Przetargi.pl
Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa i wędlin do Zakładu Karnego w Dębicy

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 39200 Dębica, ul. Sandomierska
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 0-14 681-56-56, 681-56-57 , fax. 0-14 681-56-59
  • Data zamieszczenia: 2017-12-01
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Sandomierska 41
    39200 Dębica, woj. podkarpackie
    tel. 0-14 681-56-56, 681-56-57, fax. 0-14 681-56-59
    REGON: 78295900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny w Dębicy

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa i wędlin do Zakładu Karnego w Dębicy
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.część: Łopatka wieprzowa z kością bez skóry świeża (bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia) w ilości 500 kg/m-c 2.część: Mięso drobne II wołowa świeże, (bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia) w ilości 130 kg/m-c, 3.część: Wątroba wieprzowa świeża (bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia) w ilości 100 kg/m-c 4.część: Boczek mielony w ilości 180 kg/m-c, 5.część: Kiełbasa parówkowa w ilości 180 kg/m-c, 6.część: Kiełbasa zwyczajna w ilości 180 kg/m-c, 7.część: Kiełbasa mielona – lencz w ilości 180 kg/m-c, 8.część: Pieczeń wiedeńska / bez foremki / w ilości 180 kg/m-c, 9.część: Szynka tyrolska w ilości 180 kg/m-c, 10.część: Szynka konserwowa w ilości 35 kg/m-c, 11.część: Szynka zielonogórska w ilości 35 kg/m-c, 12.część: Szynka domowa w ilości 35 kg/m-c, 13.część: Szynka drobiowa (produkt wyłącznie z mięsa drobiowego) w ilości 35 kg/m-c, 14.część: Filet z indyka (prasowany blok) (produkt wyłącznie z mięsa drobiowego) w ilości 35 kg/m-c, 15.część: Parówki drobiowe (produkt wyłącznie z mięsa drobiowego) w ilości 200 kg/m-c
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15113000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach