Uzdrowisko Busko-Zdrój Spółka Akcyjna ogłasza przetarg
- Adres: 28-100 Busko-Zdrój, ul. F. Rzewuskiego
- Województwo: świętokrzyskie
- Telefon/fax: tel. 41 3124831 , fax. 41 3784154
- Data zamieszczenia: 2018-06-18
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Uzdrowisko Busko-Zdrój Spółka Akcyjna
ul. F. Rzewuskiego 1
28-100 Busko-Zdrój, woj. świętokrzyskie
tel. 41 3124831, fax. 41 3784154
REGON: 28816500000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Spółka Akcyjna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWA MIĘSA WIEPRZOWEGO, WOŁOWEGO I DROBIOWEGO - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego do obiektów Zamawiającego. Zamówienie obejmuje dostawę wg asortymentu i w ilości wskazanej na formularzu ofertowym stanowiącym Załącznik nr 1 i nr 2 do SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15110000-2
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: 1. Oferta musi być zabezpieczona wadium w wysokości: dla Części I - 9.000,00 zł. (dziewięć tysięcy) dla Części II – 5.000,00 zł. (pięć tysięcy) 2. Wadium musi być wniesione do dnia 28 czerwca 2018 roku do godz. 11:00 3. Wadium musi obejmować cały okres związania ofertą.
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie precyzuje minimalnych wymagań do powyższego warunku.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1) wypełniony Formularz Ofertowy zgodnie z załącznikiem nr 1 do SIWZ; 2) pełnomocnictwo dla osoby / osób podpisującej/cych ofertę do podejmowania zobowiązań w imieniu Wykonawcy składającego ofertę, gdy prawo do podpisania oferty nie wynika z innych dokumentów do niej załączonych (w formie oryginału lub kopii poświadczonej za zgodność przez notariusza); 3) pełnomocnictwo ustanawiającego Pełnomocnika – gdy ofertę składają Wykonawcy wspólnie ubiegający się o udzielenie zamówienia publicznego – w formie oryginału albo kopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez notariusz, ustanawiające pełnomocnika do reprezentowania Wykonawców w postępowaniu o udzielenie niniejszego zamówienia albo reprezentowania i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego. Treść pełnomocnictwa powinna wskazywać rodzaj uprawnień, do których upoważniony jest Pełnomocnik. 4) w zależności od wybranej formy wadium – do oferty powinien być załączony stosowny dokument (potwierdzenie dokonania przelewu a w przypadku innej niż forma gotówkowa, dokument w formie oryginału). 5) zobowiązanie podmiotu trzeciego do oddania do dyspozycji Wykonawcy niezbędnych zasobów na potrzeby realizacji zamówienia.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa produktów żywnościowych do placówek oświatowych Gminy Krasocin w roku szkolnym 2022/2023
Dodano: 2022-08-01 - Zakup i dostawa mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej w Ostrowcu Świętokrzyskim os. Słoneczne 49 w 2021 r.
Dodano: 2021-02-10 - Zakup i dostawa mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej w Ostrowcu Św. os. Słoneczne 49 w 2021r.
Dodano: 2020-11-27 - DOSTAWA MIĘSA
Dodano: 2020-07-21 - DOSTAWA MIĘSA WIEPRZOWEGO, WOŁOWEGO I DROBIOWEGO
Dodano: 2019-06-14 - Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Bejscach
Dodano: 2018-12-11 - Dostawa mięsa i podrobów.
Dodano: 2018-03-19 - ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH 2
Dodano: 2017-12-06 - Dostawa mięsa i wędlin oraz artykułów ogólnospożywczych
Dodano: 2017-10-05 - Zakup i dostawa mięsa, wędlin oraz drobiu
Dodano: 2017-05-08