Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych (zakup wspólny dla ZK Jasło i AŚ Sanok)

Zakład Karny w Jaśle ogłasza przetarg

  • Adres: 38-200 Jasło, Warzyce 467
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 13 44 35 860 , fax. 13 44 35 861
  • Data zamieszczenia: 2014-06-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Jaśle
    Warzyce 467 467
    38-200 Jasło, woj. podkarpackie
    tel. 13 44 35 860, fax. 13 44 35 861
    REGON: 00127117800000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa Jednostka Organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych (zakup wspólny dla ZK Jasło i AŚ Sanok)
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów spożywczych mięsa i wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego i wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych. Zadanie I: Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych L.p. Kod CPV Nazwa artykułu J.m. Ilość asortymentu 1. 15113000-3 Boczek surowy kg 300 2. 15131130-5 Boczek wędzony kg 20 3. 15114000-0 Flaki wołowe gotowane kg 70 4. 15113000-3 Karkówka wieprzowa b/k kg 100 5. 15131134-3 Kaszanka kg 600 6. 15131130-5 Kiełbasa grillowa kg 150 7. 15131130-5 Kiełbasa grillowa biała kg 300 8. 15131130-5 Kiełbasa mortadela wieprzowa kg 500 9. 15131130-5 Kiełbasa parówkowa kg 250 10. 15131130-5 Kiełbasa śląska kg 50 11. 15131130-5 Kiełbasa zwyczajna kg 1150 12. 151311336-6 Kiełbasa kanapkowa kg 350 13. 151311336-6 Mielonka śniadaniowa kg 250 14. 151311336-6 Mielonka tyrolska kg 250 15. 151311336-6 Mielonka wieprzowa kg 350 16. 15131130-5 Lunch kg 650 17. 15113000-3 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 700 18. 15131130-5 Parówki cienkie kg 150 19. 15131310-1 Pasztetowa kg 250 20. 15131310-1 Pasztet pieczony wieprzowy kg 350 21. 15131130-5 Pieczeń wiedeńska kg 200 22. 15110000-2 Podgardle surowe kg 250 23. 15111100-0 Mięso gulaszowe wołowe kg 100 24. 15131130-5 Salceson kg 550 25. 15131130-5 Smaczek konserwowy kg 150 26. 15131134-3 Krupniok (gramatura 150 g/szt.) kg 100 27. 15113000-3 Szynka surowa bez kości kg 200 28. 15114000-0 Wątroba wieprzowa kg 300 29. 15114000-0 Wątroba wołowa kg 200 30. 15131620-7 Mięso mielone świeże kg 350 31. 15131220-3 Żeberka wieprzowe świeże kg 200 32. 15131133-6 Pachwina wędzona kg 100 Zadanie II: Dostawa mięsa drobiowego i wyrobów drobiowych. L.p. Kod CPV Nazwa artykułu J.m. Ilość asortymentu 1. 15112000-6 Filet drobiowy kg 150 2. 15131500-0 Hamburgery z kurczaka kg 600 3. 15131135-0 Kiełbasa mortadela drobiowa kg 950 4. 15131135-0 Kiełbasa zwyczajna drobiowa kg 600 5. 15112100-7 Kurczak świeży kg 550 6. 15131135-0 Mielonka drobiowa kg 750 7. 15131135-0 Parówki drobiowe kg 700 8. 15131310-1 Pasztetowa drobiowa kg 750 9. 15131135-0 Pieczeń drobiowa kg 250 10. 15131135-0 Salceson drobiowy kg 180 11. 15131135-0 Serdelki drobiowe kg 450 12. 15131135-0 Szynka mielona drobiowa-blok kg 180 13. 15112300-9 Wątroba drobiowa kg 150 14. 15114000-0 Żołądki drobiowe kg 230 15. 15112100-6 Filet z indyka kg 50 16. 15112100-6 Udko z kurczaka -waga ok. 250g/szt. kg 500 17. 15114000-0 Serca drobiowe świeże kg 150 18. 15131440-2 Polędwica drobiowa kg 80 Zadanie III: Dostawa konserw mięsnych L.p. Kod CPV Nazwa artykułu J.m. RAZEM 1. 15131000-5 Konserwa tyrolska z otwieraczem 300g kg 300 2. 15131000-5 Konserwa turystyczna z otwieraczem 300g kg 300 3. 15131310-1 Pasztet Mazowiecki z otwieraczem 300g kg 250 4. 15131310-1 Pasztet drobiowy z otwieraczem 300g kg 450 5. 15131131-2 Pasztet konserwowy drobiowy 110-140 g kg 100 Zadanie IV: Dostawa ryb przetworzonych i konserwowanych L.p. Kod CPV Nazwa artykułu J.m. RAZEM 1. 15200000-0 Paprykarz kg 500 2. 15241200-1 Śledź w pomidorach kg 150 3. 15200000-0 Sałatka z makreli kg 400 4. 15240000-2 Sardynki w oleju kg 100 5. 15240000-2 Sardynki w pomidorach kg 100 6. 15240000-2 Szprot w oleju kg 200 7. 15240000-2 Szprot w pomidorach kg 200 8. 15221000-3 Kotlety rybne panierowane kg 300 9. 15241200-1 Śledź marynowany kg 200
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach