Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony na dostawę artykułów spożywczy z podziałem na cztery części. Część nr 1 Dostawa mięsa, wędlin i drobiu. Część nr 2 Dostawa pieczywa. Część nr 3 Dostawa mleka i przetworów mlecznych. Część nr 4 Dostawa jaj.

Zakład Poprawczy ogłasza przetarg

  • Adres: 61-372 Poznań, ul. Wagrowska 9
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 061 8773719 w. 205 , fax. 061 8773767
  • Data zamieszczenia: 2014-04-17
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Poprawczy
    ul. Wagrowska 9 9
    61-372 Poznań, woj. wielkopolskie
    tel. 061 8773719 w. 205, fax. 061 8773767
    REGON: 00032419700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.poznan.zp.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony na dostawę artykułów spożywczy z podziałem na cztery części. Część nr 1 Dostawa mięsa, wędlin i drobiu. Część nr 2 Dostawa pieczywa. Część nr 3 Dostawa mleka i przetworów mlecznych. Część nr 4 Dostawa jaj.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych z podziałem na cztery części. Część I.Dostawa mięsa, wędlin i drobiu -Karkówka wieprzowa b/k świeża kl. I - 280 kg, Schab wieprzowy b/k świeży kl. I - 150 kg, Żeberka wieprzowe świeże - 150 kg, Mięso wieprzowe drobne świeże kl. II - 1300 kg, Słonina świeża bez skóry mielona - 150 kg, Parówka gruba (flak naturalny) - 120 kg, Parówki cienkie typu hot-dog w sztucznym flaku - 150 kg, Kiełbasa śląska - 25 kg, Kiełbasa biała parzona - 20 kg, Kiełbasa zwyczajna - 250 kg, Kiełbasa szynkowa wieprzowa - 50 kg, Kiełbasa żywiecka - 80 kg, Metka łososiowa - 70 kg, Szynka gotowana - 30 kg, Szynka wieprzowa mielona blok -150 kg, Szynka konserwowa - 100 kg, Boczek wędzony - 15 kg, Pieczeń rzymska -120 kg, Kiełbasa słoikowa 100 kg, Wątrobianka - 150 kg, Baleron -70 kg, Kaszanka blok - 120 kg, Mortadela wieprzowa -120 kg, Golonka prasowana - 80 kg, Łopatka konserwowa - 60 kg, Szynka chlebowa - 50 kg, Rolada boczkowa - 80 kg, Salami - 50 kg, Szynka drobiowa -120 kg, Galantyna drobiowa -120 kg, Indyk faszerowany - 120 kg, Pasztet pieczony - 120 kg, Pasztet z drobiu firmowy 115g-135g* - 1000 szt. Filet z piersi kurczaka świeży - 200 kg, Wątroba z kurczaka świeża 120 kg, Kurczak cały świeży - 900 kg. Część II Dostawa pieczywa- Bułka pszenna zwykła - 80 kg, Bułka mleczna - 60 kg, Rogal maślany - 100 kg, Bułka graham - 70 kg, Bułka tarta 100 kg, Chleb mieszany krojony foliowany - 10 000 kg. Część III Dostawa mleka i przetworów mlecznych : Mleko 2% folia 5l -7000 l., Jogurt naturalny 400 g - 125 szt., Jogurt owocowy 125 g - 480 szt., Ser topiony 100 g - 2000 szt., Ser żółty - nie mniej niż 45 % tłuszczu - 300 kg, Serek typu fromage 100 g - 1500 szt., Serek twarogowy ziarnisty typu grani 200 g - 1000 szt., Serek twarogowy ziarnisty typu grani z owocem 150 g - 1000 szt., Krem twarogowy do smarowania chleba typu kanapkowy 125 g - 2000 szt., Śmietanka 12% 250 g - 400 szt., Śmietanka typu ukwaszona sałatkowa 18% 200 g -150 szt., Twaróg w wiaderku 1 kg - 300 kg, Masło 82 % tł - 5 kg. Część IV Dostawa jaj: jajka - 10 000 szt.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.poznan.zp.gov.pl/zamowienia_publiczne.php
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach