Przetargi.pl
Wędliny, mięso i wyrobów mięsnych oraz drób i wyroby drobiowe

Areszt Śledczy w Hajnówce ogłasza przetarg

  • Adres: 17-200 Hajnówka, ul. Warszawska 67
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 0-85 6832007 w.120, 6832008 , fax. 0-85 6832978
  • Data zamieszczenia: 2013-10-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Hajnówce
    ul. Warszawska 67 67
    17-200 Hajnówka, woj. podlaskie
    tel. 0-85 6832007 w.120, 6832008, fax. 0-85 6832978
    REGON: 00125205700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka Penitencjarna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Wędliny, mięso i wyrobów mięsnych oraz drób i wyroby drobiowe
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa wędlin, mięsa i wyrobów mięsnych oraz drobiu i wyrobów drobiowych z podziałem na części: Zadanie I. Wędliny i mięso 1. Kiełbasa parówkowa - 1720kg 2. Kiełbasa krakowska parzona - 350 kg 3. Kiełbasa mortadela - 1500kg 4. Kiełbasa podwawelska - 250 kg 5. Kiełbasa szynkowa wieprzowa - 150 kg 6. Kiełbasa szynkowa wołowa - 100 kg 7. Kiełbasa zwyczajna - 1000 kg 8. kiełbasa jarmarczna - 700 kg 9. Kiełbasa toruńska - 250 kg 10. Kiełbasa żywiecka parzona - 150 kg 11. Mielonka - 1300 kg 12. Parówki cienkie - 900 kg 13. Kiełbaski cienkie - 600 kg 14. Pieczeń - 600 kg 15. Klops - 500 kg 16. Salceson biały - 800 kg 17. Salceson czarny - 800 kg 18. Pasztetowa - 800 kg 19.Pasztet mięsny - 800 kg 20. Kiełbasa biała parzona - 770 kg 21. Mięso wieprzowe do kiełbas kl. II - 800 kg 22. Mięso wieprzowe do kiełbas kl. III - 200 kg 23. Mięso wieprzowe z łopatki bez kości -1000 kg 24. Boczek surowy - 250 kg 25. Podgardle wieprzowe - 350kg 26. Mięso wołowe do kiełbas kl. II - 400kg 27. Mięso wołowe antrykot - 300kg 28. Wątroba wieprzowa -1600kg 29. Serca wieprzowe - 250kg 30. Kaszanka - 800 kg Zadanie II. Drób i wyroby drobiowe 1. Udka z kurczaka/ćwiartki - 1200 kg 2. Mortadela drobiowa - 600 kg 3. Pasztet drobiowy - 600 kg 4. Piersi z kurczaka - 90 kg 5. Skrzydełka z kurczaka - 300 kg Podane ilości są ilościami max. w ciągu trwania umowy i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od aktualnej liczby osób osadzonych przebywających w jednostce penitencjarnej. Wszystkie w/w artykuły powinny być dostarczone w klasie I jakości handlowej z wyjątkiem mięsa wołowego do kiełbas kl. II oraz mięsa wieprzowego do kiełbas kl. II i III. Warunki płatności oraz warunki dostawy zawarte są we wzorze umowy - zał. nr 4 do SIWZ, który stanowi integralną część SIWZ
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach