Areszt Śledczy ogłasza przetarg
- Adres: 63-400 Ostrów Wielkopolski, ul. kard. Mieczysława Ledóchowskiego 1
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 62 5952100 , fax. 62 5952102
- Data zamieszczenia: 2013-11-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
ul. kard. Mieczysława Ledóchowskiego 1 1
63-400 Ostrów Wielkopolski, woj. wielkopolskie
tel. 62 5952100, fax. 62 5952102
REGON: 00032032500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.zp.sw.gov.pl/Strony/zamowienia.aspx
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej.
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Łopatka BK-500 kg, Boczek św.-800 kg, Wątroba-900 kg, Kiełb.Szynkowa-400 kg, Kiełb. Zwyczajna-2300 kg, Kiełb. Mielonka-1300 kg, Parówkowa-1300 kg, Mortadela-1300 kg, Boczek wędzony-400 kg, Podgardle wędzon.-300 kg, Kiełb. biała-100 kg, Metka cebulowa-1200 kg, Pieczeń rzymska-1300 kg, Kaszanka gruba-800 kg, Pasztet del.-200 kg, Salceson czarny-1300 kg, Smalec-100 kg, Parówki drobiowe-1800 kg, Śląska drobiowa-500 kg, Szynka drobiowa-400 kg, Mielonka drob-1700 kg, Udko drobiowe-1300 kg, Filet drobiowy-50 kg, Skrzydła drob.kurcz.-2200 kg, Kurczak w całości-200 kg, Pasztet konserw.-1200 kg, Konserwa mięsna-1100 kg, - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.zp.sw.gov.pl/Strony/zamowienia.aspx
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa mięsa wołowego, wieprzowego, drobiu, wędlin wieprzowych, drobiowych i smalcu.
Dodano: 2016-07-14 - Dostawy żywności do Państwowej Bursy Szkół Artystycznych w Poznaniu na rok szkolny 2016/2017
Dodano: 2016-07-07 - Dostawa artykułów żywnościowych: mięso wołowe i wieprzowe, kurczaki oraz wędliny drobiowe
Dodano: 2016-06-22 - SUKCESYWNE DOSTAWY MIĘSA I PRZETWORÓW MIĘSNYCH DO ZAKŁADU KARNEGO W GĘBARZEWIE
Dodano: 2016-06-17 - Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych im. Karola Libelta w Gołańczy ul. Walki Młodych 35, 62-130 Gołańcz,woj. wielkopolskie, tel 67-2683156
Dodano: 2016-06-16 - DOSTAWA WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO PAKOWANYCH PORCJOWYCH
Dodano: 2016-04-28 - Dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych dla CRR KRUS w Jedlcu
Dodano: 2016-04-20 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin do siedziby Zamawiającego.
Dodano: 2016-04-12 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2016-03-30 - Dostawa żywności - produkty mięsne
Dodano: 2016-03-24