Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy mięsa, podrobów, wędlin i konserw

Zakład Karny w Rawiczu ogłasza przetarg

  • Adres: 63-900 Rawicz, ul. 17 Stycznia 28
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 65 5468500 w. 229, 65 5468507 , fax. 65 5454266
  • Data zamieszczenia: 2013-03-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Rawiczu
    ul. 17 Stycznia 28 28
    63-900 Rawicz, woj. wielkopolskie
    tel. 65 5468500 w. 229, 65 5468507, fax. 65 5454266
    REGON: 00032029400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka Organizacyjna Więziennictwa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy mięsa, podrobów, wędlin i konserw
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa, podrobów, wedlin i konserw. Zamawiający podzielił przedmiot zamówienia na cztery części (zadania): -zadanie nr 1: Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin z indyka, -zadanie nr 2: Sukcesywne dostawy mięsa i podrobów z kurczaka, -zadanie nr 3: Sukcesywne dostawy mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych oraz wołowych, -zadanie nr 4: Sukcesywne dostawy konserw mięsnych, Wykonawca może złożyć ofertę na dowolną ilość zadań. ZADANIE NR 1: Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin z indyka 1)Mięso klopsowe z indyka -800 kg. 2)Mięso gulaszowe z indyka klasa II -800 kg. 3)Skrzydło środkowe z indyka - 1400 kg. 4)Mortadela popularna z indyka - 1800 kg. 5)Mortadela śniadaniowa z indyka - 1800 kg. 6)Mortadela z pieczarkami -1800 kg. 7)Mortadela czosnkowa z indyka - 1800 kg. 8)Parówka z indyka - 2500 kg. 9)Kiełbasa śniadaniowa z indyka - 1800 kg. 10)Kiełbasa litewska z indyka - 2500 kg. 11)Szynka tyrolska z indyka - 1200 kg. 12)Szynka Gerwazego z indyka - 600 kg. 13)Szynka mielona blok z indyka - 1500 kg. 14)Polędwica firmowa z indyka - 800 kg. 15)Pieczeń drobiowa z indyka - 1000 kg. 16)Pasztet firmowy z indyka - 1100 kg. 17)Kiełbasa krakowska parzona -400 kg. 18)Szynka gotowana biała - 400 kg. 19)Kiełbasa szynkowa drobiowa -500 kg. 20)Serdelki drobiowe -3000 kg. 21)Salceson z indyka - 1000 kg. ZADANIE NR 2: Sukcesywne dostawy mięsa i podrobów z kurczaka 1)Kurczak cały - 3000 kg. 2)Skrzydełka z kurczaka - 600 kg. 3)Udko z kurczaka - 600 kg. 4)Filet z kurczaka - 1800 kg. 5)Mięso gulaszowe z kurczaka - 2200 kg. 6)Żołądki z kurczaka - 600 kg. 7)Serca z kurczaka - 600 kg. 8)Wątróbki z kurczaka - 2000 kg. ZADANIE NR 3: Sukcesywne dostawy mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych oraz wołowych 1)Mięso wieprzowe - szynka surowa D 4 - 1100 kg. 2)Mięso wieprzowe klopsowe - 1500 kg. 3)Mięso wieprzowe łopatka bez kości - 1600 kg. 4)Mięso wieprzowe gulaszowe - 1700 kg. 5)Mięso wieprzowe schab bez kości - 400 kg. 6)Boczek wędzony bez kości płaty - 1300 kg. 7)Wędzonka bigosowa bez kości - 2000 kg. 8)Słonina płaty - 1200 kg. 9)Mięso gulaszowe wołowe - 200 kg. 10)Żołądki wieprzowe - 400 kg. 11)Ozory wieprzowe - 400 kg. 12)Serca wieprzowe - 1500 kg. 13)Wątroba wieprzowa - 3000 kg. 14)Kiełbasa zwyczajna - 1400 kg. 15)Kiełbasa parówkowa - 2000 kg. 16)Kiełbasa biała parzona - 1800 kg. 17)Kiełbasa mortadela - 2400 kg. 18)Kiełbasa golonkowa parzona -500 kg. 19)Kiełbasa mielonka - 1100 kg. 20)Kiełbasa słoikowa - 1000 kg. 21)Kiełbasa szynkowa mielona wieprzowa - 600 kg. 22)Serdelki śląskie - 1600 kg. 23)Pieczeń wielkopolska - 900 kg. 24)Wątrobianka - 2000 kg. 25)Metka - 1500 kg. 26)Salceson czarny - 1200 kg. 27)Kaszanka - 4000 kg. ZADANIE NR 4: Sukcesywne dostawy konserw mięsnych 1)Konserwa pasztet z indykiem, opakowanie jednostkowe o pojemności około 300 g; AluPack z samootwieraczem - 800 kg. 2)Konserwa pasztet z gęsią, opakowanie jednostkowe o pojemności około 300 g; AluPack z samootwieraczem - 1700 kg. 3)Konserwa wołowa , opakowanie jednostkowe o pojemności około 300 g; AluPack z samootwieraczem - 700 kg. 4)Konserwa mięsna wieprzowa, opakowanie jednostkowe o pojemności około 300g; AluPack z samootwieraczem - 800 kg. 5)Konserwa mięsna wieprzowa, opakowanie jednostkowe o pojemności od 100-140g ; AluPack z samootwieraczem - 150 kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Ustala się wadium dla całości zamówienia w wysokości: 10.000,00 zł, słownie: dziesięć tysięcy złotych 00/100. Dla zadania nr 1: w wysokości: 3.000,00 zł, słownie: trzy tysiące złotych 00/100. Dla zadania nr 2: w wysokości: 1.500,00 zł, słownie: tysiąc pięćset złotych 00/100. Dla zadania nr 3: w wysokości: 5.000,00 zł, słownie: pięć tysięcy złotych 00/100. Dla zadania nr 4: w wysokości: 500,00 zł, słownie: pięćset złotych 00/100. Wykonawca wnosi wadium: 1) w pieniądzu przelewem na konto zamawiającego: NBP o/Poznań numer konta 28 1010 1469 0035 8013 9120 0000 lub w jednej z poniżej podanych form: 2) w poręczeniach bankowych lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo-kredytowej, z tym że poręczenie kasy jest zawsze poręczeniem pieniężnym, 3) w gwarancjach bankowych, 4) w gwarancjach ubezpieczeniowych 5) w poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust.5 pkt 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (Dz. U. Nr 109, poz. 1158 oraz z 2002 r. Nr 25, poz. 253, Nr 66, poz. 596 i Nr 216, poz. 1824), sposób przekazania: Dokumenty wymienione w pkt 2, 3, 4, 5 należy złożyć w siedzibie zamawiającego (w dziale finansowym) przed upływem terminu składania ofert. Wadium wniesione w pieniądzu (pkt.1) Wykonawca zobowiązany jest wnieść przed upływem terminu składania ofert, czyli do godziny 09:00 dnia 08.04.2013 roku.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach