Przetargi.pl
Świadczenie kompleksowej usługi cateringowej na potrzeby otwarcia obiektu Centrum Akwakultury i Inżynierii Ekologicznej.

Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie ogłasza przetarg

  • Adres: 10-719 Olsztyn, ul. Oczapowskiego 2
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 089 5233420 , fax. (089) 5233278
  • Data zamieszczenia: 2012-01-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
    ul. Oczapowskiego 2 2
    10-719 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 089 5233420, fax. (089) 5233278
    REGON: 51088420500010
  • Adres strony internetowej zamawiającego: uwm.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie kompleksowej usługi cateringowej na potrzeby otwarcia obiektu Centrum Akwakultury i Inżynierii Ekologicznej.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Przedmiotem zamówienia jest świadczenie kompleksowej usługi cateringowej, tj. przygotowanie i dostarczenie poczęstunków dla uczestników otwarcia obiektu Centrum Akwakultury i Inżynierii Ekologicznej w dniu 01 lutego 2012 r. wraz z serwisem kelnerskim oraz zapewnienia zastawy szklanej oraz mebli w zakresie niezbędnym do realizacji zamówienia dla planowanej liczby uczestników - 100 osób. Usługa cateringowa musi być wykonana w dniu 01.02.2012 r. W przybliżeniu od godziny 10:30 do godziny 15:00. Miejsce świadczenia usługi: Centrum Akwakultury i Inżynierii Ekologicznej, ul. Warszawska 117, 10-719 Olsztyn. 2. Poczęstunek w formie bufetu w skład którego wchodzą: ZIMNE PRZEKĄSKI rolada drobiowa z pestkami dyni 50 g.(50 porcji), terrine z łososia 40 g. (50 porcji), 2 rodzaje świeżych surówek po 150 g.(po 50 porcji), BUFET GORĄCY (w podgrzewaczach): zupa - żurek na białej kiełbasie z jajkiem i wędzonką 300 g.(50 porcji) oraz zupa, krem z pomidorów 300g.(50 porcji), polędwiczki wieprzowe w sosie podgrzybkowym 100g. (50 porcji), grillowany łosoś w sosie ze świeżej bazylii 100g.(50 porcji), ziemniaki pieczone 120g. (100 porcji), warzywa grillowane: kalafior, marchewka mini, brokuł, mini kukurydza - 150g (100 porcji), SERWIS KAWOWY- ciągły w trakcie trwania uroczystości kawa, herbata wraz z dodatkami cukier , cytryna, mleko (nie śmietanka w proszku), niegazowana woda mineralna z cytryną podawana w dzbankach (10 l.), woda gazowana w butelkach 0,5 l. (30 szt.), soki owocowe (min. 2 rodzaje: pomarańczowy, jabłkowy - po 6 l.), ciasta własnego wypieku (2 rodzaje: sernik, jabłecznik;100 g/osobę.), świeże owoce sezonowe - 100 g/osobę, wino musujące typu szampan, gronowe, białe, półsłodkie lub półwytrawne o pojemności min. 750 ml, zawartość alkoholu 10 - 12 % (13 butelek) Sposób wykonania zamówienia : 1. Godziny serwowania cateringu: 10.30-15.00. Istnieje możliwość nieznacznych przesunięć w programie spotkania, o czym Wykonawca będzie informowany na bieżąco. 2. Szacowana liczba uczestników około 100 osób. Ostateczną liczbę zaproszonych gości, Zamawiający przekaże Wykonawcy na 3 dni przed terminem wykonania usługi. 3. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany ilości poszczególnych dań, po wcześniejszym uprzedzeniu Wykonawcy, na nie mniej niż 3 dni przed zaplanowanym terminem świadczenia usługi. 4. Wykonawca przy przygotowaniu obiadu będzie stosował świeże produkty dostępne na rynku. 5. Świadczenie usług żywienia odbywać powinno się wg ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2006r. Nr 171 poz. 1225 z późn. zm.). 6. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany terminu świadczenia usługi po wcześniejszym uprzedzeniu Wykonawcy na nie mniej niż 5 dni przed zaplanowanym terminem świadczenia usługi. 7. W zakres obowiązków Wykonawcy wchodzi kompleksowa usługa kelnerska w zakresie obsługi gości, tj. wydawanie posiłków, napojów, utrzymywanie czystości w miejscu cateringowym oraz dostarczenia 120 szt. kieliszków do wina. 8. Zamawiający w świadczeniu kompleksowej usługi cateringowej wyklucza użycia papierowej oraz plastikowej zastawy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553220003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.uwm.edu.pl/zamowienia/
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach