Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg
- Adres: 43-300 Bielsko-Biała, Karola Miarki 11
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 334995600
- Data zamieszczenia: 2023-12-13
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej
Karola Miarki 11
43-300 Bielsko-Biała, woj. śląskie
tel. 334995600
REGON: 070810575 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usługi cateringowej w ramach świątecznego poczęstunku dla podopiecznych Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Bielsku-Białej - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu i dostarczeniu poczęstunku oraz skompletowaniu i dostarczeniu paczek świątecznych z artykułami żywnościowymi dla 45 podopiecznych korzystających z usług opiekuńczych i specjalistycznych usług opiekuńczych dla osób z zaburzeniami psychicznymi w MOPS w Bielsku-Białej2. W ramach realizacji usługi cateringowej wymagane jest: przygotowanie i zapakowanie poczęstunku w jednorazowe opakowania gastronomiczne wraz ze sztućcami i serwetkami w niezbędnej ilości, przygotowanie i zapakowanie paczek w torby foliowe z motywem świątecznym bożonarodzeniowym, transport poczęstunku i paczek do miejsc odbioru wraz z ich załadunkiem i rozładunkiem.3. Skład poczęstunku dla jednej osoby: Sałatka jarzynowa – nie mniej niż 100 g,(bazę sałatki stanowią warzywa gotowane w wodzie z dodatkiem ziemniaków, groszku konserwowanego, jajek, kiszonych ogórków, doprawione majonezem, solą i pieprzem) Panierowany filet z ryby – nie mniej niż 140 g,(filet z ryby panierowany w mące, jajku i bułce tartej, smażony na oleju) Barszcz czerwony czysty – nie mniej niż 400 ml,(gotowany na bazie czerwonych buraków lub zakwasu buraczanego) Krokiety z kapustą i grzybami – nie mniej niż 2 szt. – min. 130 g każda (łącznie min. 260 g)(naleśniki wypełnione farszem z kapusty kiszonej z dodatkiem grzybów leśnych, panierowane, smażone).4. Asortyment jednej paczki świątecznej żywnościowej: Dżem owocowy niskosłodzony – 280 g,(sporządzony z co najmniej 40 g owoców na 100 g produktu, o obniżonej zawartości cukru) Filet śledziowy w oleju (konserwa) – 170 g,(konserwa rybna sterylizowana) Wędlina hermetycznie zapakowana w plastrach (w tym 200 g szynki wieprzowej) – łącznie 400 g,(zawartość mięsa co najmniej 71%, plastry o grubości max 0,1 cm) Miód pszczeli płynny – 350 g,(naturalny miód pszczeli) Pierniki w czekoladzie z nadzieniem owocowym – 160 g, Herbata czarna ekspresowa lub herbata owocowa ekspresowa – 25 torebek w opakowaniu,(herbata owocowa: w składzie m.in. owoc maliny lub dzikiej róży, kwiat hibiskusa, owoc jagody, jeżyny, aromat naturalny) Kawa mielona – 250 g,(100% arabika do tradycyjnego parzenia i do ekspresu) Syrop owocowy o smaku malinowym – 420 ml(dodatek do napojów i deserów) Czekolada mleczna z bakaliami – 100 g, Ciasto świąteczne zapakowane w folię (do wyboru: keks, piernik lub makowiec) – min. 350 g, Świeże owoce cytrusowe (cytryny i mandarynki) – łącznie 500 g, Opłatki – 3 szt. w opakowaniu.5. Dostawa przedmiotu zamówienia realizowana będzie pod adres: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej, ul. Karola Miarki 11 – 45 szt. poczęstunku i paczek; dostawa: 22 grudnia 2022 r., w godz. 9.30 - 10.00, III pięto, pokój 301. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala Chorób Płuc w Orzeszu
Dodano: 2024-04-23 - Świadczenie usługi w zakresie żywienia dla SP ZOZ Szpitala Specjalistycznego Nr 1 w Bytomiu
Dodano: 2024-04-05 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Muzeum Śląskiego w Katowicach
Dodano: 2024-03-21 - „Świadczenie usług cateringowych realizowanych na potrzeby spotkań i wydarzeń organizowanych na Stadionie Śląskim w Chorzowie”
Dodano: 2024-03-04 - Usługa cateringu
Dodano: 2023-11-17 - Usługa cateringowa
Dodano: 2023-10-29 - Kompleksowe świadczenie usługi cateringowej na rzecz Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach przez okres 12 miesięcy
Dodano: 2023-08-10 - Usługa cateringowa zbiorowego żywienia dzieci uczęszczających do wybranych oddziałów Przedszkola przy Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Ciasnej oraz uczniów SP w Ciasnej z filią w Molnej.
Dodano: 2023-07-17 - Przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala Chorób Płuc w Orzeszu
Dodano: 2023-06-20 - Catering dla Przedszkola nr 51 w Zespole Edukacyjno-Artystycznym Przygoda w Rybniku
Dodano: 2023-05-24