Okręgowy Szpital Kolejowy w Katowicach - s.p.z.o.z. ogłasza przetarg
- Adres: 40-760 Katowice, Panewnicka 65
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2022-08-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Okręgowy Szpital Kolejowy w Katowicach - s.p.z.o.z.
Panewnicka 65
40-760 Katowice, woj. śląskie
REGON: 276267686 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.kolejowy.katowice.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa cateringu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie kompleksowej usługi cateringu obejmującej całodzienne wyżywienie pacjentów szpitala oraz posiłki profilaktyczne dla pracowników Okręgowego Szpitala Kolejowego w Katowicach – s.p.z.o.z. przy ul. Panewnickiej 65. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został określony w Załączniku nr 8 do SWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenie zamówienia publicznego mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki, dotyczące zdolności technicznej lub zawodowej.a) Zamawiający uzna warunek za spełniony jeżeli Wykonawca wykaże, że w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, (a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie), należycie wykonał lub wykonuje co najmniej 2 usługi każda na kwotę nie mniejszą niż 250.000,00 zł brutto, odpowiadające swoim rodzajem usłudze stanowiącej przedmiot niniejszego postępowania, tj. polegające na realizacji usług zbiorowego żywienia pacjentów w placówkach służby zdrowia,z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz, których usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów, czy zostały one wykonane należycie - Załącznik nr 9 do SWZ.Pod pojęciem wykonana usługa należy rozumieć zamówienie polegające na wykonaniu usługi cateringu o wartości nie mniejszej niż wartość wymagana, zrealizowane (wykonane), tj. zakończone przez Wykonawcę.Pod pojęciem wykonywana usługa należy rozumieć zamówienie polegające na wykonywaniu usługi cateringu, którego pewna część o wartości nie mniejszej niż wartość wymagana, została już zrealizowana (wykonana) przez Wykonawcę. Podając wartość usługi Wykonawca w przypadku usługi wykonanej w całości wpisuje kwotę brutto za całość zrealizowanego zamówienia, natomiast w przypadku usługi będącej w trakcie realizacji (nadal wykonywanej) Wykonawca wpisuje kwotę brutto za zrealizowaną część zamówienia.b) Zamawiający uzna warunek za spełniony jeżeli Wykonawca wykaże, żedysponuje / będzie dysponować w okresie realizacji przedmiotowego zamówienia co najmniej jednym dietetykiem posiadającym wykształcenie kierunkowe oraz co najmniej 3-letnie doświadczenie w zakresie żywienia szpitalnego - Załącznik nr 10 do SWZ.2. O udzielenie zamówienia publicznego mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki, dotyczące posiadania kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów.Zamawiający uzna warunek za spełniony jeżeli Wykonawca wykaże, że:a) posiada aktualne zezwolenie / pozytywną opinię właściwego organu sanitarno epidemiologicznego uprawniającą do prowadzenia działalności w zakresie objętym przedmiotem zamówienia poprzez przedłożenie dokumentów, o których mowa w pkt 8.2. ppkt 2) SWZ.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-08-31
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala Chorób Płuc w Orzeszu
Dodano: 2024-04-23 - Świadczenie usługi w zakresie żywienia dla SP ZOZ Szpitala Specjalistycznego Nr 1 w Bytomiu
Dodano: 2024-04-05 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Muzeum Śląskiego w Katowicach
Dodano: 2024-03-21 - „Świadczenie usług cateringowych realizowanych na potrzeby spotkań i wydarzeń organizowanych na Stadionie Śląskim w Chorzowie”
Dodano: 2024-03-04 - Świadczenie usługi cateringowej w ramach świątecznego poczęstunku dla podopiecznych Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Bielsku-Białej
Dodano: 2023-12-13 - Usługa cateringu
Dodano: 2023-11-17 - Usługa cateringowa
Dodano: 2023-10-29 - Kompleksowe świadczenie usługi cateringowej na rzecz Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach przez okres 12 miesięcy
Dodano: 2023-08-10 - Usługa cateringowa zbiorowego żywienia dzieci uczęszczających do wybranych oddziałów Przedszkola przy Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Ciasnej oraz uczniów SP w Ciasnej z filią w Molnej.
Dodano: 2023-07-17 - Przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala Chorób Płuc w Orzeszu
Dodano: 2023-06-20