Przetargi.pl
Dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla Zakładu karnego w Przemyślu.

Zakład Karny w Przemyślu ogłasza przetarg

  • Adres: 37-700 Przemyśl, ul. Rokitniańska 1
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 0-16 678 92 71 , fax. 0-18 678 61 31
  • Data zamieszczenia: 2015-11-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Przemyślu
    ul. Rokitniańska 1 1
    37-700 Przemyśl, woj. podkarpackie
    tel. 0-16 678 92 71, fax. 0-18 678 61 31
    REGON: 00032036000000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka penitencjarna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla Zakładu karnego w Przemyślu.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla Zakładu karnego w Przemyślu. PAKIET A. 1. Boczek wędzony kg 350 10 dni 2. Filet pieczony z indyka kg 120 10 dni 3. Kaszanka kg 250 10 dni 4. Kiełbasa sucha krakowska kg 150 10 dni 5. Kiełbasa zwyczajna kg 1100 10 dni 6. Kiełbasa żywiecka drobiowa kg 150 10 dni 7. Lencz kg 1000 10 dni 8. Mortadela drobiowa kg 1300 10 dni 9. Mortadela wieprzowa kg 200 10 dni 10. Parówka drobiowa kg 200 10 dni 11. Parówka wieprzowa kg 100 10 dni 12. Polędwica sopocka kg 120 10 dni 13. Polędwica z indyka kg 250 10 dni 14. Salceson włoski kg 350 10 dni 15. Szynka wieprzowa gotowana kg 120 10 dni 16. Kiełbasa krakowska parzona kg 120 10 dni 17. Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 100 10 dni 18. Kiełbasa parówkowa kg 900 10 dni 19. Pasztet pieczony drobiowy kg 300 10 dni 20. Pasztetowa firmowa wieprzowa kg 300 10 dni 21. Kiełbasa szynkowa drobiowa kg 120 10 dni 22. Serdelki drobiowe kg 150 10 dni 23. Serdelki wieprzowe kg 200 10 dni 24. Mielonka wieprzowa kg 800 10 dni 25. Pieczeń drobiowa kg 900 10 dni 26. Przysmak śniadaniowy kg 600 10 dni PAKIET B. 1. Karkówka wieprzowa b/k kg 50 3 dni 2. Flaki wołowe kg 200 3 dni 3. Mięso mielone wieprzowe (bez dodatku substancji i składników pochodzenia Roślinnego, np. soja) kg 100 3 dni 4 Łopatka wieprzowa kl. I (bez kości i skóry, duże kawałki) kg 300 3 dni 5. Mięso wołowe kl. I (duże kawałki) kg 150 3 dni 6. Wątroba wieprzowa kg 450 3 dni 7. Kości wołowe kg 50 3 dni PAKIET C. 1. Kurczęta - całe kg 2300 3 dni 2. Piersi z kurczaka bez skóry kg 100 3 dni 3. Mięso mielone drobiowe (bez dodatku substancji i składników pochodzenia roślinnego, np. soja) kg 1400 3 dni 4. Serca drobiowe kg 1300 3 dni 5. Skrzydło z kurczaka kg 200 3 dni 6. Żołądki drobiowe kg 300 3 dni 7. Kości drobiowe kg 50 3 dni
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach