Przetargi.pl
Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa i wędlin do Zakładu Karnego w Dębicy.

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 39200 Dębica, ul. Sandomierska
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 0-14 681-56-56, 681-56-57 , fax. 0-14 681-56-59
  • Data zamieszczenia: 2016-11-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Sandomierska 41
    39200 Dębica, woj. podkarpackie
    tel. 0-14 681-56-56, 681-56-57, fax. 0-14 681-56-59
    REGON: 78295900000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa i wędlin do Zakładu Karnego w Dębicy.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1)część: Łopatka wieprzowa z kością bez skóry świeża (bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia) w ilości 550 kg/m-c 2)część: Mięso drobne II wołowa świeże(bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia) w ilości 200 kg/m-c 3)część: Wątroba wieprzowa świeża (bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia) w ilości 130 kg/m-c 4)część: Boczek mielony w ilości 230 kg/m-c 5)część: Kiełbasa parówkowa w ilości 230 kg/m-c 6)część: Kiełbasa zwyczajna w ilości 230 kg/m-c 7)część: Kiełbasa mielona – lencz w ilości 230 kg/m-c 8)część: Pieczeń wiedeńska / bez foremki / w ilości 230 kg/m-c 9)część: Szynka tyrolska w ilości 230 kg/m-c 10)część: Szynka konserwowa w ilości 35 kg/m-c 11)część: Szynka zielonogórska w ilości 35 kg/m-c 12)część: Szynka domowa w ilości 35 kg/m-c 13)część: Szynka drobiowa (produkt wyłącznie z mięsa drobiowego) w ilości 35 kg/m-c 14)część: Filet z indyka (prasowany blok) (produkt wyłącznie z mięsa drobiowego) w ilości 35 kg/m-c 15)część: Parówki drobiowe (produkt wyłącznie z mięsa drobiowego) w ilości 240 kg/m-c 16)część: Karkówka wieprzowa bez kości świeża (bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia) w ilości 130 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15113000-3

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach