Zespół Obsługi Placówek Oświatowych w Pieckach ogłasza przetarg
- Adres: 11-710 Piecki, ul. Zwycięstwa 23
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 089 7421015 , fax. 089 7422266
- Data zamieszczenia: 2014-11-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Obsługi Placówek Oświatowych w Pieckach
ul. Zwycięstwa 23 23
11-710 Piecki, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 089 7421015, fax. 089 7422266
REGON: 51036745000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.piecki.com.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka samorządowa nie posiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Wyposażenie kuchni w Szkole Podstawowej w Pieckach - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa i montaż sprzętu kuchennego w ilościach i asortymencie określonym w części III pkt. 3.1, 3.2. Zamawiający dopuszcza możliwość zaoferowania produktów równoważnych. Wykonawca składający ofertę równoważną obowiązany jest wykazać, że produkty te charakteryzują się wymaganymi przez Zamawiającego parametrami i jakością nie gorszą od wyrobów opisanych. Zamawiający zaleca dokonanie przez Wykonawcę wizji lokalnej na miejscu dostawy. Przedmiot dostawy musi posiadać certyfikaty lub deklaracje zgodności zgodne z aprobatami oraz instrukcje obsługi dostarczonego wyposażenia, karty gwarancyjne do wszystkich sprzętów. . Zamówienie należy zrealizować zgodnie z : 1.Wykazem wyposażenia kuchni - załącznik nr 3.1 2. schematem technologicznym kuchni - załącznik nr 3.2 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 393140006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje konieczności wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: serwis
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http:// bip.warmia.mazury.pl/piecki_gmina_wiejska/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa sprzętu gastronomicznego na wyposażenie kuchni w 2016 r
Dodano: 2016-04-15 - dostawa termosów do napojów z podstawami
Dodano: 2014-11-24 - Dostawa termosów do napojów z podstawami, kotleciarki, obieraczek do ziemniaków, krajalnicy do pieczywa
Dodano: 2014-11-13 - Dostawa i montaż przemysłowego sprzętu kuchennego w ramach realizacji Planu Inwestycji Budowlanych Resortu Obrony Narodowej dla zadania inwestycyjnego: 91363 - Modernizacja Kuchni Szpitalnej, budynek nr 20.
Dodano: 2014-10-08 - Dostawę sprzętu na wyposażenie refundowanego stanowiska pracy dla pracownika gospodarczego
Dodano: 2014-06-11 - DOSTAWA I MONTAŻ WYPOSAŻENIA GASTRONOMICZNEGO DO OŚRODKA SPORTU I REKREACJI W OLSZTYNIE
Dodano: 2014-04-02 - Dostawa sprzętu kuchennego
Dodano: 2013-05-09 - Dostawa sprzętu kuchennego oraz myjni - dezynfektora do basenów i kaczek
Dodano: 2012-07-10 - dostawa robota kuchennego
Dodano: 2011-11-15 - dostawa maszyny do polerowania, suszenia i dezynfekcji promieniami UV sztućców z podwoziem do maszyny i uchwytem na kosz
Dodano: 2011-09-30