Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony nr 14/n/do/2012 r.

Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg

  • Adres: 73-110 Stargard Szczeciński, ul. Wojska Polskiego 27
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 0915776355 wew. 226
  • Data zamieszczenia: 2012-03-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej
    ul. Wojska Polskiego 27 27
    73-110 Stargard Szczeciński, woj. zachodniopomorskie
    tel. 0915776355 wew. 226
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://spzzoz.stargard.w.interia.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony nr 14/n/do/2012 r.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa i wędlin do Kuchni Głównej Szpitala Samodzielnego Publicznego Zespołu Zakładów Opieki Zdrowotnej w Stargardzie Szczecińskim zwanego dalej także Szpitalem. Zamówienie realizowane będzie codziennie oprócz niedziel i świąt w godz. od 7:00 do 8:30. DRÓB I WYROBY DROBIOWE 1. Wędliny kanapkowe o dużej średnicy , bloki, mielonki prasowane 4 gatunki , drobiowe 1.1 ......................................... kg 600 1.2 ......................................... kg 600 1.3 ........................................... kg 600 1.4 ........................................... kg 600 2. Parówki ( 70g ) kg 1300 3. Wędlina cienka drobiowa, długa kg 900 4. Pasztetowa drobiowa kg 350 5. Kiełbasa biała parzona kg 100 6. Szynka drobiowa kg 100 7. Wątróbka drobiowa św. kg 600 8. Kurczaki św. , całe, patroszone kg 500 9. Kurczaki ćwiartki św., ok. 450g/szt. kg 1000 10. Kurczaki mrożone ,całe , patroszone kg 1800 11. Żołądki drobiowe kg 400 12. Filety z kurczaka kg 150 13. Udziec z indyka bez kości kg 1600 14. Kurczaki ćwiartki mrożone, ok. 450g/szt. kg 1200 MIĘSO I WYROBY WIEPRZOWE 15. Wędliny kanapkowe o dużej średnicy , bloki, mielonki prasowane (4 gatunki) , wieprzowe 15.1 ................................................... kg 625 15.2 .................................................. kg 625 15.3 .................................................. kg 625 15.4 .................................................. kg 625 16. Szynka wędzona wp. , cała kg 100 17. Wędlina cienka wp. , długa kg 500 18. Kaszanka kg 100 19. Mięso mielone wp. o zawartości tłuszczu do 20%, św. kg 400 20. Mięso mielone wieprzowe o zawartości tłuszczu do 20%, mroż. kg 1200 21. Mięso gulaszowe wp. św. kg 800 22. schab bez kości kg 100 23. Karkówka bez kości kg 250
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zozstargard.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach