Zespół Szkół Spożywczych, Chemicznych i Ogólnokształcących w Jarosławiu ogłasza przetarg
- Adres: 37-500 Jarosław, ul. Kraszewskiego 3
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 16 621 64 14 , fax. 16 621 64 14
- Data zamieszczenia: 2013-10-30
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Spożywczych, Chemicznych i Ogólnokształcących w Jarosławiu
ul. Kraszewskiego 3 3
37-500 Jarosław, woj. podkarpackie
tel. 16 621 64 14, fax. 16 621 64 14
REGON: 65095617500000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: JEDNOSTKA ORGANIZACYJNA SAMORZĄTU TERYTORIALNEGO
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa naczyń, zastawy i szkła kuchennego do pracowni gastronomiczno - kelnerskiej w Zespole Szkół Spożywczych, Chemicznych i Ogólnokształcących w Jarosławiu, projekt: Podkarpacie stawia na zawodowców realizowanego w latach 2012 - 2014 w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, współfinansowanego ze środków EFS, Priorytet IX, Działanie 9.2 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem niniejszego zamówienia jest dostawa naczyń, zastawy i szkła kuchennego do pracowni gastronomiczno - kelnerskiej w Zespole Szkół Spożywczych, Chemicznych i Ogólnokształcących w Jarosławiu w celu prawidłowej realizacji projektu systemowego pn. Podkarpacie stawia na zawodowców realizowanego w latach 2012 - 2014 w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, Działanie 9.2 Podniesienie jakości i atrakcyjności szkolnictwa zawodowego. Przedmiotowy projekt systemowy jest realizowany przez Wojewódzki Urząd Pracy w Rzeszowie przy współudziale Partnerów, którymi są organy prowadzące szkoły zawodowe na terenie województwa podkarpackiego, między innymi Powiat Jarosławski. Dostawa stanowiąca przedmiot zamówienia obejmuje: 1. Garnek do gotowania na parze (garnek parowar) - 3 sztuki,2. Komplet garnków - 5 kompletów,3. Garnek do gotowania ryb - 3 sztuki, 4. Zestaw patelni - 5 zestawów,5. Komplet desek kuchennych - 5 kompletów,6. Zestaw noży kuchennych - 3 zestawy,7. Zestaw do carvingu - 1 zestaw, 8. Podgrzewacz nierdzewny GN1/1 - elektryczny - 1 sztuka, 9.Kociołek nierdzewny z podgrzewaczem elektrycznym - 1 sztuka, 10. Zestaw obiadowy rozszerzony o kawę - 2 zestawy,11. Zestaw do herbaty - 2 zestawy, 12. Termos - 5 sztuk, 13. Sztućce podstawowe - 4 komplety, 14. Sztućce specjalne/pomocnicze - 1 komplet, 15. Zestaw drobnego sprzętu kuchennego - 5 kompletów, 16. Komplet naczyń kuchennych (1) - 5 kompletów, w tym: miski kuchenne - 3 sztuki, cedzak z uchwytami - 1 sztuka, tarko - 1 sztuka. 17. Komplet naczyń kuchennych (2) - 1 komplet, w tym: kokliki - 12 sztuk, talerz do ślimaków - 2 sztuki, podtalerze - 6 sztuk. 18. Komplet szkła kuchennego - 1 komplet, w tym: kieliszek do wody - 6 sztuk, kieliszek do czerwonego wina - 6 sztuk, kieliszek do białego wina - 6 sztuk, kieliszek do szampana - 6 sztuk, kieliszek do martini - 6 sztuk, kieliszek do koniaku - 6 sztuk, kieliszek do wódki czystej - 6 sztuk, kielich do piwa - 6 sztuk, szklanka do whisky - 6 sztuk, szklanki do kawy mazagran - 6 sztuk, wiaderko do szampana - 1 sztuka, karafka do wody - 2 sztuki, patera do ciast - 1 sztuka, pucharki 12 sztuk, kompotierki - 6 sztuk, dzbanki - 4 sztuki, wiaderko do lodu - 1 sztuka, zestaw do ponczu - 1 zestaw, 19. Syfon do bitej śmietany - 1 sztuka, 20. Naświetlacz do jaj - 1 sztuka, 21. Świecznik - 6 sztuk, 22. Flakoniki - 6 sztuk, 23. Serwetniki - 6 sztuk, 24. Menaże do przypraw - 6 sztuk, 25. Obrączki do serwetek - 8 sztuk. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 392210007
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsschiojaroslaw.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa i montaż urządzeń kuchennych i elektrycznego sprzętu gospodarstwa domowego dla oddziałów przedszkolnych znajdujących się na terenie gminy Chmielnik w związku z realizacją przez Zespół Ekonomiczno-Administracyjny Szkół w Chmielniku projektu systemowego
Dodano: 2014-06-10 - Zakup pomocy dydaktycznych do pracowni na kierunku murarz, kucharz i mechanik pojazdów samochodowych w ramach projektu Podkarpacie stawia na zawodowców
Dodano: 2014-04-16 - Zakup pomocy dydaktycznych w ramach projektu Podkarpacie stawia na zawodowców III
Dodano: 2013-12-20 - Zakup wyposażenia do pracowni gastronomicznej w Zespołu Szkół Technicznych- doposażenie 4
Dodano: 2013-12-03 - Zakup wyposażenia do pracowni gastronomicznej w Zespołu Szkół Technicznych- doposażenie 3
Dodano: 2013-11-21 - Dostawa naczyń, zastawy i szkła kuchennego do pracowni gastronomiczno - kelnerskiej w Zespole Szkół Spożywczych, Chemicznych i Ogólnokształcących w Jarosławiu, projekt: Podkarpacie stawia na zawodowców, realizowanego w latach 2012-2014 w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, współfinansowanego z środków EFS, Prorytet IX, Działanie 9.2.
Dodano: 2013-10-09 - Dostawa nierdzewnych stołów roboczych, zlewów z szafkami wraz z montażem oraz pieca konwekcyjnego do pracowni gastronomiczno-kelnerskiej w Zespole Szkół Spożywczych, Chemicznych i Ogólnokształcących w Jarosławiu, projekt: Podkarpacie stawia na zawodowców realizowanego w latach 2012 - 2014 w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, współfinansowanego ze środków EFS, Priorytet IX, Działanie 9.2.
Dodano: 2013-08-05 - EZ/215/56/2013 Artykuły dla kuchni i oddziałów szpitalnych
Dodano: 2013-06-24 - Doposażenie kuchni WGD dla zapewnienia ciągu technologicznego przygotowania posiłków w ramach realizowanego projektu pn. Podkarpacie stawia na zawodowców, dofinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki
Dodano: 2013-03-20 - Zakup pomocy, materiałów i wyposażenia w projekcie Podkarpacie stawia na zawodowców
Dodano: 2013-02-22