Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych (zakup wspólny dla ZK Jasło i AŚ Sanok)

Zakład Karny w Jaśle ogłasza przetarg

  • Adres: 38-200 Jasło, Warzyce 467
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 13 44 35 860 , fax. 13 44 35 861
  • Data zamieszczenia: 2016-01-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Jaśle
    Warzyce 467 467
    38-200 Jasło, woj. podkarpackie
    tel. 13 44 35 860, fax. 13 44 35 861
    REGON: 00127117800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa Jednostka Organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych (zakup wspólny dla ZK Jasło i AŚ Sanok)
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    5. Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów spożywczych mięsa i wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego i wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych. Zadanie I: Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych L.p. Kod CPV Nazwa artykułu J.m. Ilość asortymentu 1. 15113000-3 Boczek surowy kg 500 2. 15131130-5 Boczek wędzony kg 10 3. 15114000-0 Flaki wołowe gotowane kg 75 4. 15113000-3 Karkówka wieprzowa b/k kg 150 5. 15131134-3 Kaszanka kg 1500 6. 15131130-5 Kiełbasa grillowa kg 100 7. 15131130-5 Kiełbasa grillowa biała kg 850 8. 15131130-5 Kiełbasa mortadela wieprzowa kg 800 9. 15131130-5 Kiełbasa parówkowa kg 700 10. 15131130-5 Kiełbasa śląska kg 50 11. 15131130-5 Kiełbasa zwyczajna kg 2000 12. 151311336-6 Kiełbasa kanapkowa kg 950 13. 151311336-6 Mielonka śniadaniowa kg 700 14. 151311336-6 Mielonka tyrolska kg 500 15. 151311336-6 Mielonka wieprzowa kg 650 16. 15131130-5 Lunch kg 1500 17. 15113000-3 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 1300 18. 15131130-5 Parówki cienkie kg 100 19. 15131310-1 Pasztetowa kg 100 20. 15131310-1 Pasztet pieczony wieprzowy kg 560 21. 15131130-5 Pieczeń wiedeńska kg 400 22. 15110000-2 Podgardle surowe kg 500 23. 15111100-0 Mięso gulaszowe wołowe kg 150 24. 15131130-5 Salceson kg 950 25. 15131130-5 Smaczek konserwowy kg 50 26. 15113000-3 Szynka surowa bez kości kg 350 27. 15114000-0 Wątroba wieprzowa kg 500 28. 15114000-0 Wątroba wołowa kg 200 29. 15131620-7 Mięso mielone świeże kg 700 30. 15131220-3 Żeberka wieprzowe świeże kg 400 31. 15131133-6 Pachwina wędzona kg 150 Zadanie II: Dostawa mięsa drobiowego i wyrobów drobiowych. L.p. Kod CPV Nazwa artykułu J.m. Ilość asortymentu 1. 15112000-6 Filet drobiowy kg 150 2. 15131500-0 Hamburgery z kurczaka kg 1200 3. 15131135-0 Kiełbasa mortadela drobiowa kg 1200 4. 15131135-0 Kiełbasa zwyczajna drobiowa kg 900 5. 15112100-7 Kurczak świeży kg 1000 6. 15131135-0 Mielonka drobiowa kg 1300 7. 15131135-0 Parówki drobiowe kg 1100 8. 15131310-1 Pasztetowa drobiowa kg 1100 9. 15131135-0 Pieczeń drobiowa kg 1000 10. 15131135-0 Salceson drobiowy kg 550 11. 15131135-0 Serdelki drobiowe kg 500 12. 15131135-0 Szynka mielona drobiowa-blok kg 250 13. 15112300-9 Wątroba drobiowa kg 200 14. 15114000-0 Żołądki drobiowe kg 450 15. 15112100-6 Filet z indyka kg 50 16. 15112100-6 Udko z kurczaka -waga ok. 250g/szt. kg 700 17. 15114000-0 Serca drobiowe świeże kg 300 18. 15131440-2 Polędwica drobiowa kg 200 Zadanie III: Dostawa konserw mięsnych L.p. Kod CPV Nazwa artykułu J.m. RAZEM 1. 15131000-5 Konserwa tyrolska z otwieraczem 300g kg 500 2. 15131000-5 Konserwa turystyczna z otwieraczem 300g kg 500 3. 15131310-1 Pasztet Mazowiecki z otwieraczem 300g kg 300 4. 15131310-1 Pasztet drobiowy z otwieraczem 300g kg 800 Zadanie IV: Dostawa ryb przetworzonych i konserwowanych L.p. Kod CPV Nazwa artykułu J.m. RAZEM 1. 15200000-0 Paprykarz kg 700 2. 15241200-1 Śledź w pomidorach kg 250 3. 15200000-0 Sałatka z makreli kg 500 4. 15240000-2 Szprot w oleju kg 150 5. 15240000-2 Szprot w pomidorach kg 200 6. 15221000-3 Tusza rybna mrożona ( glazura max. 10%, waga bez glazury) kg 250 7. 15221000-3 Kostka rybna mrożona ( glazura max. 10%, waga bez glazury) kg 100 8. 15241200-1 Śledź marynowany kg 80 Zamawiający zastrzega sobie , iż do 20% dostawy każdego asortymentu z zadania III i IV (dostawa konserw mięsnych i ryb przetworzonych) będzie dostarczana w opakowaniach z otwieraczem o gramaturze od 100 g do 140 g.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach