Zakład Karny nr 1 ogłasza przetarg
- Adres: 50-211 Wrocław, ul. Kleczkowska 35
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 071 3272600
- Data zamieszczenia: 2013-10-25
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny nr 1
ul. Kleczkowska 35 35
50-211 Wrocław, woj. dolnośląskie
tel. 071 3272600
REGON: 00032054900000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa wędlin - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Boczek wędzony (szacunkowa wielkość zamówienia wynosi 2 000 kg) wieprzowy, surowy, parzony, bez widocznych złogów solanki; skład: surowe mięso wędzone parzone (80-92%) przerośnięte warstwami tłuszczu, bez żeberek. Polska Norma PN-96/A-82007 ze zmianami 2. Kiełbasa biała parzona (szacunkowa wielkość zamówienia wynosi 600 kg) produkt średnio rozdrobniony, parzony, niewędzony, wieprzowo-wołowy, w naturalnych osłonkach wieprzowych, batony o wadze od 96g do 100g. Polska Norma PN-96/A-82007 ze zmianami 3. Kiełbasa drobiowa (szacunkowa wielkość zamówienia wynosi 2 000 kg) produkt średnio rozdrobniony, wędzony, parzony, wyprodukowany wyłącznie z mięsa drobiowego (bez komponentów pochodzenia wieprzowego), batony o wadze od 96g do 100g. Polska Norma PN-95/A-86526 ze zmianami 4. Kiełbasa śląska (szacunkowa wielkość zamówienia wynosi 7 000 kg) produkt średnio rozdrobniony, wędzony, parzony, batony o wadze od 96g do 100g. Polska Norma PN-96/A-82007 ze zmianami 5. Kiełbasa zwyczajna (szacunkowa wielkość zamówienia wynosi 5 000 kg) produkt średnio rozdrobniony, wędzony, parzony, batony o wadze od 96g do 100g. Polska Norma PN-96/A-82007 ze zmianami 6. Mielonka tyrolska (szacunkowa wielkość zamówienia wynosi 6 500 kg) produkt średnio rozdrobniony, parzony, w osłonce sztucznej, wyprodukowana z mięsa wieprzowego z dodatkiem składników zwiększających wodochłonność. Bloki o średnicy 9,5 cm i długości od 25 do 30 cm, jednorodne w całym kawałku. Polska Norma PN-96/A-82007 ze zmianami 7. Mortadela (szacunkowa wielkość zamówienia wynosi 7 500 kg) produkt drobno rozdrobniony homogenizowany, w osłonce barierowej, bloki o długości od 35 do 40 cm, jednorodne w całym kawałku. Polska Norma PN-96/A-82007 ze zmianami 8. Parówka drobiowa cienka (szacunkowa wielkość zamówienia wynosi 2 000 kg) produkt drobno rozdrobniony homogenizowany w osłonkach naturalnych lub sztucznych, wyprodukowany wyłącznie z mięsa drobiowego (niedopuszczalne komponenty pochodzenia wieprzowego), batony o wadze od 96g do 100g. Polska Norma PN-95/A-86526 ze zmianami 9. Parówka wieprzowa cienka (szacunkowa wielkość zamówienia wynosi 5 000 kg) produkt drobno rozdrobniony homogenizowany w osłonkach sztucznych, batony o wadze od 96g do 100g. Polska Norma PN-96/A-82007 ze zmianami 10. Polędwica drobiowa (szacunkowa wielkość zamówienia wynosi 2 000 kg) produkt grubo rozdrobniony wyprodukowany wyłącznie z surowców drobiowych (niedopuszczalne komponenty pochodzenia wieprzowego). Bloki w osłonkach sztucznych o długości od 35 do 40 cm, jednorodny w całym kawałku. Polska Norma PN-95/A-86526 ze zmianami 11. Serdelki wieprzowe (szacunkowa wielkość zamówienia wynosi 7 000 kg) produkt wieprzowo-wołowy, drobno rozdrobniony homogenizowany w osłonkach naturalnych lub sztucznych, batony o wadze od 47g do 50g. Polska Norma PN-96/A-82007 ze zmianami 12. Szynka drobiowa (szacunkowa wielkość zamówienia wynosi 2 000 kg) produkt grubo rozdrobniony wyprodukowany wyłącznie z surowców drobiowych (niedopuszczalne komponenty pochodzenia wieprzowego). Bloki w osłonkach sztucznych o średnicy ok. 9,5 cm i długości od 35 do 40 cm. Polska Norma PN-95/A-86526 ze zmianami - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- POSTĘPOWAIE NA DOSTAWĘ MIĘSA I WYROBÓW WĘDLINIARSKICH.
Dodano: 2013-10-29 - Przetarg nieograniczony na dostawy wędlin wieprz. , wędlin drobiowych .
Dodano: 2013-10-17 - DOSTAWA WYROBÓW WĘDLINIARSKICH DO ZAKŁADU KARNEGO W ZARĘBIE.
Dodano: 2013-06-07 - DOSTAWA MIESA I WĘDLIN
Dodano: 2013-04-12 - Dostawa wędlin
Dodano: 2012-10-19 - Ogłoszenie o przetargu nieograniczonym na dostawy wędlin wieprz. , wędlin drobiowych.
Dodano: 2012-10-04 - Dostawa wędlin
Dodano: 2011-10-19 - Przetarg nieograniczony na dostawy wędlin wieprz. , wędlin drobiowych.
Dodano: 2011-10-07 - Przetarg nieograniczony na dostawy wędlin wieprzowych, wędlin drobiowych, słoniny.
Dodano: 2011-01-17 - Dostawa wędlin
Dodano: 2010-10-07