Przetargi.pl
Dostawy mięsa i przetworów mięsnych z grupy 151 CPV.

Areszt Śledczy w Śremie ogłasza przetarg

  • Adres: 63-100 Śrem, ul. Wawrzyniaka 6
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 061 2830703 , fax. 061 2830719
  • Data zamieszczenia: 2013-11-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Śremie
    ul. Wawrzyniaka 6 6
    63-100 Śrem, woj. wielkopolskie
    tel. 061 2830703, fax. 061 2830719
    REGON: 00032033100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa Jednostka Budżetowa Wymiaru Sprawiedliwości

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa i przetworów mięsnych z grupy 151 CPV.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Sukcesywne dostawy mięsa i przetworów mięsnych z grupy 151 CPV. Ustala się następującą grupę CPV, według której zamawiający dokonał podziału przedmiotu zamówienia: 15100000-9 Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne określonej we Wspólnym Słowniku Zamówień, w skład której to grupy wchodzi: Dla części 1 15113000-3 Wieprzowina 15111100-0 Wołowina 15112000-6 Drób 15114000-0 Podroby Dla części 2 15131130-5 Wędliny 15131134-3 Kaszanka i inne wędliny krwiste 15131000-5 Konserwy i przetwory z mięsa 15131100-6 Produkty mięsno-wędliniarskie 3.1 Przedmiot zamówienia w zakresie części nr 1 dotyczy - szczegółowy zakres, ilość, wyszczególnienie. Część 1 L.p. Przedmiot zamówienia Część 1 Grupa asortymentowa Szacunkowe potrzeby ilość w kg 1. Boczek świeży cała bez kości, skóry 50 kg 2. Kurczak całe tusze 600 kg 3. Karkówka b / k cała bez kości 50 kg 4. Kości rosołowe różne 1000 kg 5. Mięso WP >A>II mięso wieprzowe bez żył 730 kg 6. Nerki wieprzowa 400 kg 7. Serca wieprzowa 200 kg 8. Słonina bez skóry 300 kg 9. Wątroba bez plam 750 kg Informacja na temat możliwości powierzenia przez wykonawcę wykonania części lub całości zamówienia podwykonawcom. Zamawiający nie dopuszcza możliwości powierzenia przez wykonawcę wykonania części lub całości zamówienia podwykonawcom. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych. Zamawiający nie dopuszcza możliwość udzielenia zamówień uzupełniających. Podana ilość asortymentu jest szacunkowa i może ulec zmianie w trakcie trwania umowy. Ostateczna ilość zamawianych artykułów będzie wynikała z faktycznych potrzeb zamawiającego w okresie obowiązywania umowy. Z tego tytułu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego. 3.2 Przedmiot zamówienia w zakresie części nr 2 opis przedmiotu zamówienia szczegółowy zakres, ilość, wyszczególnienie. Część 2 L.p. Przedmiot zamówienia Część 2 Grupa asortymentowa Szacunkowe potrzeby ilość w kg 1. Kaszanka w bloku, w jelicie 1650 kg 2. Kiełbasa biała parzona dł. od 10 do 20 cm 100 kg 3. Kiełbasa grillowa dł. od 25 do 40 cm 900 kg 4. Kiełbasa jarmarczna dł. od 25 do 40 cm 50 kg 5. Kiełbasa mielonka w bloku 1250 kg 6. Kiełbasa mortadela w bloku 1400 kg 7. Kiełbasa śląska dł. od 10 do 20 cm 950 kg 8. Kiełbasa zwyczajna dł. od 25 do 40 cm 650 kg 9. Konserwa mięsna ( mielonka, turystyczna, kanapkowa, Familijna itp..) drobiowy, wieprzowy, wołowy, o gramaturze od 100 do 500 g. 550 kg 10. Kiełbasa parówka gruba dł. od 10 do 20 cm 50 kg 11. Kiełbasa parówka cienka dł. od 10 do 20 cm 1300 kg 12. Wątrobianka W bloku 1200 kg Informacja na temat możliwości powierzenia przez wykonawcę wykonania części lub całości zamówienia podwykonawcom. Zamawiający nie dopuszcza możliwości powierzenia przez wykonawcę wykonania części lub całości zamówienia podwykonawcom. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych. Zamawiający nie dopuszcza możliwość udzielenia zamówień uzupełniających.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach