Areszt Śledczy w Suwałkach ogłasza przetarg
- Adres: 16-400 Suwałki, ul. Wojska Polskiego 29
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 087 5651207 , fax. 087 5650328
- Data zamieszczenia: 2012-10-03
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Suwałkach
ul. Wojska Polskiego 29 29
16-400 Suwałki, woj. podlaskie
tel. 087 5651207, fax. 087 5650328
REGON: 00031959800000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i podrobów wieprzowych, wędlin wieprzowych, mięsa i podrobów drobiowych, wędlin drobiowych do Aresztu Śledczego w Suwałkach - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część 1 - wędliny drobiowe Lp. Przedmiot zamówienia CPV jm Wielkość dostaw 1 Mortadela z warzywami 15131135-0 kg 1 950,00 2 parówki drobiowe 15131135-0 kg 2850,00 3 blok drobiowy 15131135-0 kg 1 950,00 4 kiełbasa kanapkowa drobiowa 15131135-0 kg 2050,00 5 mielonka drobiowa 15131135-0 kg 1 950,00 6 mortadela drobiowa 15131135-0 kg 1 950,00 7 przysmak konserwowy 15131135-0 kg 1 950,00 8 Przysmak drobiowy 15131135-0 kg 2050,00 9 polędwica drobiowa 15131135-0 kg 250,00 10 Pierś faszerowana 15131135-0 kg 250,00 11 Szynka drobiowa 15131135-0 kg 250,00 12 Pasztetowa drobiowa 15131135-0 kg 1 700,00 13 Salceson drobiowy 15131135-0 kg 1 700,00 14 Rolada drobiowa 15131135-0 kg 250,00 15 Baleron drobiowy 15131135-0 kg 250,00 16 Szynka konserwowa drobiowa 15131135-0 kg 250,00 17 Kiełbasa zwyczajna drobiowa 15131135-0 kg 250,00 18 Kiełbasa szynkowa drobiowa 15131135-0 kg 250,00 19 Kiełbasa biała drobiowa 15131135-0 kg 300,00 Termin przydatności do spożycia wędlin nie krótszy niż 7 dni od daty dostawy. Część 2 -podroby drobiowe, mięso drobiowe Lp. Przedmiot zamówienia jm Wielkość dostaw 1 ćwiartka z kurczaka (schłodzona) 15112100-7 kg 4 150,00 2 serca drobiowe (schłodzone) 15112100-7 kg 1 400,00 3 żołądki drobiowe (schłodzone) 15112100-7 kg 1 400,00 4 filet z piersi kurczaka (schłodzony) 15112100-7 kg 370,00 5 mięso gulaszowe drobiowe (schłodzone) 15112100-7 kg 370,00 Termin przydatności do spożycia mięsa i podrobów nie krótszy niż 3 dni od daty dostawy. Część 3 -wędliny wieprzowe Lp. Przedmiot zamówienia jm Wielkość dostaw 1 kiełbasa bigosowa 15131130-5 kg 2 400,00 2 Mortadela 15131130-5 kg 2 050,00 3 kiełbasa kanapkowa 15131130-5 kg 1 700,00 4 kiełbasa piwna 15131130-5 kg 1 700,00 5 salceson włoski 151140000-0 kg 1 700,00 6 kiełbasa biała parzona 15131130-5 kg 2 050,00 7 Kaszanka 15131134-3 kg 1 700,00 8 pachwina wędzona 15131130-5 kg 350,00 9 Kiełbasa parówkowa 15131130-5 kg 1 700,00 10 Blok konserwowy 15131130-5 kg 1 700,00 11 Pasztet wieprzowy 15131130-5 kg 1 700,00 12 Pieczeń rzymska 15131130-5 kg 1 700,00 13 Mielonka wieprzowa 15131130-5 kg 1 700,00 14 Kiełbasa szynkowa 15131130-5 kg 1 700,00 Termin przydatności do spożycia wędlin nie krótszy niż 7 dni od daty dostawy. Część 4 -podroby wieprzowe, mięso wieprzowe Lp. Przedmiot zamówienia jm Wielkość dostaw 1 mięso mielone wieprzowe garmażeryjne, 15113000-3 kg 5 400,00 2 Wątroba Świeża, nie mrożona 15114000-0 Kg 2 600,00 3 Schab wieprzowy b/k, schłodzony 15113000-3 kg 330,00 Termin przydatności do spożycia mięsa i podrobów nie krótszy niż 3 dni od daty dostawy. 3.2. W/w artykuły muszą odpowiadać Polskiej Normie i Europejskim Normom Zharmonizowanym oraz normom zakładowym. 3.3. Wszystkie w/w produkty muszą spełniać normy, co do jakości, jakie wynikają z obowiązujących przepisów polskiego prawa dla produktów żywnościowych. 3.4. W sytuacji stosowania odmiennego nazewnictwa poszczególnych artykułów mięsnych w części I - wędliny drobiowe oraz części III - wędliny wieprzowe, Zamawiający dopuszcza możliwość zastosowania nazw własnych (firmowych) producenta, ale wyłącznie wtedy, kiedy wykonawca nie sprzedaje lub nie produkuje artykułu o wyżej wymienionej nazwie, a oferowany przez niego wyrób jest z nim tożsamy w procesie produkcji, składu, grupy technologicznej oraz odpowiada danej normie. 3.5. Dostarczony towar musi być świeży, nie mrożony. 3.6. Podane ilości są szacunkowe (maksymalne) i w czasie obowiązywania umowy mogą ulec zmianie. 3.7. Wykonawcy będzie przysługiwało prawo do wynagrodzenia za faktycznie dostarczone ilości towaru. 3.8. Z tytułu zmniejszenia wielkości zamówienia Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia finansowe ani prawne. 3.9. Wymagania i warunki realizacji zamówienia stawiane Wykonawcy: 3.9.1. Miejsce realizacji zamówienia: magazyn Aresztu Śledczego w Suwałkach. 3.9.2. Transport oraz załadunek i wyładunek odbywać się będzie na koszt i ryzyko wykonawcy. 3.9.3. Dostawy będą częściowe i sukcesywne. Ilość i rodzaj zamawianego towaru zamawiający określał będzie każdorazowo telefonicznie lub faxem do godziny 1000 na 4 dni przed dostawą. 3.9.4. Dostawa odbywać się będzie codziennie do godz. 1100 z wyłączeniem sobót, niedziel i świąt. 3.9.5. Zamawiający dokonywał będzie odbioru jakościowego i ilościowego dostarczanego towaru w swojej siedzibie, w dniu dostawy każdej partii. 3.9.6. Wymagana jest należyta staranność przy realizacji zobowiązań umowy. 3.9.7. Ustalenia i decyzje dotyczące wykonywania zamówienia uzgadniane będą przez zamawiającego z ustanowionym przedstawicielem wykonawcy. 3.9.8. Określenie przez Wykonawcę telefonów kontaktowych i numerów fax. oraz innych ustaleń niezbędnych dla sprawnego i terminowego wykonania zamówienia. 3.9.9. Zamawiający nie ponosi odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez Wykonawcę podczas wykonywania przedmiotu zamówienia. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311350
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa wędlin drobiowych do Zakładu Karnego w czerwonym Borze, nr sprawy DKw-220-9-15
Dodano: 2015-10-20 - Dostawa wędlin drobiowych do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze, nr sprawy DKw-220-6-14
Dodano: 2014-10-08 - Dostawa wędlin drobiowych dla Domu Pomocy Społecznej w Choroszczy
Dodano: 2013-12-27 - DOSTAWA WĘDLIN DROBIOWYCH i DROBIOWO - WIEPRZOWYCH DO KANTYN, SKLEPU I BARU W CZERWONYM BORZE ORAZ KANTYN W PRZYTUŁACH STARYCH I GRĄDACH WONIECKO.
Dodano: 2013-06-25 - DOSTAWA WĘDLIN DROBIOWYCH i DROBIOWO - WIEPRZOWYCH DO KANTYN, SKLEPU I BARU W CZERWONYM BORZE ORAZ KANTYN W PRZYTUŁACH STARYCH I GRĄDACH WONIECKO.
Dodano: 2013-05-01 - Dostawa wędlin drobiowych dla Domu Pomocy Społecznej w Choroszczy.
Dodano: 2012-12-20 - Dostawa wędlin drobiowych dla Domu Pomocy Społecznej w Choroszczy..
Dodano: 2012-06-21 - Przedmiot zamówienia: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i podrobów wieprzowych, wędlin wieprzowych, mięsa i podrobów drobiowych, wędlin drobiowych do Aresztu Śledczego w Suwałkach, tj: Część 1 - wędliny drobiowe, Część 2 - podroby drobiowe, mięso drobiowe, Część 3 - wędliny wieprzowe, Część 4 - podroby wieprzowe, mięso wieprzowe.
Dodano: 2012-06-12 - Dostawa wędlin drobiowych dla Domu Pomocy Społecznej w Choroszczy
Dodano: 2011-12-12 - Dostawa wędlin drobiowych do kantyn w Olsztynie.
Dodano: 2011-03-27