szacunkowa: 200 szt. ilość szacunkowa: 50 szt. ilość szacunkowa: 50 szt. 25. Sałata lodowa główka - jednostka miary szt. CPV: 03221310-2. ilość szacunkowa: 300 szt. ilość szacunkowa: 300 szt. - - 26. Sałata karbowana czerwona główka, jednostka miary szt. CPV: 03221310-2. ilość szacunkowa: 150 szt. ilość szacunkowa: 150 szt. - - 27. Kalafior, jednostka miary szt. CPV: 03221420-6. ilość szacunkowa: 500 szt. ilość szacunkowa: 500 szt. ilość szacunkowa: 50 szt. ilość szacunkowa: 50 szt. 28. Brokuły, jednostka miary szt. CPV: 03221430-9. ilość szacunkowa: 500 szt. ilość szacunkowa: 500 szt. ilość szacunkowa: 50 szt. ilość szacunkowa: 50szt. 29. Pomidor koktajlowy tacka 500 g, jednostka miary szt. CPV: 03221240-0. ilość szacunkowa: 150 szt. ilość szacunkowa: 150 szt. ilość szacunkowa: 150 szt. ilość szacunkowa: 150 szt. 30. Rzodkiewka - jednostka miary szt. CPV: 03221100-7. ilość szacunkowa: 500 szt. ilość szacunkowa: 500 szt. ilość szacunkowa: 500 szt. ilość szacunkowa: 500 szt. 31. Mięta świeża doniczka, jednostka miary szt. CPV: 03121100-6. ilość szacunkowa: 50 szt. ilość szacunkowa: 30 szt. - - 32. Bazylia świeża doniczka, jednostka miary szt. CPV: 03121100-6. ilość szacunkowa: 50 szt. ilość szacunkowa: 30 szt. - - 33. Czosnek - w główkach, średniej wielkości, o przeciętnej wadze główki od 35 g do 50 g, jednostka miary kilogram. CPV: 03221100-7. ilość szacunkowa: 50 kg ilość szacunkowa: 50 kg ilość szacunkowa: 50 kg ilość szacunkowa: 50 kg 34. Kapusta kwaszona z marchewką - bez konserwantów, jednostka miary kilogram. CPV: 03221410-3. ilość szacunkowa: 300 kg ilość szacunkowa: 300 kg - - 35. Banany - jednostka miary kg. CPV: 03222111-4. ilość szacunkowa: 800 kg ilość szacunkowa: 800 kg ilość szacunkowa: 800 kg ilość szacunkowa: 800 kg 36. Grejpfruty - jednostka miary kg. CPV: 03222230-4. ilość szacunkowa: 400 kg ilość szacunkowa: 500 kg ilość szacunkowa: 500 kg ilość szacunkowa: 500 kg 37. Winogrona zielone - jednostka miary kg. CPV: 032222340-8. ilość szacunkowa: 400 kg ilość szacunkowa: 400 kg ilość szacunkowa: 400 kg ilość szacunkowa: 400 kg 38. Winogrona fioletowe - jednostka miary kg. CPV: 032222340-8. ilość szacunkowa: 400 kg ilość szacunkowa: 400 kg ilość szacunkowa: 400 kg ilość szacunkowa: 400 kg 39. Gruszki - jednostka miary kg. CPV: 03222322-6. ilość szacunkowa: 400 kg ilość szacunkowa: 400 kg ilość szacunkowa: 400 kg ilość szacunkowa: 400 kg 40. Kiwi - jednostka miary kg. CPV: 03222118-3. ilość szacunkowa: 150 kg ilość szacunkowa: 250 kg ilość szacunkowa: 250 kg ilość szacunkowa: 150 kg 41. Ananas - jednostka miary szt. CPV: 03222240-7. ilość szacunkowa: 100 szt. - - - 42. Cytryny, jednostka miary kilogram. CPV: 03222210-8. ilość szacunkowa: 500 kg ilość szacunkowa: 500 kg ilość szacunkowa: 500 kg ilość szacunkowa: 500 kg 43. Jabłka - całe, średniej wielkości, jednostka miary kilogram. CPV: 03222321-9. ilość szacunkowa: 2000 kg ilość szacunkowa: 2000 kg ilość szacunkowa: 2000 kg ilość szacunkowa: 2000 kg 44. Arbuz - (sezonowo) jednostka miary kg. CPV: 03222200-1. ilość szacunkowa: 200 kg ilość szacunkowa: 100 kg ilość szacunkowa: 100 kg ilość szacunkowa: 100 kg 45. Fasolka szparagowa (sezonowo), jednostka miary kg. CPV: 03221212-0. ilość szacunkowa: 200 kg ilość szacunkowa: 200 kg - - 46. Wiśnie (sezonowo), jednostka miary kg. CPV: 03222333-6. ilość szacunkowa: 200 kg ilość szacunkowa: 200 kg ilość szacunkowa: 200 kg ilość szacunkowa: 200 kg 47. Śliwki (sezonowo), jednostka miary kg. CPV: 03222334-3. ilość szacunkowa: 300 kg ilość szacunkowa: 300 kg ilość szacunkowa: 300 kg ilość szacunkowa: 300 kg 48. Brzoskwinia (sezonowo), jednostka miary kg. CPV: 03222332-9. ilość szacunkowa: 300 kg ilość szacunkowa: 300 kg ilość szacunkowa: 300 kg ilość szacunkowa: 300 kg 49. Truskawki (sezonowo), pakowane w łubianki do 3 kg , jednostka miary kg. CPV: 03222313-0. ilość szacunkowa: 500 kg ilość szacunkowa: 500 kg ilość szacunkowa: 500 kg ilość szacunkowa: 500 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: NIE DOTYCZY

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.igbbaltica.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach