Przetargi.pl
DOSTAWA MIĘSA WIEPRZOWEGO, WOŁOWEGO I DROBIOWEGO ORAZ WĘDLIN DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W KOBYLEJ GÓRZE

Dom Pomocy Społecznej Kobyla Góra ogłasza przetarg

  • Adres: 63-507 Kobyla Góra, ul. Tomasza Sikorskiego 1
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 062 7316436 , fax. 062 7316218
  • Data zamieszczenia: 2013-12-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej Kobyla Góra
    ul. Tomasza Sikorskiego 1 1
    63-507 Kobyla Góra, woj. wielkopolskie
    tel. 062 7316436, fax. 062 7316218
    REGON: 00029647200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://bip.wokiss.pl/ostrzeszowp/
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA MIĘSA WIEPRZOWEGO, WOŁOWEGO I DROBIOWEGO ORAZ WĘDLIN DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W KOBYLEJ GÓRZE
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiot zamówienia dotyczy dostaw mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz wędlin dla Domu Pomocy Społecznej w Kobylej Górze, których dokładne wyszczególnienie oraz ilości zawarte zostały w załączniku nr 1 do niniejszej specyfikacji - Formularz cenowy oferty. Przedmiot zamówienia podzielony został odpowiednio na części: a/ Pakiet (część) nr I MIĘSO WIEPRZOWE, WOŁOWE I WYROBY WĘDLINIARSKIE b/ Pakiet (część) nr II MIĘSO DROBIOWE I WYROBY DROBIOWE Podana ilość przedmiotu zamówienia, jest ilością szacunkową i Zamawiający zastrzega sobie możliwość jej zmiany ze względu na aktualne potrzeby bez prawa do roszczeń z tego tytułu przez Wykonawcę. Ewentualne zmiany ilościowe będą uzależnione w szczególności od rzeczywistych potrzeb Domu, a Wykonawcy będzie przysługiwało prawo do wynagrodzenia wyłącznie za faktycznie dostarczone ilości towaru. Wymagania w zakresie przedmiotu zamówienia: 1)każdy produkt wytwarzany będzie zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywienia i żywności oraz rozporządzeniami wydanymi na jej podstawie, 2) każdy produkt realizowany będzie zgodnie z normami jakościowymi GHP, GMP lub systemem HACCP, 3) każdy dostarczony produkt winien być I klasy, 4) produkt dostarczany będzie specjalistycznym transportem, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 19 grudnia 2002r. w sprawie wymagań sanitarnych dotyczących środków do transportu żywności. Dostawy realizowane będą sukcesywnie w miarę pojawiających się potrzeb Zamawiającego, od poniedziałku do piątku, w godz. od 7.00 do 9.00 Dla pakietu nr I MIĘSO WIEPRZOWE, WOŁOWE I WYROBY WĘDLINIARSKIE dostawy realizowane będą co najmniej trzy razy w tygodniu. Dla pakietu nr II MIĘSO DROBIOWE I WYROBY DROBIOWE dostawy realizowane będą co najmniej dwa razy w tygodniu. Ewentualne zmiany w dostawach zostaną uzgodnione telefonicznie. Zapotrzebowania asortymentowe będą składane pisemnie, za pośrednictwem faksu bądź zostaną uzgodnione telefonicznie. Wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia do siedziby Zamawiającego na własny koszt, transportem do tego przystosowanym. Wymagana jest należyta staranność przy realizacji przedmiotu zamówienia. Wykonawca odpowiedzialny będzie za całokształt, w tym za przebieg oraz terminowe wykonanie zamówienia w okresie wykonywania umowy. Wykonawca odpowiedzialny jest za jakość dostaw, zgodność z wymaganiami jakościowymi określonymi dla przedmiotu zamówienia. Reklamacje dotyczące stwierdzonych nieprawidłowości, wad, załatwiane będą z należytą starannością w terminie nie dłuższym niż 3 dni.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.wokiss.pl/ostrzeszowp/
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach