Areszt Śledczy w Suwałkach ogłasza przetarg
- Adres: 16-400 Suwałki, ul. Wojska Polskiego 29
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 087 5651207 , fax. 087 5650328
- Data zamieszczenia: 2013-01-18
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Suwałkach
ul. Wojska Polskiego 29 29
16-400 Suwałki, woj. podlaskie
tel. 087 5651207, fax. 087 5650328
REGON: 00031959800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy wędlin wieprzowych do Aresztu Śledczego w Suwałkach - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
3.1. Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę następujących artykułów tj.: -wędliny wieprzowe Lp. Przedmiot zamówienia jm Wielkość dostaw 1 kiełbasa bigosowa 15131130-5 kg 1900 2 Mortadela 15131130-5 kg 1650 3 kiełbasa kanapkowa 15131130-5 kg 1400 4 kiełbasa piwna 15131130-5 kg 1400 5 salceson włoski 151140000-0 kg 1400 6 kiełbasa biała parzona 15131130-5 kg 1650 7 Kaszanka 15131134-3 kg 1400 8 pachwina wędzona 15131130-5 kg 390 9 Kiełbasa parówkowa 15131130-5 kg 1400 10 Blok konserwowy 15131130-5 kg 1400 11 Pasztet wieprzowy 15131130-5 kg 1400 12 Pieczeń rzymska 15131130-5 kg 1400 13 Mielonka wieprzowa 15131130-5 kg 1400 14 Kiełbasa szynkowa 15131130-5 kg 1400 Termin przydatności do spożycia wędlin nie krótszy niż 7 dni od daty dostawy. 3.2. W/w artykuły muszą odpowiadać Polskiej Normie i Europejskim Normom Zharmonizowanym oraz normom zakładowym. 3.3. Wszystkie w/w produkty muszą spełniać normy, co do jakości, jakie wynikają z obowiązujących przepisów polskiego prawa dla produktów żywnościowych. 3.4. W sytuacji stosowania odmiennego nazewnictwa poszczególnych artykułów mięsnych Zamawiający dopuszcza możliwość zastosowania nazw własnych (firmowych) producenta, ale wyłącznie wtedy, kiedy wykonawca nie sprzedaje lub nie produkuje artykułu o wyżej wymienionej nazwie, a oferowany przez niego wyrób jest z nim tożsamy w procesie produkcji, składu, grupy technologicznej oraz odpowiada danej normie. 3.5. Dostarczony towar musi być świeży, nie mrożony. 3.6. Podane ilości są szacunkowe (maksymalne) i w czasie obowiązywania umowy mogą ulec zmianie. 3.7. Wykonawcy będzie przysługiwało prawo do wynagrodzenia za faktycznie dostarczone ilości towaru. 3.8. Z tytułu zmniejszenia wielkości zamówienia Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia finansowe ani prawne. 3.9. Wymagania i warunki realizacji zamówienia stawiane Wykonawcy: 3.9.1. Miejsce realizacji zamówienia: magazyn Aresztu Śledczego w Suwałkach. 3.9.2. Transport oraz załadunek i wyładunek odbywać się będzie na koszt i ryzyko wykonawcy. 3.9.3. Dostawy będą częściowe i sukcesywne. Ilość i rodzaj zamawianego towaru zamawiający określał będzie każdorazowo telefonicznie lub faxem do godziny 1000 na 4 dni przed dostawą. 3.9.4. Dostawa odbywać się będzie codziennie do godz. 1100 z wyłączeniem sobót, niedziel i świąt. 3.9.5. Zamawiający dokonywał będzie odbioru jakościowego i ilościowego dostarczanego towaru w swojej siedzibie, w dniu dostawy każdej partii. 3.9.6. Wymagana jest należyta staranność przy realizacji zobowiązań umowy. 3.9.7. Ustalenia i decyzje dotyczące wykonywania zamówienia uzgadniane będą przez zamawiającego z ustanowionym przedstawicielem wykonawcy. 3.9.8. Określenie przez Wykonawcę telefonów kontaktowych i numerów fax. oraz innych ustaleń niezbędnych dla sprawnego i terminowego wykonania zamówienia. 3.9.9. Zamawiający nie ponosi odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez Wykonawcę podczas wykonywania przedmiotu zamówienia. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa wędlin wieprzowych do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze, nr sprawy DKw-220-6-16
Dodano: 2016-05-30 - DOSTAWA WĘDLIN, MIĘSA i WYROBÓW MIĘSNYCH ORAZ DRÓBIU I WYROBÓW DROBIOWYCH
Dodano: 2015-11-19 - Dostawa wędlin wieprzowych do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze, nr sprawy DKw-220-8-15
Dodano: 2015-10-20 - Dostawa wędlin wieprzowych i drobiowych oraz kości; Znak sprawy: SZP 3820-18/15
Dodano: 2015-06-02 - Dostawa wędlin, mięsa i wyrobów mięsnych
Dodano: 2014-10-30 - Dostawa wędlin wieprzowych do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze, nr sprawy DKw-220-7-14
Dodano: 2014-10-08 - Dostawa wędlin wieprzowych dla Domu Pomocy Społecznej w Choroszczy
Dodano: 2013-12-24 - Wędliny, mięso i wyrobów mięsnych oraz drób i wyroby drobiowe
Dodano: 2013-10-14 - Dostawa, celem dalszej odsprzedaży WĘDLIN WIEPRZOWYCH do kantyn w Zakładach Karnych w Czerwonym Borze, Przytułach Starych i Grądach Woniecko oraz kuchni , baru i sklepu w Czerwonym Borze.
Dodano: 2013-01-09 - Dostawa wędlin wieprzowych dla Domu Pomocy Społecznej w Choroszczy.
Dodano: 2012-12-20