Zachodniopomorskie Centrum Edukacji Morskiej i Politechnicznej ogłasza przetarg
- Adres: 71-699 Szczecin, ul. Hoża 6
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 91 43 161 11 , fax. 91 44 20 516
- Data zamieszczenia: 2023-06-26
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zachodniopomorskie Centrum Edukacji Morskiej i Politechnicznej
ul. Hoża 6
71-699 Szczecin, woj. zachodniopomorskie
tel. 91 43 161 11, fax. 91 44 20 516
REGON: 321246209 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów żywnościowych: mięsa i wyrobów wędliniarskich dla Zachodniopomorskiego Centrum Edukacji Morskiej i Politechnicznej w Szczecinie. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest zakup i sukcesywne dostawy: MIĘSA I WYROBÓW WĘDLINIARSKICH - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15111100-0
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ZAKUP I DOSTAWĘ MIĘSA CZERWONEGO I TŁUSZCZY ZWIERZĘCYCH
Dodano: 2021-01-28 - Zakup i dostawa mięsa czerwonego i tłuszczy zwierzęcych.
Dodano: 2020-12-07 - Zakup i dostawa mięsa czerwonego dla 15 WOG W Szczecinie.
Dodano: 2020-10-16 - Zakup i dostawa mięsa czerwonego i wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczy zwierzęcych .
Dodano: 2019-12-16 - ZAKUP I DOSTAWA MIĘSA CZEWRWONEGO I WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO DLA 15 WOG W SZCZECINIE
Dodano: 2019-11-28 - Dostawa mięsa czerwonego realizowana do 16 Wojskowego Oddziału Gospodarczego.
Dodano: 2019-07-16 - ZAKUP I DOSTAWĘ MIĘSA CZERWONEGO, WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO ORAZ TŁUSZCZÓW ZWIERZĘCYCH DLA 15 WOJSKOWEGO ODDZIAŁU GOSPODARCZEGO.
Dodano: 2018-09-07 - ZAKUP I DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO, WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO ORAZ TŁUSZCZÓW ZWIERZĘCYCH DLA 15 WOJSKOWEGO ODDZIAŁU GOSPODARCZEGO
Dodano: 2017-11-17 - ZAKUP I DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO, WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO ORAZ TŁUSZCZÓW ZWIERZĘCYCH DLA 15 WOJSKOWEGO ODDZIAŁU GOSPODARCZEGO.
Dodano: 2017-10-16 - Dostawa produktów garmażeryjnych chłodzonych realizowana do 16 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Drawsku Pomorskim - znak postępowania 91/2017.
Dodano: 2017-02-08