Przetargi.pl
Dostawa wędlin

Zakład Karny nr 1 ogłasza przetarg

  • Adres: 50-211 Wrocław, ul. Kleczkowska 35
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 071 3272600
  • Data zamieszczenia: 2010-10-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny nr 1
    ul. Kleczkowska 35 35
    50-211 Wrocław, woj. dolnośląskie
    tel. 071 3272600
    REGON: 00032054900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa wędlin
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1) Boczek wędzony - Boczek wieprzowy, surowy, wędzony, bez żeberek. Wyraźny przerost mięsa w całym płacie boczku. 1 300 kg 2) Kiełbasa biała parzona Kiełbasa biała - wieprzowo - wołowa, parzona, średnio rozdrobniona. Batony o ciężarze - 96g -99 g 500 kg 3)Kiełbasa drobiowa Kiełbasa drobiowa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona. Batony o ciężarze - 96g - 99g 1 700 kg 4) Kiełbasa śląska Kiełbasa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona. Batony o ciężarze - 96g - 99g 5 500 kg 5) Kiełbasa zwyczajna Kiełbasa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona. Batony o ciężarze - 96g - 99g 8 000 kg 6) Parówki wieprzowe Parówki cienkie, w sztucznej osłonce. Batony o ciężarze - 96g - 99g 6 000 kg 7) Serdelki Serdelki wieprzowo -wołowe,drobno roz- drobnione, wędzone parzone. Batony o ciężarze - 47g-49g 6 000 kg 8) Parówka drobiowa Parówka drobiowa- drobno rozdrobniona, wędzona, parzona. Batony o ciężarze - 96g - 99g 2 300 kg 9) Mielonka tyrolska Wyrób blokowy, w sztucznej osłonce, jednorodny pod względem grubości w całym kawałku. 6 000 kg 10) Mortadela Produkt blokowy, wieprzowo -wołowy, drobno rozdrobniony ,parzony. 6 000 kg 11) Baton drobiowy Produkt blokowy, grubo rozdrobniony, drobiowy 1 700 kg 12) Szynkówka drobiowa Produkt blokowy, grubo rozdrobniony, dro- biowy 1 600 kg 13) Salceson włoski Produkt z mięsa i podrobów w osłonce barie- rowej z obu stron klipsowany. Zawartość tłuszczy nie więcej niż 26 % - gat. I . 6 000 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach