Szpital Wojewódzki w Poznaniu ogłasza przetarg
- Adres: 60-479 Poznań, ul. Juraszów 7/19
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 61 8212 359, 61 8212 267 , fax. 61 8212 359, 61 8233 451
- Data zamieszczenia: 2014-05-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szpital Wojewódzki w Poznaniu
ul. Juraszów 7/19 7/19
60-479 Poznań, woj. wielkopolskie
tel. 61 8212 359, 61 8212 267, fax. 61 8212 359, 61 8233 451
REGON: 00029220900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.lutycka.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa produktów mięsnych i wędlin dla Szpitala Wojewódzkiego w Poznaniu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów mięsnych i wędlin dla Szpitala Wojewódzkiego w Poznaniu. Przedmiot zamówienia został podzielony na 2 pakiety tj: pakiet nr 1: Produkty mięsne; pakiet nr 2: Wędliny. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został zamieszczony w załączniku nr 2 do Specyfikacji - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: W postępowaniu nie jest przewidziane składanie wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.lutycka.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa czerwonego i wyrobów z mięsa czerwonego dla JW 3293 Powidz
Dodano: 2015-05-20 - sukcesywne dostawy mięsa, drobiu i wędlin DZ-751-27/14
Dodano: 2014-06-10 - Przetarg nieograniczony na dostawę artykułów spożywczy z podziałem na cztery części. Część nr 1 Dostawa mięsa, wędlin i drobiu. Część nr 2 Dostawa pieczywa. Część nr 3 Dostawa mleka i przetworów mlecznych. Część nr 4 Dostawa jaj.
Dodano: 2014-04-17 - DOSTAWA MIĘSA WIEPRZOWEGO, WOŁOWEGO I DROBIOWEGO ORAZ WĘDLIN DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W KOBYLEJ GÓRZE
Dodano: 2013-12-19 - Dostawa mięsa i wędlin wieprzowych oraz drobiowych zgodnie z pakietami zawartymi w SIWZ
Dodano: 2013-11-12 - Mięso i wędliny
Dodano: 2013-07-04 - Sukcesywne dostawy mięsa, drobiu i wędlin DZ-751-25/13
Dodano: 2013-06-11 - DOSTAWA MIĘSA WIEPRZOWEGO, WOŁOWEGO I DROBIOWEGO ORAZ WĘDLIN DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W KOBYLEJ GÓRZE
Dodano: 2012-12-21 - SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA POTRZEB STOŁÓWKI BURSY SZKOLNEJ W KOLE W RAMACH NASTĘPUJĄCYCH ODDZIELNYCH PAKIETÓW: 1) PAKIET NR 1 - MIĘSO, WĘDLINY I DRÓB, 2) PAKIET NR 2 - PIECZYWO I WYROBY CUKIERNICZE.
Dodano: 2012-11-14 - PIECZYWO, MIĘSO, WĘDLINY, SMALEC, DRÓB, WĘDLINY DROBIOWE I JAJA (Nr rejestru Ż/32/12)
Dodano: 2012-08-24