Zakład Karny Czerwony Bór 2 ogłasza przetarg
- Adres: 18-400 Łomża, Czerwony Bór 2
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 086 215 35 83 , fax. 086 215 35 83 wew. 510
- Data zamieszczenia: 2015-10-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Czerwony Bór 2
Czerwony Bór 2 2
18-400 Łomża, woj. podlaskie
tel. 086 215 35 83, fax. 086 215 35 83 wew. 510
REGON: 45109521500000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej - zakład karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa wędlin wieprzowych do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze, nr sprawy DKw-220-8-15 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Kiełbasa zwyczajna - CPV 15131130-5 ilość 1 750kg 2.Kiełbasa biała parzona - CPV 15131130-5 ilość 5 800 kg 3. Mortadela- CPV 15131130-5 ilość 6 400kg 4. Pieczeń rzymska -CPV 15131130-5 ilość 1 750kg 5. Kiełbasa parówkowa- CPV 15131130-5 ilość 3 200kg 6. Kiełbasa targowa - CPV 15131130-5 ilość 400kg 7. Salceson czarny - CPV 15131400-9 ilość 100kg 8. Salceson wieprzowy- CPV15131400-9 ilość 3 200kg 9. Mielonka wieprzowa- CPV15131130-3 ilość 4 100kg 10. Pasztet wieprzowy- CPV 151311310-1 ilość 2 800kg 11. Pachwina wędzona - CPV 15131130-5 ilość 300kg 12. Szynka tyrolska - CPV 15131130-5 ilość 3 500kg 13. Parówki wieprzowe cienkie - CPV 15131130-5 ilość 3 000kg 14. Kiełbasa kanapkowa- CPV 15131130-5 ilość 2 500kg 15. Pulpety wieprzowe - CPV 15131130-5 ilość 1 000kg 16. Kiełbasa krakowska parzona- CPV 15131130-5 ilość 5 200kg 17. Pasztetowa wieprzowa podwędzana - CPV 15131130-5 ilość 500kg 18. Kaszanka wieprzowa jęczmienna- CPV 15131134-3 ilość 7 000kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa wędlin wieprzowych do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze, nr sprawy DKw-220-6-16
Dodano: 2016-05-30 - DOSTAWA WĘDLIN, MIĘSA i WYROBÓW MIĘSNYCH ORAZ DRÓBIU I WYROBÓW DROBIOWYCH
Dodano: 2015-11-19 - Dostawa wędlin wieprzowych i drobiowych oraz kości; Znak sprawy: SZP 3820-18/15
Dodano: 2015-06-02 - Dostawa wędlin, mięsa i wyrobów mięsnych
Dodano: 2014-10-30 - Dostawa wędlin wieprzowych do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze, nr sprawy DKw-220-7-14
Dodano: 2014-10-08 - Dostawa wędlin wieprzowych dla Domu Pomocy Społecznej w Choroszczy
Dodano: 2013-12-24 - Wędliny, mięso i wyrobów mięsnych oraz drób i wyroby drobiowe
Dodano: 2013-10-14 - Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy wędlin wieprzowych do Aresztu Śledczego w Suwałkach
Dodano: 2013-01-18 - Dostawa, celem dalszej odsprzedaży WĘDLIN WIEPRZOWYCH do kantyn w Zakładach Karnych w Czerwonym Borze, Przytułach Starych i Grądach Woniecko oraz kuchni , baru i sklepu w Czerwonym Borze.
Dodano: 2013-01-09 - Dostawa wędlin wieprzowych dla Domu Pomocy Społecznej w Choroszczy.
Dodano: 2012-12-20