Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych (zakup wspólny dla ZK Jasło i AŚ Sanok)

Zakład Karny w Jaśle ogłasza przetarg

  • Adres: 38200 Jasło, Warzyce
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 13 44 35 860 , fax. 13 44 35 861
  • Data zamieszczenia: 2017-01-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Jaśle
    Warzyce 467
    38200 Jasło, woj. podkarpackie
    tel. 13 44 35 860, fax. 13 44 35 861
    REGON: 127117800000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych (zakup wspólny dla ZK Jasło i AŚ Sanok)
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych (zakup wspólny dla ZK Jasło i AŚ Sanok) do magazynów Zamawiających mieszczących się w Zakładzie Karnym w Jaśle oraz w Areszcie Śledczym w Sanoku w asortymencie i ilościach określonych w załączniku nr 1, 2, 3 i 4 do SIWZ (formularze cenowe).Określona w tabelach ilość towaru jest wielkością szacunkową. Zamawiający informuje, że rzeczywista ilość pobranych artykułów może odbiegać od ilości planowanej. Zadanie I: Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych ( tabela z załącznika nr 1 do SIWZ) L.p. Kod CPV Nazwa artykułu J.m. Ilość asortymentu 1. 15113000-3 Boczek surowy kg 500 2. 15131130-5 Boczek wędzony kg 20 3. 15114000-0 Flaki wołowe gotowane kg 100 4. 15113000-3 Karkówka wieprzowa b/k kg 100 5. 15131134-3 Kaszanka kg 1600 6. 15131130-5 Kiełbasa grillowa kg 180 7. 15131130-5 Kiełbasa grillowa biała kg 900 8. 15131130-5 Kiełbasa mortadela wieprzowa kg 500 9. 15131130-5 Kiełbasa parówkowa kg 850 10. 15131130-5 Kiełbasa śląska kg 250 11. 15131130-5 Kiełbasa zwyczajna kg 1900 12. 151311336-6 Kiełbasa kanapkowa kg 1100 13. 151311336-6 Mielonka śniadaniowa kg 600 14. 151311336-6 Mielonka tyrolska kg 400 15. 151311336-6 Mielonka wieprzowa kg 500 16. 15131130-5 Lunch kg 1500 17. 15113000-3 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 800 18. 15131130-5 Parówki cienkie kg 100 19. 15131310-1 Pasztetowa kg 100 20. 15131310-1 Pasztet pieczony wieprzowy kg 700 21. 15131130-5 Pieczeń wiedeńska kg 400 22. 15110000-2 Podgardle surowe kg 500 23. 15111100-0 Mięso gulaszowe wołowe kg 150 24. 15131130-5 Salceson kg 800 25. 15131130-5 Smaczek konserwowy kg 250 26. 15113000-3 Szynka surowa bez kości kg 350 27. 15114000-0 Wątroba wieprzowa kg 300 28. 15114000-0 Wątroba wołowa kg 200 29. 15131620-7 Mięso mielone świeże kg 1200 30. 15131220-3 Żeberka wieprzowe świeże kg 500 31. 15131133-6 Pachwina wędzona kg 100 Zadanie II: Dostawa mięsa drobiowego i wyrobów drobiowych ( tabela z załącznika nr 2 do SIWZ) L.p. Kod CPV Nazwa artykułu J.m. Ilość asortymentu 1. 15112000-6 Filet drobiowy kg 150 2. 15131500-0 Hamburgery z kurczaka kg 1100 3. 15131135-0 Kiełbasa mortadela drobiowa kg 1250 4. 15131135-0 Kiełbasa zwyczajna drobiowa kg 1000 5. 15112100-7 Kurczak świeży kg 1000 6. 15131135-0 Mielonka drobiowa kg 1300 7. 15131135-0 Parówki drobiowe kg 750 8. 15131310-1 Pasztetowa drobiowa kg 850 9. 15131135-0 Pieczeń drobiowa kg 1350 10. 15131135-0 Salceson drobiowy kg 550 11. 15131135-0 Serdelki drobiowe kg 450 12. 15131135-0 Szynka mielona drobiowa-blok kg 350 13. 15112300-9 Wątroba drobiowa kg 400 14. 15114000-0 Żołądki drobiowe kg 450 15. 15112100-6 Filet z indyka kg 50 16. 15112100-6 Udko z kurczaka –waga ok. 250g/szt. kg 650 17. 15114000-0 Serca drobiowe świeże kg 300 18. 15131440-2 Polędwica drobiowa kg 250 Zadanie III: Dostawa konserw mięsnych ( tabela z załącznika nr 3 do SIWZ) L.p. Kod CPV Nazwa artykułu J.m. RAZEM 1. 15131000-5 Konserwa tyrolska z otwieraczem 300g kg 400 2. 15131000-5 Konserwa turystyczna z otwieraczem 300g kg 500 3. 15131310-1 Pasztet Mazowiecki z otwieraczem 300g kg 300 4. 15131310-1 Pasztet drobiowy z otwieraczem 300g kg 1000 Zadanie IV: Dostawa ryb przetworzonych i konserwowanych ( tabela z załącznika nr 4 do SIWZ) L.p. Kod CPV Nazwa artykułu J.m. RAZEM 1. 15200000-0 Paprykarz kg 600 2. 15241200-1 Śledź w pomidorach kg 350 3. 15200000-0 Sałatka z makreli kg 500 4. 15240000-2 Szprot w oleju kg 150 5. 15240000-2 Szprot w pomidorach kg 450 6. 15221000-3 Tusza rybna mrożona kg 450 7. 15241200-1 Śledź marynowany kg 80
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15113000-3

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach