Centralny Ośrodek Szkolenia Straży Granicznej ogłasza przetarg
- Adres: 75-902 Koszalin, ul. J. Piłsudskiego 92
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 094 3452415, 3444062 , fax. 094 3455374
- Data zamieszczenia: 2011-06-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Centralny Ośrodek Szkolenia Straży Granicznej
ul. J. Piłsudskiego 92 92
75-902 Koszalin, woj. zachodniopomorskie
tel. 094 3452415, 3444062, fax. 094 3455374
REGON: 33037474200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.cos.strazgraniczna.pl/modules.php?name=zam_ogloszone
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa oraz wedlin - sprawa 3/10 uzupełnienie. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Pasztet z kurcząt typu podlaski, Kiełbasa krakowska parzona drobiowa, Filet z piersi indyka, Szynka drobiowa, Kiełbasa salami, Schab wieprzowy wędzony, Schab z przyprawami, Pasztet zapiekany, Pasztetowa podwędzana, Szynka wieprzowa konserwowa, Boczek wędzony parzony b/k, Baleron, Szynka wędzona gotowana wieprzowa, Polędwica sopocka wędzona wieprzowa, Kiełbasa parówkowa, Parówki, Kiełbasa szynkowa wieprzowa, Kiełbasa krakowska parzona, Kiełbasa żywiecka, Kiełbasa krakowska sucha, Kabanosy, Kiełbasa biała parzona, Kiełbasa podlaska, Kiełbasa śląska, Flaki wołowe świeże krojone suche kl. I, Słonina świeża kl. I, Szynka wieprzowa b/k świeża kl. I, Żeberka wieprzowe świeże kl. I, Schab wieprzowy b/k świeży kl. I, Łopatka wieprzowa b/k świeża kl. I, Karkówka wieprzowa b/k świeża kl. I, Wołowina ekstra świeża kl. I - w łącznej ilości ok 4 200 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie jest wymagane
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.cos.strazgraniczna.pl/modules.php?name=zam_ogloszone
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa wędlin z mięsa czerwonego do Jednostki Wojskowej 3378 Drawsko Pomorskie Znak postępowania: 934/2015
Dodano: 2015-10-07 - DOSTAWA WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO DLA KPW ŚWINOUJŚCIE
Dodano: 2014-07-01 - Dostawa mięsa oraz wędlin (sprawa 02/13 powtórzona)
Dodano: 2013-05-23 - Dostawa mięsa oraz wędlin (sprawa 02/13).
Dodano: 2013-04-12 - Przetarg nieograniczony nr 4/Ż/12
Dodano: 2012-10-09 - Przetarg nieograniczony nr 14/n/do/2012 r.
Dodano: 2012-03-29 - Przetarg nieograniczony nr 6/Ż/11.
Dodano: 2011-10-10 - Przetarg nieograniczony nr 2/Ż/11
Dodano: 2011-03-16 - Dostawa wędlin
Dodano: 2010-10-19 - 14/żyw/10/11
Dodano: 2010-09-29