Zespół Szkół Spożywczych, Chemicznych i Ogólnokształcących w Jarosławiu ogłasza przetarg
- Adres: 37-500 Jarosław, ul. Kraszewskiego 3
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 16 621 64 14 , fax. 16 621 64 14
- Data zamieszczenia: 2013-10-09
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Spożywczych, Chemicznych i Ogólnokształcących w Jarosławiu
ul. Kraszewskiego 3 3
37-500 Jarosław, woj. podkarpackie
tel. 16 621 64 14, fax. 16 621 64 14
REGON: 65095617500000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: JEDNOSTKA SAMORZĄDU TERYTORIALNEGO
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa naczyń, zastawy i szkła kuchennego do pracowni gastronomiczno - kelnerskiej w Zespole Szkół Spożywczych, Chemicznych i Ogólnokształcących w Jarosławiu, projekt: Podkarpacie stawia na zawodowców, realizowanego w latach 2012-2014 w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, współfinansowanego z środków EFS, Prorytet IX, Działanie 9.2. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem niniejszego zamówienia jest dostawa naczyń, zastawy i szkła kuchennego do pracowni gastronomiczno - kelnerskiej w Zespole Szkół Spożywczych, Chemicznych i Ogólnokształcących w Jarosławiu w celu prawidłowej realizacji projektu systemowego pn. Podkarpacie stawia na zawodowców realizowanego w latach 2012-2014 w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, Działanie 9.2 Podniesienie jakości i atrakcyjności szkolnictwa zawodowego. Przedmiotowy projekt systemowy jest realizowany przez Wjewódzki Urząd Pracy w Rzeszowie przy współudziale Partnerów, którymi są organy prowadzące szkoły zawodowe na terenie województwa podkarpackiego, między innymi Powiat Jarosławski. Dostawa stanowiąca przedmiot zamówienia obejmuje: 1. garnek do gotowania na parze - 3 sztuki, 2. komplet garnków - 5 kompletów, 3. garnek do gotowania na parze ryb - 3 sztuki, 4. zestaw patelni - 5 zestawów, 5. komplet desek kuchennych - 5 kompletów, 6. zestaw noży kuchennych - 5 zestawów, 7. zestaw do carvingu - 1 zestaw, 8. podgrzewacz nierdzewny GN 1/1 - 2 sztuki, 9. podgrzewacz niedzewny GN 1/1 - elektryczny - 1 sztuka, 10. kociołek nierdzewny z podgrzewaczem elektrycznym - 1 sztuka, 11. kociołek niedzewny z podgrzewaczem (dwu komorowy) - 1 sztuka, 12. zestaw obiadowy rozszerzony o kawę - 3 zestawy, 13. zestaw do herbaty - 3 zestawy, 14. termos - 5 sztuk, 15. komplet sztućców podstawowych - 5 kompletów, 16. komplet sztućców specjalnych,pomocniczych - 1 komplet, 17. drobny sprzęt kuchenny - 1 komplet zawierający: a) szumówka - 3 sztuki, b) chochelka - 3 sztuki, c) łyżka do spagheti - 3 sztuki, d) ubijak do piany - 3 sztuki, e) otwieracz do konserw - 3 sztuki, f) ubijak do ziemniaków - 3 sztuki, g) łopatka dp przewracania - 3 sztuki, h) nożyce do drobiu - 1 sztuka, i) skrobak do ryb - 1 sztuka, j) szczypce cukiernicze - 2 sztuki, k) szczypce do cukru, lodu - 2 sztuki, l) wałek do ciasta - 3 sztuki, m) ubijak do mięsa - 3 sztuki, n) stojak na sprzęt kuchenny - 3 sztuki. 18. naczynia kuchenne- 5 kompletów, z których każdy powiien zawierać: a) miski kuchenne - 3 sztuki, b) cadzak z uchwytami - 1 sztuka, c) dzbanek, miarka - 1 sztuka, d) tarko - 1 sztuka, e) taca okrągła - 1 sztuka, ) naczynie żaroodporne - 1 sztuka, 20. szkło kuchenne - 1 komplet zawierający: a) kieliszek do wody - 6 sztuk, b) kieliszek do czerwonego wina - 6 sztuk, c) kieliszek do białego wina - 6 sztuk, d) kieliszek do szampana - 6 sztuk, e) kieliszek do Martini - 6 sztuk, f) kieliszek do koniaku - 6 sztuk, g) kieliszek do wódki czystej - 6 sztuk, h) szklanka typu highall - 6 sztuk, i) kielich do piwa - 6 sztuk, j) szklanka do whisky - 3 sztuki, k) szklanki do kawy mazagran - 6 sztuk, l) wiaderko do szampana - 1 sztuka, m) karafka do wody - 2 sztuki, n) karafka do alkoholu - 1 sztuka, o) patera do ciast - 2 sztuki, p) puharki - 12 sztuk, r) kompotierki - 12 sztuk, s) dzbanki - 4 sztuki, t) zestaw do ponczu - 1 sztuka, u) wiaderko do lodu - 1 sztuka, 21) syfon do bitej śmietany - 1 sztuka, 22) naświetlacz do jaj - 1 sztuka. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 392210007
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsschiojaroslaw.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa i montaż urządzeń kuchennych i elektrycznego sprzętu gospodarstwa domowego dla oddziałów przedszkolnych znajdujących się na terenie gminy Chmielnik w związku z realizacją przez Zespół Ekonomiczno-Administracyjny Szkół w Chmielniku projektu systemowego
Dodano: 2014-06-10 - Zakup pomocy dydaktycznych do pracowni na kierunku murarz, kucharz i mechanik pojazdów samochodowych w ramach projektu Podkarpacie stawia na zawodowców
Dodano: 2014-04-16 - Zakup pomocy dydaktycznych w ramach projektu Podkarpacie stawia na zawodowców III
Dodano: 2013-12-20 - Zakup wyposażenia do pracowni gastronomicznej w Zespołu Szkół Technicznych- doposażenie 4
Dodano: 2013-12-03 - Zakup wyposażenia do pracowni gastronomicznej w Zespołu Szkół Technicznych- doposażenie 3
Dodano: 2013-11-21 - Dostawa naczyń, zastawy i szkła kuchennego do pracowni gastronomiczno - kelnerskiej w Zespole Szkół Spożywczych, Chemicznych i Ogólnokształcących w Jarosławiu, projekt: Podkarpacie stawia na zawodowców realizowanego w latach 2012 - 2014 w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, współfinansowanego ze środków EFS, Priorytet IX, Działanie 9.2
Dodano: 2013-10-30 - Dostawa nierdzewnych stołów roboczych, zlewów z szafkami wraz z montażem oraz pieca konwekcyjnego do pracowni gastronomiczno-kelnerskiej w Zespole Szkół Spożywczych, Chemicznych i Ogólnokształcących w Jarosławiu, projekt: Podkarpacie stawia na zawodowców realizowanego w latach 2012 - 2014 w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, współfinansowanego ze środków EFS, Priorytet IX, Działanie 9.2.
Dodano: 2013-08-05 - EZ/215/56/2013 Artykuły dla kuchni i oddziałów szpitalnych
Dodano: 2013-06-24 - Doposażenie kuchni WGD dla zapewnienia ciągu technologicznego przygotowania posiłków w ramach realizowanego projektu pn. Podkarpacie stawia na zawodowców, dofinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki
Dodano: 2013-03-20 - Zakup pomocy, materiałów i wyposażenia w projekcie Podkarpacie stawia na zawodowców
Dodano: 2013-02-22