Zakład Karny nr 1 ogłasza przetarg
- Adres: 50-211 Wrocław, ul. Kleczkowska 35
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 071 3272600
- Data zamieszczenia: 2010-10-07
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny nr 1
ul. Kleczkowska 35 35
50-211 Wrocław, woj. dolnośląskie
tel. 071 3272600
REGON: 00032054900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa wędlin - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1) Boczek wędzony - Boczek wieprzowy, surowy, wędzony, bez żeberek. Wyraźny przerost mięsa w całym płacie boczku. 1 300 kg 2) Kiełbasa biała parzona Kiełbasa biała - wieprzowo - wołowa, parzona, średnio rozdrobniona. Batony o ciężarze - 96g -99 g 500 kg 3)Kiełbasa drobiowa Kiełbasa drobiowa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona. Batony o ciężarze - 96g - 99g 1 700 kg 4) Kiełbasa śląska Kiełbasa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona. Batony o ciężarze - 96g - 99g 5 500 kg 5) Kiełbasa zwyczajna Kiełbasa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona. Batony o ciężarze - 96g - 99g 8 000 kg 6) Parówki wieprzowe Parówki cienkie, w sztucznej osłonce. Batony o ciężarze - 96g - 99g 6 000 kg 7) Serdelki Serdelki wieprzowo -wołowe,drobno roz- drobnione, wędzone parzone. Batony o ciężarze - 47g-49g 6 000 kg 8) Parówka drobiowa Parówka drobiowa- drobno rozdrobniona, wędzona, parzona. Batony o ciężarze - 96g - 99g 2 300 kg 9) Mielonka tyrolska Wyrób blokowy, w sztucznej osłonce, jednorodny pod względem grubości w całym kawałku. 6 000 kg 10) Mortadela Produkt blokowy, wieprzowo -wołowy, drobno rozdrobniony ,parzony. 6 000 kg 11) Baton drobiowy Produkt blokowy, grubo rozdrobniony, drobiowy 1 700 kg 12) Szynkówka drobiowa Produkt blokowy, grubo rozdrobniony, dro- biowy 1 600 kg 13) Salceson włoski Produkt z mięsa i podrobów w osłonce barie- rowej z obu stron klipsowany. Zawartość tłuszczy nie więcej niż 26 % - gat. I . 6 000 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- POSTĘPOWAIE NA DOSTAWĘ MIĘSA I WYROBÓW WĘDLINIARSKICH.
Dodano: 2013-10-29 - Dostawa wędlin
Dodano: 2013-10-25 - Przetarg nieograniczony na dostawy wędlin wieprz. , wędlin drobiowych .
Dodano: 2013-10-17 - DOSTAWA WYROBÓW WĘDLINIARSKICH DO ZAKŁADU KARNEGO W ZARĘBIE.
Dodano: 2013-06-07 - DOSTAWA MIESA I WĘDLIN
Dodano: 2013-04-12 - Dostawa wędlin
Dodano: 2012-10-19 - Ogłoszenie o przetargu nieograniczonym na dostawy wędlin wieprz. , wędlin drobiowych.
Dodano: 2012-10-04 - Dostawa wędlin
Dodano: 2011-10-19 - Przetarg nieograniczony na dostawy wędlin wieprz. , wędlin drobiowych.
Dodano: 2011-10-07 - Przetarg nieograniczony na dostawy wędlin wieprzowych, wędlin drobiowych, słoniny.
Dodano: 2011-01-17