108 Szpital Wojskowy z Przychodnią SP ZOZ ogłasza przetarg
- Adres: 19-300 Ełk, ul. Kościuszki 30
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 087 6219803 , fax. 087 6219807
- Data zamieszczenia: 2014-10-08
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: 108 Szpital Wojskowy z Przychodnią SP ZOZ
ul. Kościuszki 30 30
19-300 Ełk, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 087 6219803, fax. 087 6219807
REGON: 79050667300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.108spzoz.elk.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa i montaż przemysłowego sprzętu kuchennego w ramach realizacji Planu Inwestycji Budowlanych Resortu Obrony Narodowej dla zadania inwestycyjnego: 91363 - Modernizacja Kuchni Szpitalnej, budynek nr 20. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest zakup, dostawa i montaż przemysłowego sprzętu kuchennego w ramach realizacji Planu Inwestycji Budowlanych Resortu Obrony Narodowej na zadanie - 91363 - Modernizacja Kuchni Szpitalnej, budynek nr 20, zlokalizowanej na terenie 108 Szpitala Wojskowego z Przychodnią SP ZOZ przy ul. Kościuszki 30 w Ełku. 1.Wykonawca dostarczy urządzenia własnym transportem. Do obowiązków Wykonawcy należy również rozładunek, montaż i rozruch urządzeń, w tym w zależności od urządzenia: sprawdzenie szczelności gazu wraz z wystawieniem stosownych dokumentów, sprawdzenie skuteczności ochrony przeciwporażeniowej, rezystancji izolacji oraz szkolenie pracowników obsługi w zakresie pracy i konserwacji urządzeń oraz zapewnienie serwisu gwarancyjnego i pogwarancyjnego. Naprawy gwarancyjne będą wykonywane w miejscu zainstalowania urządzenia w ciągu 7 dni od daty zgłoszenia. W przypadku konieczności naprawy urządzenia w innym miejscu, koszty transportu leżą po stronie Wykonawcy. Wykaz punktów serwisowych z adresami i telefonami dla poszczególnych urządzeń zostanie przekazany Zamawiającemu przy dostawie. 2.Dostarczony sprzęt winien być fabrycznie nowy, nieużwany, bez wad i uszkodzeń, w oryginalnych opakowaniach producenta. 3.Dostarczony sprzęt musi posiadać wszystkie wymagane prawem polskim certyfikaty. 4.Po zainstalowaniu urządzeń należy przeprowadzić próby działania w normalnym cyklu technologicznym, w trakcie ich trwania przeprowadzić szkolenie/instruktaż personelu. 5.Wymagany okres gwarancji i rękojmi na dostarczone urządzenia, licząc od dnia uruchomienia sprzętu i podpisania protokółu zdawczo - odbiorczego, wynosi 24 miesiące. 6.Zamawiający nie przewiduje udzielenia zaliczek na poczet wykonania zamówienia. 7.Warunki wykonania zamówienia zawarte są we wzorze umowy w części II SIWZ. 8.Zamawiający wymaga dostawy sprzętu kuchennego w ilościach i asortymencie określonym w części III opisu przedmiotu zamówienia, pkt. II - wykaz sprzętu kuchennego - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 393140006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 1 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Każdy Wykonawca zobowiązany jest zabezpieczyć swoją ofertę w wadium w wysokości 1 000,00 PLN, (słownie jeden tysięc złotych) w formach określonych w art.45ust.6 ustawy Prawo zamówień publicznych. Wadium wnoszone w pieniądzu należy wpłacić przelewem na następujący rachunek bankowy Zamawiającego: Bank Gospodarstwa Krajowego Oddział w Olsztynie - 61 1130 1189 0025 0021 1720 0002.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.108spzoz.elk.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa sprzętu gastronomicznego na wyposażenie kuchni w 2016 r
Dodano: 2016-04-15 - dostawa termosów do napojów z podstawami
Dodano: 2014-11-24 - Dostawa termosów do napojów z podstawami, kotleciarki, obieraczek do ziemniaków, krajalnicy do pieczywa
Dodano: 2014-11-13 - Wyposażenie kuchni w Szkole Podstawowej w Pieckach
Dodano: 2014-11-05 - Dostawę sprzętu na wyposażenie refundowanego stanowiska pracy dla pracownika gospodarczego
Dodano: 2014-06-11 - DOSTAWA I MONTAŻ WYPOSAŻENIA GASTRONOMICZNEGO DO OŚRODKA SPORTU I REKREACJI W OLSZTYNIE
Dodano: 2014-04-02 - Dostawa sprzętu kuchennego
Dodano: 2013-05-09 - Dostawa sprzętu kuchennego oraz myjni - dezynfektora do basenów i kaczek
Dodano: 2012-07-10 - dostawa robota kuchennego
Dodano: 2011-11-15 - dostawa maszyny do polerowania, suszenia i dezynfekcji promieniami UV sztućców z podwoziem do maszyny i uchwytem na kosz
Dodano: 2011-09-30