Przetargi.pl
Dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla Zakładu Karnego w Przemyslu.

Zakład Karny w Przemyślu ogłasza przetarg

  • Adres: 37-700 Przemyśl, ul. Rokitniańska 1
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 0-16 678 92 71 , fax. 0-18 678 61 31
  • Data zamieszczenia: 2014-11-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Przemyślu
    ul. Rokitniańska 1 1
    37-700 Przemyśl, woj. podkarpackie
    tel. 0-16 678 92 71, fax. 0-18 678 61 31
    REGON: 00032036000000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka penitencjarna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla Zakładu Karnego w Przemyslu.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla Zakładu Karnego w Przemyslu. PAKIET A: 1. Boczek wędzony kg 300 2. Filet pieczony z indyka kg 150 3. Kaszanka kg 300 4. Kiełbasa sucha krakowska kg 120 5. Kiełbasa zwyczajna kg 900 6. Kiełbasa żywiecka drobiowa kg 120 7. Lencz kg 800 8. Mortadela drobiowa kg 1600 9. Mortadela wieprzowa kg 200 10. Parówka drobiowa kg 500 11. Parówka wieprzowa kg 100 12. Polędwica sopocka kg 150 13. Polędwica z indyka kg 150 14. Salceson włoski kg 700 15. Szynka wieprzowa gotowana kg 120 PAKIET B: 1. Kiełbasa krakowska parzona kg 150 2. Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 120 3. Kiełbasa parówkowa kg 300 4. Pasztet pieczony drobiowy kg 500 5. Pasztetowa firmowa wieprzowa kg 500 6. Kiełbasa szynkowa drobiowa kg 120 7. Serdelki drobiowe kg 900 8. Serdelki wieprzowe kg 200 9. Mielonka wieprzowa kg 700 10. Pieczeń drobiowa kg 700 11. Przysmak śniadaniowy kg 400 PAKIET C: 1. Karkówka wieprzowa b/k kg 50 2. Flaki wołowe kg 150 3. Mięso mielone wieprzowe kg 100 4. Mięso wieprzowe kl. I (duże kawałki) kg 300 5. Mięso wołowe kl. I (duże kawałki) kg 100 6. Wątroba wieprzowa kg 300 7. Kości wołowe kg 100 PAKIET D: 1. Kurczęta - całe kg 1300 2. Piersi z kurczaka bez skóry kg 100 3. Mięso mielone drobiowe kg 1400 4. Serca drobiowe kg 200 5. Skrzydło z kurczaka kg 100 6. Żołądki drobiowe kg 400 7. Kości drobiowe kg 200
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www. sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach