Jednostka Wojskowa 4340 ogłasza przetarg
- Adres: 70231 Szczecin, ul. Narutowicza
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 261 45 48 38 , fax. 261 45 23 98
- Data zamieszczenia: 2017-11-17
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Jednostka Wojskowa 4340
ul. Narutowicza
70231 Szczecin, woj. zachodniopomorskie
tel. 261 45 48 38, fax. 261 45 23 98
REGON: 32098789500000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Wojskowa jednostka budżetowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
ZAKUP I DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO, WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO ORAZ TŁUSZCZÓW ZWIERZĘCYCH DLA 15 WOJSKOWEGO ODDZIAŁU GOSPODARCZEGO - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostarczanie mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczów zwierzęcych dla 15 Wojskowego Oddziału Gospodarczego, zgodnie z postanowieniami SIWZ oraz z załącznikami od 1 do 46 – Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15111100-0
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Posiadają obowiązującą decyzję administracyjną właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej w sprawie zatwierdzania, lub warunkowego zatwierdzania przedłużania zakładów, które produkują lub wprowadzają do obrotu żywność pochodzenia nie zwierzęcego lub wprowadzają do obrotu produkty pochodzenia zwierzęcego, nie objęte urzędową kontrolą organów Inspekcji Weterynaryjnej, zgodnie z art. 62 ust.1 pkt. 2 ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010, Nr 136 , poz. 914 j.t.), (nie dotyczy rolników, „w rozumieniu przepisów ustawy z dnia 20 grudnia 1990r.o ubezpieczeniu społecznym rolników - Dz. U. 2008 Nr 50 poz. 291 ze zm.”) lub zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów zgodne z rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 29 maja 2007 r., w sprawie wzorów dokumentów dotyczących rejestracji i zatwierdzania zakładów produkujących lub wprowadzających do obrotu żywność podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej (Dz. U. z 2007 r. Nr 106, poz. 730), nie dotyczy rolników, „w rozumieniu przepisów ustawy z dnia 20 grudnia 1990r. o ubezpieczeniu społecznym rolników (Dz. U. 2008 Nr 50 poz. 291 ze zm.”)
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów żywnościowych: mięsa i wyrobów wędliniarskich dla Zachodniopomorskiego Centrum Edukacji Morskiej i Politechnicznej w Szczecinie.
Dodano: 2023-06-26 - ZAKUP I DOSTAWĘ MIĘSA CZERWONEGO I TŁUSZCZY ZWIERZĘCYCH
Dodano: 2021-01-28 - Zakup i dostawa mięsa czerwonego i tłuszczy zwierzęcych.
Dodano: 2020-12-07 - Zakup i dostawa mięsa czerwonego dla 15 WOG W Szczecinie.
Dodano: 2020-10-16 - Zakup i dostawa mięsa czerwonego i wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczy zwierzęcych .
Dodano: 2019-12-16 - ZAKUP I DOSTAWA MIĘSA CZEWRWONEGO I WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO DLA 15 WOG W SZCZECINIE
Dodano: 2019-11-28 - Dostawa mięsa czerwonego realizowana do 16 Wojskowego Oddziału Gospodarczego.
Dodano: 2019-07-16 - ZAKUP I DOSTAWĘ MIĘSA CZERWONEGO, WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO ORAZ TŁUSZCZÓW ZWIERZĘCYCH DLA 15 WOJSKOWEGO ODDZIAŁU GOSPODARCZEGO.
Dodano: 2018-09-07 - ZAKUP I DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO, WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO ORAZ TŁUSZCZÓW ZWIERZĘCYCH DLA 15 WOJSKOWEGO ODDZIAŁU GOSPODARCZEGO.
Dodano: 2017-10-16 - Dostawa produktów garmażeryjnych chłodzonych realizowana do 16 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Drawsku Pomorskim - znak postępowania 91/2017.
Dodano: 2017-02-08