Ośrodek Sportu i Rekreacji w Olsztynie ogłasza przetarg
- Adres: 10-558 Olsztyn, ul. Żołnierska 13 A
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 89 5335132 , fax. 89 5335132
- Data zamieszczenia: 2014-04-02
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Sportu i Rekreacji w Olsztynie
ul. Żołnierska 13 A 13 A
10-558 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 89 5335132, fax. 89 5335132
REGON: 28056355900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.osir.olsztyn.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna jednostki samorządu terytorialnego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWA I MONTAŻ WYPOSAŻENIA GASTRONOMICZNEGO DO OŚRODKA SPORTU I REKREACJI W OLSZTYNIE - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Opis przedmiotu zamówienia na: DOSTAWĘ I MONTAŻ WYPOSAŻENIA GASTRONOMICZNEGO DO OŚRODKA SPORTU I REKREACJI W OLSZTYNIE. Kody CPV: 39.31.40.00-6 przemysłowy sprzęt kuchenny 39.14.10.00-2 meble i wyposażenie kuchni 39.22.00.0-0 sprzęt kuchenny, artykuły gospodarstwa domowego i artykuły domowe oraz artykuły cateringowe 39.71.10.00-2 elektryczny sprzęt gospodarstwa domowego do użytku ze środkami spożywczymi 39.71.13.00-2 urządzenia elektrotermiczne 1.Szczegółowy przedmiot zamówienia zawiera: 1.1.Część 1: Dostawa i montaż wyposażenia gastronomicznego do Ośrodka Sportu i Rekreacji w Olsztynie: Zadanie I - budynek B ul. Jeziorna w Olsztynie oraz Zadanie II - budynek C ul. Jeziorna w Olsztynie zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia zawartym w załączniku nr 4 do SIWZ. 1.2.Część 2: Dostawa i montaż wyposażenia gastronomicznego do Ośrodka Sportu i Rekreacji w Olsztynie: Zadanie III - budynek F ul. Jeziorna w Olsztynie zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia zawartym w załączniku nr 4 do SIWZ. 1.3.Część 3: Dostawa i montaż wyposażenia gastronomicznego do Ośrodka Sportu i Rekreacji w Olsztynie: Zadanie IV - budynek D1 ul. Jodłowa w Olsztynie zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia zawartym w załączniku nr 4 do SIWZ. 2.Wycenę oferty należy opracować na podstawie projektu technologii w poszczególnych budynkach wraz z zakresem (wykazem) wyposażenia. 3.Przedmiotem zamówienia jest dostawa fabrycznie nowego sprzętu i wyposażenia gastronomicznego, wolnego od wad, oryginalnie zapakowanego, nie noszącego śladów otwierania. 4.Oferowany sprzęt gastronomiczny i materiały muszą być wykonane i dopuszczone do obrotu oraz odpowiadać warunkom jakościowym zgodnie z obowiązującymi atestami i normami polskimi i równoważnymi. 5.Oferowane wyposażenie (korpus, obudowa) powinno być wykonane ze stali nierdzewnej, jeśli nie wykazano w opisie inaczej. 6.Wycena powinna zawierać dowóz, montaż, przeszkolenie personelu oraz uruchomienie, w przypadku gdy tego wymaga dokumentacja techniczna, rozruch techniczny i technologiczny urządzeń w terminie uzgodnionym z Zamawiającym. 7.Wykonawca przekaże dokumentację użytkową obsługi, opisującą podstawowe funkcje przedmiotu zamówienia w języku polskim w dniu ich dostarczenia: a)Dokumentacja techniczno-ruchowa (jeżeli taka jest) b)Instrukcja obsługi i bezpieczeństwa pracy. 8.Zaleca się dokonanie wizji lokalnej pomieszczeń w których będą instalowane wyposażenie i urządzenia, w terminie do uzgodnienia z Zamawiającym. 9.Okres gwarancji i odpowiedzialność z tytułu rękojmi - co najmniej 24 miesiące od daty dostawy i zamontowania w jednostce przez dostawcę. 10.Wykonawca zapewni w okresie pogwarancyjnym dostępność części zamiennych oraz pełny serwis przedmiotu umowy, przez okres 3 lat licząc od daty zakończenia okresu gwarancji na warunkach określonych w odrębnej umowie. 11.Wykonawca zobowiązany jest do usunięcia zgłoszonych usterek w terminie 72 godzin dla urządzeń, a dla pozostałego wyposażenia - 14 dni od zgłoszenia w okresie obowiązywania gwarancji a także podstawienia sprzętu zastępczego - w przypadku gdy sprzętu nie można naprawić na miejscu. 12.Wykonawca winien przed złożeniem oferty szczegółowo zapoznać się ze Specyfikacją Istotnych Warunków Zamówienia, przedmiotem zamówienia i technologiami poszczególnych budynków, załącznikami do SIWZ oraz na własny koszt i ryzyko uzyskać niezbędne informacje konieczne do złożenia oferty. 13.Warunki płatności - przelewem w terminie do 21 od daty otrzymania faktury na rachunek bankowy wskazany przez Wykonawcę. Za datę zapłaty uważa się datę obciążenia rachunku bankowego Zamawiającego - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 393140006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.osir.olsztyn.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa sprzętu gastronomicznego na wyposażenie kuchni w 2016 r
Dodano: 2016-04-15 - dostawa termosów do napojów z podstawami
Dodano: 2014-11-24 - Dostawa termosów do napojów z podstawami, kotleciarki, obieraczek do ziemniaków, krajalnicy do pieczywa
Dodano: 2014-11-13 - Wyposażenie kuchni w Szkole Podstawowej w Pieckach
Dodano: 2014-11-05 - Dostawa i montaż przemysłowego sprzętu kuchennego w ramach realizacji Planu Inwestycji Budowlanych Resortu Obrony Narodowej dla zadania inwestycyjnego: 91363 - Modernizacja Kuchni Szpitalnej, budynek nr 20.
Dodano: 2014-10-08 - Dostawę sprzętu na wyposażenie refundowanego stanowiska pracy dla pracownika gospodarczego
Dodano: 2014-06-11 - Dostawa sprzętu kuchennego
Dodano: 2013-05-09 - Dostawa sprzętu kuchennego oraz myjni - dezynfektora do basenów i kaczek
Dodano: 2012-07-10 - dostawa robota kuchennego
Dodano: 2011-11-15 - dostawa maszyny do polerowania, suszenia i dezynfekcji promieniami UV sztućców z podwoziem do maszyny i uchwytem na kosz
Dodano: 2011-09-30