Przetargi.pl
DOSTAWA MIĘSA WIEPRZOWEGO, WOŁOWEGO I DROBIOWEGO ORAZ WĘDLIN DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W KOBYLEJ GÓRZE

Dom Pomocy Społecznej Kobyla Góra ogłasza przetarg

  • Adres: 63-507 Kobyla Góra, ul. Tomasza Sikorskiego 1
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 062 7316436 , fax. 062 7316218
  • Data zamieszczenia: 2012-12-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej Kobyla Góra
    ul. Tomasza Sikorskiego 1 1
    63-507 Kobyla Góra, woj. wielkopolskie
    tel. 062 7316436, fax. 062 7316218
    REGON: 00029647200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://bip.wokiss.pl/ostrzeszowp/
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA MIĘSA WIEPRZOWEGO, WOŁOWEGO I DROBIOWEGO ORAZ WĘDLIN DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W KOBYLEJ GÓRZE
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiot zamówienia dotyczy dostaw mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz wędlin dla Domu Pomocy Społecznej w Kobylej Górze, których dokładne wyszczególnienie oraz ilości zawarte zostały w załączniku nr 1 do niniejszej specyfikacji - Formularz cenowy oferty. Przedmiot zamówienia podzielony został odpowiednio na części: a/Pakiet (część) nr I MIĘSO WIEPRZOWE, WOŁOWE I WYROBY WĘDLINIARSKIE b/Pakiet (część) nr II MIĘSO DROBIOWE I WYROBY DROBIOWE Wymagania w zakresie przedmiotu zamówienia: 1) każdy produkt wytwarzany będzie zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywienia i żywności oraz rozporządzeniami wydanymi na jej podstawie, 2) każdy produkt realizowany będzie zgodnie z normami jakościowymi GHP, GMP lub systemem HACCP, 3) każdy dostarczony produkt winien być I klasy, zgodnie z Polską Normą, 4) na każde żądanie Zamawiającego Wykonawca jest zobowiązany okazać w stosunku do każdego produktu odpowiedni certyfikat zgodności z Polską Normą lub normami europejskimi, 5) produkt dostarczany będzie specjalistycznym transportem, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 19 grudnia 2002r. w sprawie wymagań sanitarnych dotyczących środków do transportu żywności. Dostawy realizowane będą sukcesywnie w miarę pojawiających się potrzeb Zamawiającego, od poniedziałku do piątku, w godz. od 7.00 do 9.00 Dla pakietu nr I MIĘSO WIEPRZOWE, WOŁOWE I WYROBY WĘDLINIARSKIE dostawy realizowane będą co najmniej trzy razy w tygodniu. Dla pakietu nr II MIĘSO DROBIOWE I WYROBY DROBIOWE dostawy realizowane będą co najmniej dwa razy w tygodniu.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje wnoszenia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.wokiss.pl/ostrzeszowp/
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach