Wojewódzki Szpital Chorób Płuc im. dr Alojzego Pawelca ogłasza przetarg
- Adres: 44300 Wodzisław Śląski, ul. Bracka
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 032 4537110, 4537171 , fax. 324 555 325
- Data zamieszczenia: 2018-06-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Szpital Chorób Płuc im. dr Alojzego Pawelca
ul. Bracka 13
44300 Wodzisław Śląski, woj. śląskie
tel. 032 4537110, 4537171, fax. 324 555 325
REGON: 29769000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.wscp.wodzislaw.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa kompleksowego żywienia pacjentów Wojewódzkiego Szpitala Chorób Płuc im. dr Alojzego Pawelca - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest: a) sporządzanie całodziennych posiłków w kuchni Wykonawcy, zgodnie z warunkami określonymi w ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 sierpnia 2006 r. (Dz. U. 2017 poz. 149 t. j. ze zm.), wraz z wydanymi na jej podstawie aktami wykonawczymi, b) dostarczenie przygotowanych przez Wykonawcę posiłków całodziennych w ilości szacunkowej 51 100 dla pacjentów Wojewódzkiego Szpitala Chorób Płuc im. dr Alojzego Pawelca, Zgodnie z nałożonym na Zamawiającego obowiązkiem rozbudowy bazy łóżkowej na wypadek ogłoszenia podwyższonej sytuacji kryzysowej zastrzegamy sobie możliwość zamówienia 34 pełnych całodniowych posiłków. Nastąpi to tylko w sytuacjach ekstremalnych, sporadycznie (podst. prawna Rozporządzenie Rady Ministrów z dnia 27.06.2012 r. Dz. U. 2012 poz. 741 oraz Ustawy o powszechnym obowiązku obrony Rzeczypospolitej Polskiej Dz. U. 2017 poz. 1430 z póź. zm.) c) odbiór brudnych pojemników typu GN po rozdzieleniu posiłków i ich zmywanie we własnym zakresie, rozdzielenie posiłków będzie dokonywane przez Zamawiającego we własnym zakresie, Zamawiający wymaga zastosowanie jednorazowych naczyń ( talerze, kubki itd., Naczynia plastikowe, talerz płaski średnica 22-25cm, talerz głęboki 500-750ml ) - koszt wywozu zużytych naczyń leży po stronie Zamawiającego. Nie istnieje możliwość mycia pojemników i naczyń w obiektach Zamawiającego. Na początku realizacji umowy Wykonawca dostarczy jednorazowo 300 łyżek, 300 widelców i 300 noży na okres trwania umowy oraz 100 szt. kubków do napoi gorących. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie określa warunków udziału w tym zakresie
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. W celu potwierdzenia braku podstawy do wykluczenia wykonawcy z postępowania, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy Pzp, wykonawca składa w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia przez zamawiającego na stronie internetowej informacji z otwarcia ofert, tj. informacji, o których mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp, oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej. Wraz ze złożeniem oświadczenia wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. W przypadku wspólnego ubiegania się o zamówienie przez wykonawców, oświadczenie składa każdy z wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala Chorób Płuc w Orzeszu
Dodano: 2024-04-23 - Świadczenie usługi w zakresie żywienia dla SP ZOZ Szpitala Specjalistycznego Nr 1 w Bytomiu
Dodano: 2024-04-05 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Muzeum Śląskiego w Katowicach
Dodano: 2024-03-21 - „Świadczenie usług cateringowych realizowanych na potrzeby spotkań i wydarzeń organizowanych na Stadionie Śląskim w Chorzowie”
Dodano: 2024-03-04 - Świadczenie usługi cateringowej w ramach świątecznego poczęstunku dla podopiecznych Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Bielsku-Białej
Dodano: 2023-12-13 - Usługa cateringu
Dodano: 2023-11-17 - Usługa cateringowa
Dodano: 2023-10-29 - Kompleksowe świadczenie usługi cateringowej na rzecz Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach przez okres 12 miesięcy
Dodano: 2023-08-10 - Usługa cateringowa zbiorowego żywienia dzieci uczęszczających do wybranych oddziałów Przedszkola przy Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Ciasnej oraz uczniów SP w Ciasnej z filią w Molnej.
Dodano: 2023-07-17 - Przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala Chorób Płuc w Orzeszu
Dodano: 2023-06-20