Przetargi.pl
Dostawa wędlin

Zakład Karny nr 1 ogłasza przetarg

  • Adres: 50-211 Wrocław, ul. Kleczkowska 35
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 071 3272600
  • Data zamieszczenia: 2012-10-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny nr 1
    ul. Kleczkowska 35 35
    50-211 Wrocław, woj. dolnośląskie
    tel. 071 3272600
    REGON: 00032054900000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa wędlin
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Boczek wędzony , surowy, wędzony, bez żeberek. Wyraźny przerost mięsa w całym płacie boczku. Ilość szacunkowa zamówienia 3 000 kg. 2. Kiełbasa biała parzona, wieprzowo - wołowa, parzona, średnio rozdrobniona. Batony o ciężarze 96g - 99 g. Ilość szacunkowa zamówienia 600 kg 3. Kiełbasa drobiowa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona. Batony o ciężarze 96g - 99g. Ilość szacunkowa zamówienia 2 000 kg 4. Kiełbasa śląska średnio rozdrobniona, wędzona, parzona. Batony o ciężarze 96g - 99g. Ilość szacunkowa zamówienia 8 500 kg 5. Kiełbasa zwyczajna średnio rozdrobniona, wędzona, parzona. Batony o ciężarze 96g - 99g. Ilość szacunkowa zamówienia 5 000 kg 6. Parówka wieprzowa, cienka, w sztucznej osłonce. Batony o ciężarze 96g - 99g. Ilość szacunkowa zamówienia 7 000 kg 7. Serdelki wieprzowo -wołowe, drobno rozdrobnione, wędzone parzone. Batony o ciężarze 47g-49g. Ilość szacunkowa zamówienia 7 000 kg 8. Parówka drobiowa, drobno rozdrobniona, wędzona, parzona. Batony o ciężarze 96g - 99g. Ilość szacunkowa zamówienia 2 000 kg 9. Mielonka tyrolska, wyrób blokowy, w sztucznej osłonce, jednorodny pod względem grubości w całym kawałku. Ilość szacunkowa zamówienia 7 500 kg 10. Mortadela, produkt blokowy, wieprzowo-wołowy, drobno rozdrobniony, parzony. Ilość szacunkowa zamówienia 7 000 kg 11. Baton drobiowy, produkt blokowy, grubo rozdrobniony, drobiowy. Ilość szacunkowa zamówienia 2 000 kg 12. Szynkówka drobiowa, produkt blokowy, grubo rozdrobniony, drobiowy. Ilość szacunkowa zamówienia 1 500 kg 13.Salceson włoski, produkt z mięsa i podrobów w osłonce barierowej z obu stron klipsowany. Zawartość tłuszczy nie więcej niż 26 % - gat. I. Ilość szacunkowa zamówienia 5 000 kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach