Zespół Szkół Technicznych ogłasza przetarg
- Adres: 38-600 Lesko, al. Jana Pawła II 18 a
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 13 4696673 , fax. 13 4696673
- Data zamieszczenia: 2013-12-03
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Technicznych
al. Jana Pawła II 18 a 18 a
38-600 Lesko, woj. podkarpackie
tel. 13 4696673, fax. 13 4696673
REGON: 18084049900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zst.lesko.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka oświatowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakup wyposażenia do pracowni gastronomicznej w Zespołu Szkół Technicznych- doposażenie 4 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest zakup wyposażenia do pracowni gastronomicznej w Zespołu Szkół Technicznych i Artystycznych - doposażenie 4 w ramach projektu pt: Podkarpacie stawia na zawodowców współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. Program Operacyjny Kapitał Ludzki Priorytet IX, Działanie 9.2.obejmujący: Zakup wraz z montażem okapu przyściennego trapezowego H 450 mm przeznaczonego do pieca konwekcyjno-parowego. Wymiary 1100x1100x450 - rynienka ociekowa z zaworem spustowym - króćce przeznaczone do montażu rur - łapacze tłuszczu oraz oświetlenie halogenowe 12 V - zasilanie 230 V. Urządzenie objęte niniejszym zamówieniem musi być fabrycznie nowe (nieużywane), wolne od wad, kompletne, oryginalnie zapakowanymi, nie noszącymi śladów użytkowania. Cena powinna zawierać dowóz, montaż, oraz uruchomienie w przypadku, gdy tego wymaga dokumentacja techniczna, rozruch techniczny i technologiczny urządzeń w terminie uzgodnionym z odbiorcą. Okres gwarancji co najmniej 24 miesięcy od daty zamontowania w jednostce przez wykonawcę. Wykonawca zobowiązany jest do usunięcia zgłoszonych usterek w terminie 24 godzin od zgłoszenia w okresie obowiązywania gwarancji. Produkt oznakowany znakiem CE (bezpośrednio na sprzęcie elektrycznym a w przypadku braku takiej możliwości na jego opakowaniu, instrukcji obsługi lub świadectwie gwarancyjnym). - Pełna dokumentacja w języku polskim: a) instrukcja obsługi i bezpieczeństwa pracy. Sprzęt gastronomiczny- oferowany sprzęt i materiały muszą być wykonane i dopuszczone do obrotu oraz odpowiadać warunkom jakościowym zgodnie z obowiązującymi atestami i normami - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 392210007
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zst.lesko.pl
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa i montaż urządzeń kuchennych i elektrycznego sprzętu gospodarstwa domowego dla oddziałów przedszkolnych znajdujących się na terenie gminy Chmielnik w związku z realizacją przez Zespół Ekonomiczno-Administracyjny Szkół w Chmielniku projektu systemowego
Dodano: 2014-06-10 - Zakup pomocy dydaktycznych do pracowni na kierunku murarz, kucharz i mechanik pojazdów samochodowych w ramach projektu Podkarpacie stawia na zawodowców
Dodano: 2014-04-16 - Zakup pomocy dydaktycznych w ramach projektu Podkarpacie stawia na zawodowców III
Dodano: 2013-12-20 - Zakup wyposażenia do pracowni gastronomicznej w Zespołu Szkół Technicznych- doposażenie 3
Dodano: 2013-11-21 - Dostawa naczyń, zastawy i szkła kuchennego do pracowni gastronomiczno - kelnerskiej w Zespole Szkół Spożywczych, Chemicznych i Ogólnokształcących w Jarosławiu, projekt: Podkarpacie stawia na zawodowców realizowanego w latach 2012 - 2014 w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, współfinansowanego ze środków EFS, Priorytet IX, Działanie 9.2
Dodano: 2013-10-30 - Dostawa naczyń, zastawy i szkła kuchennego do pracowni gastronomiczno - kelnerskiej w Zespole Szkół Spożywczych, Chemicznych i Ogólnokształcących w Jarosławiu, projekt: Podkarpacie stawia na zawodowców, realizowanego w latach 2012-2014 w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, współfinansowanego z środków EFS, Prorytet IX, Działanie 9.2.
Dodano: 2013-10-09 - Dostawa nierdzewnych stołów roboczych, zlewów z szafkami wraz z montażem oraz pieca konwekcyjnego do pracowni gastronomiczno-kelnerskiej w Zespole Szkół Spożywczych, Chemicznych i Ogólnokształcących w Jarosławiu, projekt: Podkarpacie stawia na zawodowców realizowanego w latach 2012 - 2014 w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, współfinansowanego ze środków EFS, Priorytet IX, Działanie 9.2.
Dodano: 2013-08-05 - EZ/215/56/2013 Artykuły dla kuchni i oddziałów szpitalnych
Dodano: 2013-06-24 - Doposażenie kuchni WGD dla zapewnienia ciągu technologicznego przygotowania posiłków w ramach realizowanego projektu pn. Podkarpacie stawia na zawodowców, dofinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki
Dodano: 2013-03-20 - Zakup pomocy, materiałów i wyposażenia w projekcie Podkarpacie stawia na zawodowców
Dodano: 2013-02-22