Przetargi.pl
DOSTAWA WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO PAKOWANYCH PORCJOWYCH

14 Wojskowy Oddział Gospodarczy ogłasza przetarg

  • Adres: 60-811 Poznań, ul. Bukowska 34
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 261 57 48 02 , fax. 261 57 72 04
  • Data zamieszczenia: 2016-04-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: 14 Wojskowy Oddział Gospodarczy
    ul. Bukowska 34 34
    60-811 Poznań, woj. wielkopolskie
    tel. 261 57 48 02, fax. 261 57 72 04
    REGON: 30206765400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.14wog.wp.mil.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka wojskowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO PAKOWANYCH PORCJOWYCH
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest wykonanie dostaw wędlin z mięsa czerwonego pakowanych porcjowych (m. in. kiełbasa szynkowa, kiełbasa żywiecka, kiełbasa krakowska parzona, kiełbasa krakowska sucha, baleron, szynka gotowana, szynka konserwowa, polędwica sopocka) dla 14 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Poznaniu wg zestawienia ilościowo - asortymentowego zawartego w formularzu ofertowym zgodnie z załącznikiem nr 1 do SIWZ oraz szczegółowym opisem przedmiotu zamówienia zgodnie z załącznikiem nr 6 do SIWZ (załącznik nr 1 do projektu umowy). Miejscem dostawy przedmiotu zamówienia są magazyny żywnościowe 14 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Poznaniu usytuowane w: a) Magazyn żywnościowy; Poznań, ul Wojska Polskiego 86/90 b) Magazyn żywnościowy; Poznań, ul Bukowska 34 c) Magazyn żywnościowy; 62-003 Biedrusko ul. Ogrodowa 1 Wykonawca będzie dostarczał wędliny sukcesywnie z częstotliwością 2 razy w miesiącu w godz. od 07.30 do 13.00. Zamawiający w ramach prawa opcji zastrzega sobie możliwość zwiększenia wartości umowy o maksymalnie 95 420,00 zł netto na zakup dodatkowych ilości produktów wyszczególnionych w załączniku nr 2 do projektu umowy w przypadku zwiększenia się zapotrzebowania na określone towary niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania Zamawiającego - zgodnie z § 2 ust. 3 i 4 projektu umowy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: 1. Zamawiający żąda wniesienia wadium w wysokości: 5 200,00 zł. Wykonawca zobowiązany jest wnieść wadium przed upływem terminu składania ofert, w jednej lub kilku formach przewidzianych w art. 45 ust.6 ustawy. W przypadku wniesienia wadium w formie pieniężnej, należy je wnieść przelewem na konto 14 Wojskowego Oddziału Gospodarczego: nr 63 1010 1469 0042 0013 9120 1000.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin (w tygodniach) przydatności do spożycia
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.14wog.wp.mil.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach