Państwowa Bursa Szkół Artystycznych ogłasza przetarg
- Adres: 61-736 Poznań, ul. Hejmowskiego 1
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 61 8585-485 , fax. 61 8585-481
- Data zamieszczenia: 2016-07-07
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Państwowa Bursa Szkół Artystycznych
ul. Hejmowskiego 1 1
61-736 Poznań, woj. wielkopolskie
tel. 61 8585-485, fax. 61 8585-481
REGON: 00027748600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.bursaart.poznan.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa centralna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy żywności do Państwowej Bursy Szkół Artystycznych w Poznaniu na rok szkolny 2016/2017 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest cykliczna dostawa artykułów żywnościowych dla Zamawiającego w roku szkolnym 2016/2017, który to przedmiot zamówienia podzielony jest na następujące zadania: a) Zadanie nr 1 - dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych zgodnie z formularzem cenowym stanowiącym załącznik nr 2 do SIWZ. b) Zadanie nr 2 - dostawa owoców, warzyw i podobnych produktów przetworzonych zgodnie z formularzem cenowym stanowiącym załącznik nr 3 do SIWZ. c) Zadanie nr 3 - dostawa produktów mleczarskich zgodnie z formularzem cenowym stanowiącym załącznik nr 4 do SIWZ. d) Zadanie nr 4 - dostawa świeżego pieczywa, wyrobów piekarskich i ciastkarskich zgodnie z formularzem cenowym stanowiącym załącznik nr 5 do SIWZ. e) Zadanie nr 5 - dostawa ryb przetworzonych i konserwowych zgodnie z formularzem cenowym stanowiącym załącznik nr 6 do SIWZ. f) Zadanie nr 6 - dostawa olejów, tłuszczów zwierzęcych i roślinnych, produktów przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych oraz różnych produktów spożywczych zgodnie z formularzem cenowym stanowiącym załącznik nr 7 do SIWZ. g) Zadanie nr 7 - dostawa jaj zgodnie z formularzem cenowym stanowiącym załącznik nr 8 do SIWZ. h) Zadanie nr 8 - dostawa warzyw i owoców świeżych zgodnie z formularzem cenowym stanowiącym załącznik nr 9 do SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 10 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bursaart.poznan.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa mięsa wołowego, wieprzowego, drobiu, wędlin wieprzowych, drobiowych i smalcu.
Dodano: 2016-07-14 - Dostawa artykułów żywnościowych: mięso wołowe i wieprzowe, kurczaki oraz wędliny drobiowe
Dodano: 2016-06-22 - SUKCESYWNE DOSTAWY MIĘSA I PRZETWORÓW MIĘSNYCH DO ZAKŁADU KARNEGO W GĘBARZEWIE
Dodano: 2016-06-17 - Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych im. Karola Libelta w Gołańczy ul. Walki Młodych 35, 62-130 Gołańcz,woj. wielkopolskie, tel 67-2683156
Dodano: 2016-06-16 - DOSTAWA WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO PAKOWANYCH PORCJOWYCH
Dodano: 2016-04-28 - Dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych dla CRR KRUS w Jedlcu
Dodano: 2016-04-20 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin do siedziby Zamawiającego.
Dodano: 2016-04-12 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2016-03-30 - Dostawa żywności - produkty mięsne
Dodano: 2016-03-24 - Dostawa mięsa, przetworów mięsnych oraz podrobów
Dodano: 2016-03-24