16 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Drawsku Pomorskim, ul. Głowna 1, 78-513 Oleszno ogłasza przetarg
- Adres: 78-513 Oleszno, ul. Główna
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 261474572 , fax. 261474571
- Data zamieszczenia: 2017-02-08
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: 16 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Drawsku Pomorskim, ul. Głowna 1, 78-513 Oleszno
ul. Główna 1
78-513 Oleszno, woj. zachodniopomorskie
tel. 261474572, fax. 261474571
REGON: 32099164900000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa produktów garmażeryjnych chłodzonych realizowana do 16 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Drawsku Pomorskim - znak postępowania 91/2017. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa produktów garmażeryjnych chłodzonych realizowana do 16 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Drawsku Pomorskim. 1. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć niżej wymienionym Odbiorcom towar opisany w szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia, i na warunkach określonych w umowie, pod wskazane niżej miejsce dostawy: Zadanie 1: Magazyn żywnościowy 16 WOG, ul. Główna 1 78-513 Oleszno Telefon do magazynu żywnościowego : 261 474 087 Telefon do kancelarii żywnościowej: 261 474 217 Magazyn żywnościowy 16 WOG, ul. Czwartaków 4 78-521 Złocieniec Telefon do magazynu żywnościowego : 261 465 165 Telefon do kancelarii żywnościowej: 261 465 540 Magazyn żywnościowy 16 WOG, ul. Kościuszki 24 78-600 Wałcz Telefon do magazynu żywnościowego : 261 472 085 Telefon do kancelarii żywnościowej: 261 472 080 Zadanie 2: Magazyn żywnościowy 16 WOG 78-651 Mirosławiec Górny Telefon do magazynu żywnościowego : 261 525 782 Telefon do kancelarii żywnościowej: 261 525 788 2. Zamawiający zamawia u Wykonawcy towar z dostawą na koszt i ryzyko Wykonawcy, loco magazyn Odbiorcy 3. Przyjęcie dostaw realizowane będzie w dni robocze w godz.: 5.30 – 6.30 z częstotliwością opisaną w Szczegółowym Opisie Przedmiotu Zamówienia. 4. Wykonawca dostarczy towar specjalistycznym transportem własnym lub innego przewoźnika. 5. Dowóz towaru odbędzie się transportem ubezpieczonym, na koszt Wykonawcy. 6. Wykonawca bierze na siebie odpowiedzialność za braki i wady powstałe w czasie transportu wyro-bów oraz ponosi z tego tytułu wszelkie skutki prawne. 7. Odbiorcy dokonują zamówienia towaru z co najmniej 2 dniowym wyprzedzeniem w formie pisemnej (może być faks) Zamówienie winno być potwierdzone przez osobę przyjmującą zamówienie. 8. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został określony w Załączniku do SIWZ. Zamawiający przewiduje możliwość skorzystania z prawa opcji (art. 34 ust. 5 ustawy Pzp) po-legającego na możliwości zwiększenia podstawowego zakresu ilościowego przedmiotu zamówienia określonego co do asortymentu i ilości wskazanych w załączniku do SIWZ w tabelach kolumna „Ilość podstawowa” – gwarantowanego Wykonawcy, maksymalnie o ilości wskazane w tabelach kolumna „Ilość w opcji” (30%). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15111100-0
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: 1. Zamawiający żąda od Wykonawców wniesienia wadium w wysokości: 1) Zadanie nr 1: 6 700,00 zł, 2) Zadanie nr 2: 800,00 zł,
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów żywnościowych: mięsa i wyrobów wędliniarskich dla Zachodniopomorskiego Centrum Edukacji Morskiej i Politechnicznej w Szczecinie.
Dodano: 2023-06-26 - ZAKUP I DOSTAWĘ MIĘSA CZERWONEGO I TŁUSZCZY ZWIERZĘCYCH
Dodano: 2021-01-28 - Zakup i dostawa mięsa czerwonego i tłuszczy zwierzęcych.
Dodano: 2020-12-07 - Zakup i dostawa mięsa czerwonego dla 15 WOG W Szczecinie.
Dodano: 2020-10-16 - Zakup i dostawa mięsa czerwonego i wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczy zwierzęcych .
Dodano: 2019-12-16 - ZAKUP I DOSTAWA MIĘSA CZEWRWONEGO I WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO DLA 15 WOG W SZCZECINIE
Dodano: 2019-11-28 - Dostawa mięsa czerwonego realizowana do 16 Wojskowego Oddziału Gospodarczego.
Dodano: 2019-07-16 - ZAKUP I DOSTAWĘ MIĘSA CZERWONEGO, WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO ORAZ TŁUSZCZÓW ZWIERZĘCYCH DLA 15 WOJSKOWEGO ODDZIAŁU GOSPODARCZEGO.
Dodano: 2018-09-07 - ZAKUP I DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO, WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO ORAZ TŁUSZCZÓW ZWIERZĘCYCH DLA 15 WOJSKOWEGO ODDZIAŁU GOSPODARCZEGO
Dodano: 2017-11-17 - ZAKUP I DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO, WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO ORAZ TŁUSZCZÓW ZWIERZĘCYCH DLA 15 WOJSKOWEGO ODDZIAŁU GOSPODARCZEGO.
Dodano: 2017-10-16