Przetargi.pl
Dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych dla CRR KRUS w Jedlcu

Centrum Rehabilitacji Rolników Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego ogłasza przetarg

  • Adres: 63-322 Gołuchów, Jedlec
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 062 7616251,53 , fax. 062 7616752
  • Data zamieszczenia: 2016-04-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centrum Rehabilitacji Rolników Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego
    Jedlec
    63-322 Gołuchów, woj. wielkopolskie
    tel. 062 7616251,53, fax. 062 7616752
    REGON: 25049797500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.jedlec.nowybip.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych dla CRR KRUS w Jedlcu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    15100000-9 produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kości PN-76/7-85712 kg 2 250; 15111100-0 wołowina Wołowina extra PN-88/A 8203 kg 60; 15112000-6 drób Filet z piersi kurczaka PN-A-86520:1998 kg 2 580; 15112000-6 drób Porcja rosołowa PN-A-86524 kg 1 140; 15112000-6 drób Udko z kurczaka PN-A-86524 kg 4 800; 15113000-3 wieprzowina Boczek surowy PN-86/A 82002 kg 420; 15113000-3 wieprzowina Boczek wędzony bez żeberek PN-A-82007 kg 660; 15113000-3 wieprzowina Karkówka bez kości PN-86A-82002 kg 3 900; 15113000-3 wieprzowina Mięso mielone PN-A-82009 kg 2 100; 15113000-3 wieprzowina Schab bez kości PN-86A-82002 kg 2 100; 15113000-3 wieprzowina Żeberka PN-86/A82002 kg 930; 15114000-0 podroby nogi wp PN-91-A-82001 kg 1 500; 15114000-0 podroby Pasztet PN-A-82022 kg 750; 15114000-0 podroby Pieczeń PN-A-82007 kg 450; 15114000-0 podroby Salceson biały PN-A-82007 kg 330; 15114000-0 podroby Wątroba wieprzowa PN-A-82004 kg 795; 15114000-0 podroby Żołądki wołowe PN-A-82004 kg 240; 15131130-5 wędliny Blok mięsny PN-A-82007 kg 270; 15131130-5 wędliny Kabanosy PN-A-82028 kg 600; 15131130-5 wędliny Kiełbasa golonkowa PN-A-82007 kg 660; 15131130-5 wędliny Kiełbasa krakowska PN-A -82007 kg 420; 15131130-5 wędliny Kiełbasa parówkowa drobno rozdrobniona PN-A-82007 kg 780; 15131130-5 wędliny Kiełbasa śląska PN-A-82007 kg 1 500; 15131130-5 wędliny Kiełbasa zielonogórska PN-A-82007 kg 960; 25 15131130-5 wędliny Kiełbasa zwyczajna PN-A-82007 kg 525; 26 15131130-5 wędliny Kiełbasa żywiecka PN-A-82028 kg 810; 27 15131130-5 wędliny Ogonówka PN-A-82007 kg 840; 28 15131130-5 wędliny Parówki cienkie drobno rozdrobnione PN-A-82007 kg 2 370; 29 15131130-5 wędliny Polędwica sopocka PN-A-82007 kg 240; 30 15131130-5 wędliny Przysmak szynkowy PN-A-82007 kg 960; 31 15131130-5 wędliny Szynka gotowana PN-A-82-007 kg 1 500; 32 15131130-5 wędliny Szynka śniadaniowa PN-A-82007 kg 660; 33 15131130-5 wędliny Szynka tostowa PN-A-82007 kg 720; 34 15131130-5 wędliny Szynka tyrolska PN-A-82007 kg 1 350; 35 15131130-5 wędliny Szynka wołowa PN-A-82007 kg 660; 36 15131130-5 wędliny drobiowe Szynka z indyka PN-A-86526:1995 kg 480; 37 15131134-3 kaszanka i inne wędliny krwiste Kaszanka średnio rozdrobniona PN-A-82007 kg 900; 38 15131135-0 wędliny drobiowe Polędwica z indyka PN-A-86526:1995 kg 1 140; 39 15131210-0 szynka wędzona Szynka wędzona PN-A-82007 kg 1 020; 40 15131210-0 szynka wędzona Szynka wiejska PN-A-82007 kg 780; 41 15131400-9 produkty wieprzowe Karczek pieczony PN-A-82007 kg 450; 42 15131410-2 szynka Szynka biała (konserwowa) PN-A-86525 kg 1 635; 43 15131600-1 produkty wołowe i cielęce Parówki cielęce drobno rozdrobnione PN-A-82007 kg 960; 44 15412100-0 tłuszcze zwierzęce Smalec PN-90/A-85802 kg 2 070; 45 15114000-0 podroby Golonki PN91 A 82001 kg 90
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.jedlec.nowybip.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach