Zakład Karny Nowogard ogłasza przetarg
- Adres: 72-200 Nowogard, ul. Zamkowa 7
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 091 4326600 , fax. 091 4326604
- Data zamieszczenia: 2010-09-29
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Nowogard
ul. Zamkowa 7 7
72-200 Nowogard, woj. zachodniopomorskie
tel. 091 4326600, fax. 091 4326604
REGON: 00032041400000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
14/żyw/10/11 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1)Mielonka drobiowa - ( kiełbasa drobiowa z dodatkiem mięsa wołowego i tłuszczu, parzona w osłonce sztucznej, baton o przekroju 60 mm, powierzchnia gładka, składniki równomiernie rozmieszczone. zawartość białka nie mniej niż 13,5 %, zawartość tłuszczu nie więcej niż 35%. w ilości - Razem 4800 kg, OZ Płoty - 1000 kg, ZK Nowogard-3800 kg, 2)Parówki śląskie ( parówki wieprzowo-wołowe półtrwałe, homogenizowane, parzone w osłonce sztucznej, powierzchnia gładka składniki równomiernie rozmieszczone. Zawartość białka nie mniej niż 9%, zawartość tłuszczu nie więcej niż 40% w ilości - Razem 4700 kg, OZ Płoty - 900 kg, ZK Nowogard-3800 kg, 3)Kiełbasa jarmarczna - (kiełbasa wieprzowo-wołowa, półtrwała, średnio rozdrobniona, peklowana, wędzona, parzona z przyprawami w jelicie wieprzowym, baton o przekroju 26-28 mm, składniki na przekroju równomiernie rozmieszczone, konsystencja ścisła. Zawartość białka nie mniej niż 10%, zawartość tłuszczu nie więcej niż 35% w ilości - Razem 5700 kg, OZ Płoty - 700 kg, ZK Nowogard-5000 kg, 4)Kiełbasa parówkowa (kiełbasa wieprzowo-wołowa, homogenizowana, peklowana, wędzona, batony o przekroju 26-28mm, konsystencja ścisła, barwa, smak i zapach typowe dla wędlin. Zawartość białka nie mniej niż 9%, zawartość tłuszczu nie więcej niż 40% w ilości - Razem 4400 kg,OZ Płoty - 1300 kg, ZK Nowogard-3100 kg, 5)Kaszanka (w cienkim flaku), (kaszanka parzona w jelicie wieprzowym, do bezpośredniego spożycia na zimno i gorąco, kawałki długości 20cm. Powierzchnia gładka, niedopuszczalne zabrudzenia, oślizłość i naloty pleśni, konsystencja ścisła, plaster o dł. 5 cm. Nie powinien się rozpadać, niedopuszczalny smak i zapach nieświeżych składników, pleśniowy, kwaśny, gorzki, zawartość tłuszczu nie więcej niż 40%, okres trwałości do 5 dni od daty produkcji), - Razem 1400 kg, OZ Płoty - 700 kg, ZK Nowogard - 700 kg, 6)Kiełbasa mortadela, (kiełbasa homogenizowana, pelowana, wędzona, parzona z przyprawami w osłonce sztucznej, batony o przekroju 80mm. Plastry o grubości 1 cm, nie rozpadają się, zawartość tłuszczu nie więcej niż 40%, zawartość białka nie mniej niż 9%, okres trwałości do spożycia do 7 dni od daty produkcji), - Razem 3500 kg, OZ Płoty - 1000 kg, ZK Nowogard-2500 kg, 7)Kiełbasa zwyczajna (kiełbasa wieprzowo wołowa, średnio rozdrobniona, peklowana, wędzona, parzona z przyprawami w jelicie wieprzowym, batony i przekroju 26-28 mm, długości 20 cm, zawartość białka nie mniej niż 10%, zawartość tłuszczu nie więcej niż 35%, o okresie trwałości do 8 dni od daty produkcji) - Razem 5500 kg, OZ Płoty - 1500 kg, ZK Nowogard-4000 kg, 8)Mielonka tyrolska (blok wieprzowy - wołowy, trwały średnio rozdrobniony parzony, do bezpośredniego spożycia na zimno, zawartość białka nie mniej niż 13%, zawartość tłuszczu nie więcej niż 35%, o okresie trwałości 10 dni od daty produkcji) - Razem 3500 kg, OZ Płoty - 600 kg, ZK Nowogard-2900 kg, 9)Pasztetowa wieprzowa (pasztet homogenizowany, parzony, w jelicie wieprzowym, do bezpośredniego spożycia na zimno, powierzchnia gładka, niedopuszczalne zabrudzenia, oślizłość i naloty pleśni. Konsystencja smarowania jędrna, barwa kremowa do różowej, niedopuszczalna nie jednolitość barwy, zapach nie świeżych składników, pleśniowy, kwaśny, gorzki, lub obcy. Zawartość tłuszczu nie więcej niż 60%. O okresie trwałości do 5 dni od daty produkcji - Razem 1300 kg, OZ Płoty - 700 kg, ZK Nowogard-600 kg, 10)Salceson biały (salceson grubo rozdrobniony parzony, w osłonce sztucznej, batony o przekroju 60 mm, powierzchnia gładka, nie dopuszczalne zabrudzenia, oślizłość i naloty pleśni. Konsystencja ścisła, plaster grubości 5 cm, nie powinien się rozpadać, niedopuszczalne skupiska nie wymieszanych składników, zawartość tłuszczu nie więcej niż 35,5%, o okresie trwałości do ośmiu dni od daty produkcji) - Razem 1300 kg, OZ Płoty - 400 kg, ZK Nowogard- 900 kg, 11)Salceson czarny (salceson grubo rozdrobniony parzony, w osłonce sztucznej, batony o przekroju 60 mm, powierzchnia gładka, nie dopuszczalne zabrudzenia, oślizłość i naloty pleśni. Konsystencja ścisła, plaster grubości 5 cm, nie powinien się rozpadać, niedopuszczalne skupiska nie wymieszanych składników, produkowany z mięsa z głów, tłuszczu, skór zawartość tłuszczu nie więcej niż 35,5%, o okresie trwałości do ośmiu dni od daty produkcji) - Razem 1000 kg, , OZ Płoty - 400 kg, ZK Nowogard-600 kg, 12) Pieczeń cygańska (pieczeń wieprzowo - wołowa, grubo rozdrobniona, zapiekana w foremkach, powierzchnia gładka, plastry o grubości 1 cm, nie rozpadają się, składniki równomiernie rozmieszane, o okresie trwałości do 5 dni od daty produkcji) - Razem 2700 kg, OZ Płoty - 800 kg, ZK Nowogard-2100 kg, 13)Pieczeń rzymska (pieczeń wieprzowo - wołowa, grubo rozdrobniona, zapiekana w foremkach, powierzchnia gładka, plastry o grubości 1 cm, nie rozpadają się, składniki równomiernie rozmieszane, o okresie trwałości do 5 dni od daty produkcji) - Razem 2900 kg. , OZ Płoty - 600 kg, ZK Nowogard-1800 kg, 14)Blok mielonka - (kiełbasa wieprzowa z dodatkiem mięsa wołowego, parzona w osłonce, średnica kiełbasy 60mm, powierzchnia gładka składniki równomiernie rozmieszane, zawartość białka nie mniej niż 10%, zawartość tłuszczu nie więcej niż 35% okres trwałości do 5 dni od daty produkcji) - Razem 2800 kg, OZ Płoty - 900 kg, ZK Nowogard-1900 kg, - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa wędlin z mięsa czerwonego do Jednostki Wojskowej 3378 Drawsko Pomorskie Znak postępowania: 934/2015
Dodano: 2015-10-07 - DOSTAWA WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO DLA KPW ŚWINOUJŚCIE
Dodano: 2014-07-01 - Dostawa mięsa oraz wędlin (sprawa 02/13 powtórzona)
Dodano: 2013-05-23 - Dostawa mięsa oraz wędlin (sprawa 02/13).
Dodano: 2013-04-12 - Przetarg nieograniczony nr 4/Ż/12
Dodano: 2012-10-09 - Przetarg nieograniczony nr 14/n/do/2012 r.
Dodano: 2012-03-29 - Przetarg nieograniczony nr 6/Ż/11.
Dodano: 2011-10-10 - Dostawa mięsa oraz wedlin - sprawa 3/10 uzupełnienie.
Dodano: 2011-06-21 - Przetarg nieograniczony nr 2/Ż/11
Dodano: 2011-03-16 - Dostawa wędlin
Dodano: 2010-10-19