Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy pieczywa i wyrobów cukierniczych, mięsa i wędlin oraz ryb i przetworów rybnych

Centrum Onkologii-Instytut im. Marii Skłodowskiej-Curie Oddział w Gliwicach ogłasza przetarg

  • Adres: 44101 Gliwice, ul. Wybrzeże Armii Krajowej
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 032 2789171, 2789172, 2789193, , fax. 032 2789197, 2789198
  • Data zamieszczenia: 2018-03-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centrum Onkologii-Instytut im. Marii Skłodowskiej-Curie Oddział w Gliwicach
    ul. Wybrzeże Armii Krajowej 15
    44101 Gliwice, woj. śląskie
    tel. 032 2789171, 2789172, 2789193,, fax. 032 2789197, 2789198
    REGON: 28836600028
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.io.gliwice.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: instytut badawczy

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy pieczywa i wyrobów cukierniczych, mięsa i wędlin oraz ryb i przetworów rybnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem niniejszego zamówienia są sukcesywne dostawy pieczywa i wyrobów cukierniczych, mięsa i wędlin oraz ryb i przetworów rybnych dla Centrum Onkologii-Instytutu im. Marii Skłodowskiej – Curie Oddziału w Gliwicach. 2. Przedmiot zamówienia podzielony jest na 3 odrębne zadania, tj.: Zadanie nr 1 pieczywo i wyroby cukiernicze Zadanie nr 2 mięso i wędliny Zadanie nr 3 ryby i przetwory rybne Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowią załączniki nr 2.1-2.3 do SIWZ, tj. „Specyfikacje Asortymentowe”. 3. Cały asortyment stanowiący przedmiot zamówienia powinien spełniać wymogi jakościowe I klasy jakości określone w Polskich Normach przenoszących normy europejskie lub normy innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy oraz wszystkie powszechnie obowiązujące Polskę wymagania higieniczno-sanitarne stosowane w UE. Przedmiot zamówienia musi odpowiadać warunkom określonym w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia /tekst jednolity: Dz.U. z 2017, poz. 149/. 4. Zamawiający wymaga dostarczania wraz z każdą dostawą: - w zakresie zadania nr 1: nie dotyczy, - w zakresie zadania nr 2: dokumentu potwierdzającego pochodzenie mięsa wołowego, - w zakresie zadania nr 3: atestów jakościowych, ponadto, dla każdego produktu, na którym nie ma umieszczonego składu wartości odżywczych oraz składu alergenów należy dostarczyć opis tych składników (jednorazowo) – zgodnie ze wskazaniem określonym w „Specyfikacjach asortymentowych” w zakresie poszczególnych zadań. 5. Wykonawca zobowiązany jest do dostarczenia próbek oferowanego asortymentu zgodnych z opisem zawartym w „Specyfikacjach Asortymentowych” dla poszczególnych wskazanych poniżej pozycji: w zakresie zadania nr 1, tj. pieczywo: - poz. 1 bułka pszenna mała 70g - w ilości 1 szt. - poz. 13 chleb żytni krojony, paczkowany 0,6 kg - w ilości 1 szt. - poz. 22 sernik wiedeński - w ilości min. 100 g. w zakresie zadania nr 2, tj. mięso i wędliny: - poz. 10 kiełbasa krakowska podsuszana - w ilości min. 100 g - poz. 16 krupniok śląski - w ilości 1 szt. - poz. 21 pasztet pieczony drobiowy - w ilości min. 100 g w zakresie zadania nr 3, tj. ryby i przetwory rybne: - poz. 1 filet z miruny mrożony - w ilości min. 150 g - poz. 10 makrela wędzona - w ilości 1 szt. - poz. 12 tuńczyk w oleju - w ilości 1 szt. Próbki oferowanego asortymentu należy dostarczyć do upływu terminu składania ofert, do: Centrum Onkologii – Instytut im. Marii Skłodowskiej – Curie, Oddział w Gliwicach, ul. Wybrzeże Armii Krajowej 15, 44-101 Gliwice, Magazyn Działu Żywienia Próbki należy przekazać Zamawiającemu nieodpłatnie. Produkty powinny zostać opisane w sposób umożliwiający identyfikację zarówno produktu (poprzez wskazanie nazwy handlowej/producenta na etykiecie) jak i Wykonawcy składającego ofertę w postępowaniu. Złożone próbki podlegać będą ocenie jakościowej, zgodnie z zapisami rozdziału XVIII SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15810000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Dla uzyskania ważności oferta musi zawierać wypełnione, podpisane i opieczętowane (pieczątką firmową i imienną) przez osobę/y uprawnioną/e do reprezentowania Wykonawcy formularze: 1) „Oferta Przetargowa” - załącznik nr 1 do SIWZ, 2) „Specyfikacje asortymentowe” – załączniki nr 2.1-2.3 do SIWZ – odpowiednio do zakresu składanej oferty, 3) oświadczenie dot. przesłanek do wykluczenia – załącznik nr 3 do SIWZ, 4) próbki oferowanego asortymentu, zgodnie z treścią rozdziału IV ust. 10 SIWZ, 5) pełnomocnictwo/pełnomocnictwa do podpisania oferty i załączników.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach