Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK" ogłasza przetarg
- Adres: 18-400 Czerwony Bór, Czerwony Bór 23
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 86 216 36 04 , fax. 86 216 31 49
- Data zamieszczenia: 2011-03-27
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK"
Czerwony Bór 23 23
18-400 Czerwony Bór, woj. podlaskie
tel. 86 216 36 04, fax. 86 216 31 49
REGON: 20041123400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.igbbielik.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa wędlin drobiowych do kantyn w Olsztynie. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa wędlin drobiowych do kantyn w Olsztynie , według wyszczególnienia zawartego w pkt 2. 2. Wyszczególnienie przedmiotu dostawy : L.p. Asortyment J.m. Ilość do 1. Skrzydełka wędzone kg 40 2. Podudzie z kurczaka wędzone kg 235 3. Udko z kurczaka wędzone kg 130 4 Filet z kurczaka wędzony kg 10 5 Pierś indycza wędzona kg 100 3. Warunki jakie musi spełnić przedmiot dostawy i warunki dostawy: 1) przedmiot dostawy musi spełniać wymogi określone przez Zamawiającego dla każdego rodzaju asortymentu i spełniać wymogi określone przepisami odrębnymi dla sprzedaży produktów mięsnych, 2) dostarczany asortyment musi być pozbawiony wad o charakterze biochemicznym obniżających jego wartość spożywczą, 3) dostawa będzie zrealizowana w godzinach od 7.30 do 9.00, w ciągu dwóch dni roboczych od momentu otrzymania przez Wykonawcę zamówienia, 4) Wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia własnym transportem, na własny koszt według zamówień jednostkowych do: a) Kantyna w Olsztynie I,ul. Piłsudskiego 3,10-575 Olsztyn b) Kantyna w Olsztynie II, Opolska 42, 10-625 Olsztyn - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311350
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.igbbielik.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa wędlin drobiowych do Zakładu Karnego w czerwonym Borze, nr sprawy DKw-220-9-15
Dodano: 2015-10-20 - Dostawa wędlin drobiowych do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze, nr sprawy DKw-220-6-14
Dodano: 2014-10-08 - Dostawa wędlin drobiowych dla Domu Pomocy Społecznej w Choroszczy
Dodano: 2013-12-27 - DOSTAWA WĘDLIN DROBIOWYCH i DROBIOWO - WIEPRZOWYCH DO KANTYN, SKLEPU I BARU W CZERWONYM BORZE ORAZ KANTYN W PRZYTUŁACH STARYCH I GRĄDACH WONIECKO.
Dodano: 2013-06-25 - DOSTAWA WĘDLIN DROBIOWYCH i DROBIOWO - WIEPRZOWYCH DO KANTYN, SKLEPU I BARU W CZERWONYM BORZE ORAZ KANTYN W PRZYTUŁACH STARYCH I GRĄDACH WONIECKO.
Dodano: 2013-05-01 - Dostawa wędlin drobiowych dla Domu Pomocy Społecznej w Choroszczy.
Dodano: 2012-12-20 - Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i podrobów wieprzowych, wędlin wieprzowych, mięsa i podrobów drobiowych, wędlin drobiowych do Aresztu Śledczego w Suwałkach
Dodano: 2012-10-03 - Dostawa wędlin drobiowych dla Domu Pomocy Społecznej w Choroszczy..
Dodano: 2012-06-21 - Przedmiot zamówienia: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i podrobów wieprzowych, wędlin wieprzowych, mięsa i podrobów drobiowych, wędlin drobiowych do Aresztu Śledczego w Suwałkach, tj: Część 1 - wędliny drobiowe, Część 2 - podroby drobiowe, mięso drobiowe, Część 3 - wędliny wieprzowe, Część 4 - podroby wieprzowe, mięso wieprzowe.
Dodano: 2012-06-12 - Dostawa wędlin drobiowych dla Domu Pomocy Społecznej w Choroszczy
Dodano: 2011-12-12