Przetargi.pl
Dostawa, celem dalszej odsprzedaży WĘDLIN WIEPRZOWYCH do kantyn w Zakładach Karnych w Czerwonym Borze, Przytułach Starych i Grądach Woniecko oraz kuchni , baru i sklepu w Czerwonym Borze.

Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK" ogłasza przetarg

  • Adres: 18-400 Czerwony Bór, Czerwony Bór 23
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 86 216 36 04 , fax. 86 216 31 49
  • Data zamieszczenia: 2012-09-17
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK"
    Czerwony Bór 23 23
    18-400 Czerwony Bór, woj. podlaskie
    tel. 86 216 36 04, fax. 86 216 31 49
    REGON: 20041123400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.igbbielik.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa, celem dalszej odsprzedaży WĘDLIN WIEPRZOWYCH do kantyn w Zakładach Karnych w Czerwonym Borze, Przytułach Starych i Grądach Woniecko oraz kuchni , baru i sklepu w Czerwonym Borze.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    L.p. Asortyment J.m. Ilość do 1. baleron wieprzowy kg 100 2. baleron wieprzowy plastry pakowany kg 150 3. boczek wędzony ze skórą bez żeberek kg 600 4. boczek wędzony plastry pakowany kg 150 5. boczek faszerowany kg 30 6. kabanosy wieprzowe podsuszane kg 200 7. kaszanka grillowa kg 2000 8. kiełbasa biała parzona kg 200 9. kiełbasa kanapkowa wieprzowa kg 2000 10. kiełbasa krakowska sucha kg 150 11. kiełbasa krakowska parzona kg 500 12. kiełbasa krakowska sucha plastry pakowana kg 30 13. kiełbasa krakowska parzona plastry pakowana kg 120 14. kiełbasa litewska kg 1200 15. kiełbasa parówkowa wieprzowa kg 1200 16. kiełbasa podwawelska kg 800 17. kiełbasa śląska kg 260 18. kiełbasa zwyczajna kg 3200 19. kiełbasa toruńska kg 100 20. kiełbasa palcówka kg 20 21. kiełbasa żywiecka sucha kg 200 22. kiełbasa żywiecka sucha plastry pakowana kg 15 23. kiełbasa szynkowa kg 200 24. kiełbasa grillowa kg 20 25. mielonka tyrolska kg 1000 26. mielonka wędzona kg 1200 27. mortadela wieprzowa kg 2000 28. ogonówka wieprzowa kg 200 29. ogonówka wieprzowa plastry pakowana kg 50 30. parówki cienkie wieprzowe kg 2000 31. parówki berlinki kg 50 32. pasztet wieprzowy kg 1200 33. pasztetowa wieprzowa kg 1500 34. pieczeń wieprzowa kg 1200 35. polędwica sopocka kg 400 36. polędwica sopocka plastry pakowana kg 300 37. przysmak śniadaniowy kg 1200 38. rolada schabowa kg 30 39. salami plastry pakowana kg 20 40. salami kg 30 41. salami Texas kg 10 42. salceson czarny kg 1000 43. salceson wiejski kg 1000 44. szynka wędzona kg 150 45. szynka babuni kg 30 46. luncheon meat kg 500 47. golonka parzona z przyprawami kg 50 48. żeberka wędzone kg 20 49. kiełbasa boczkowa kg 1200 50. kiełbasa biebrzańska KABO kg 20 51. kindziuk kg 20 52. polędwica łososiowa kg 20 53. kiełbasa czosnkowa kg 1200 54. pasztetowa we flaku Łyse kg 100 55. salceson czosnkowy kg 150 56. kiełbasa toruńska Korona kg 150 57. kiełbasa podwawelska Korona kg 150 58. schab Benedykta kg 100 59. parówki jedynki kg 150 60. kiełbasa boczkowa Łyse kg 100 61. kiełbasa krajana Sokołów kg 50 62. pasztet wieprzowy Korona kg 100 63. końcówki wędzonek kg 50 64. piwoszki kg 80 65. kiełbasa cytrynowa kg 50 66. hamburgery kg 100
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.igbbielik.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach