Przetargi.pl
Usługa przygotowywania posiłków dla pacjentów Powiatowego Centrum Zdrowia sp. z o. o.

Powiatowe Centrum Zdrowia sp. z o.o. ogłasza przetarg

  • Adres: 24300 Opole Lubelskie, ul. Przemysłowa
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 818 272 278 , fax. 818 272 278
  • Data zamieszczenia: 2018-04-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Powiatowe Centrum Zdrowia sp. z o.o.
    ul. Przemysłowa
    24300 Opole Lubelskie, woj. lubelskie
    tel. 818 272 278, fax. 818 272 278
    REGON: 43101906900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.pczol.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Powiatowe Centrum Zdrowia spółka z ograniczona odpowiedzialnością

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa przygotowywania posiłków dla pacjentów Powiatowego Centrum Zdrowia sp. z o. o.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowywania posiłków dla pacjentów Powiatowego Centrum Zdrowia sp. z o. o. Przedmiot zamówienia obejmuje przygotowywanie i gotowanie posiłków i dostawę do miejsc dalszej dystrybucji posiłków – oddziały szpitalne. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz warunki wykonania usługi zawiera Załącznik nr 1 do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający uzna warunek za spełniony w sytuacji, kiedy Wykonawca wykaże, że posiada decyzję Państwowego Powiatowego Inspektoratu Sanitarnego zatwierdzającą zakład wprowadzający do obrotu żywność i uzyskanie wpisu do rejestru zakładów, które wprowadzają do obrotu żywność, o których mowa w art. 61-67 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Tekst jednolity z dn. 29 czerwca 2010r. Dz. U. nr 136 poz. 914 ze zm.) oraz jeżeli Wykonawca posiada certyfikat potwierdzający, iż opracował, wykonuje i utrzymuje stałą procedurę lub procedury na podstawie zasad HACCP zgodnie z art. 5 rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny i środków spożywczych (Dz.Urz. UE L 139 s. 1).

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach