Przetargi.pl
Dostawy wędlin drobiowych, mięsa drobiowego, wędlin wieprzowych, mięsa wieprzowego i wołowego, ryb i przetworów rybnych oraz konserw mięsnych do Zakładu Karnego w Łowiczu

Zakład Karny w Łowiczu ogłasza przetarg

  • Adres: 99400 Łowicz, ul. Wiejska
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 468 309 740
  • Data zamieszczenia: 2018-09-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Łowiczu
    ul. Wiejska 3
    99400 Łowicz, woj. łódzkie
    tel. 468 309 740
    REGON: 78294200015
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka organizacyjna Służby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy wędlin drobiowych, mięsa drobiowego, wędlin wieprzowych, mięsa wieprzowego i wołowego, ryb i przetworów rybnych oraz konserw mięsnych do Zakładu Karnego w Łowiczu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Sukcesywne dostawy do siedziby Zamawiającego produktów żywnościowych w następującym asortymencie i ilościach: Część I – wędliny drobiowe - parówki drobiowe - 2050 kg - serdelki drobiowe - 700 kg - kiełbasa śląska drobiowa - 3450 kg - kiełbasa śniadaniowa drobiowa - 1700 kg - kiełbasa kanapkowa drobiowa - 2400 kg - kiełbasa szynkowa drobiowa - 2500 kg - kiełbasa żywiecka drobiowa - 290 kg - mortadela drobiowa - 300 kg - kiełbasa parówkowa drobiowa - 1500 kg - lunchmeat drobiowy - 300 kg - blok drobiowy - 2050 kg - polędwica drobiowa - 550 kg - szynka drobiowa - 550 kg - pasztetowa drobiowa - 1550 kg - pasztet drobiowy - 1550 kg Część II – mięso drobiowe - ćwiartka tylna z kurczaka – nie mrożona - 7850 kg - filet z piersi kurczaka – nie mrożony - 420 kg - wątroba drobiowa – nie mrożona - 3500 kg - żołądki drobiowe – nie mrożone - 4000 kg - mięso mielone drobiowe – nie mrożone - 3600 kg - kotlet drobiowy – wyrób garmażeryjny (waga 1 szt. 90-100g) - 2200 kg Część III – wędliny wieprzowe - kiełbasa parówkowa - 1750 kg - mortadela - 2450 kg - kiełbasa zwyczajna - 2000 kg - kiełbasa podwawelska - 2000 kg - kiełbasa krakowska - 650 kg - kiełbasa golonkowa - 2000 kg - mielonka wieprzowa - 1600 kg - kaszanka - 600 kg - salceson włoski - 1800 kg - szynka wieprzowa gotowana grubo rozdrobniona - 300 kg - pieczeń rzymska - 1700 kg - pieczeń myśliwska - 1700 kg - szynka tyrolska - 1700 kg - kiełbasa zielonogórska - 300 kg Część IV – mięso wieprzowe, wołowe - łopatka wieprzowa 4D bez kości - 1400 kg - mięso gulaszowe wieprzowe kl. II – nie mrożone - 850 kg - mięso mielone wieprzowo – wołowe – nie mrożone - 6000 kg - karkówka wp b/k - 250 kg - mięso gulaszowe wołowe kl. II – nie mrożone - 1650 kg Część V – ryby i przetwory rybne - filet rybny mrożony (szaterpak) - 500 kg - burgery rybne panierowane, 60-80g/szt. (produkt mrożony) - 2800 kg - płaty śledziowe solone - 2300 kg - paprykarz szczeciński, puszka z samo otwieraczem, 300-330g/szt -2350 kg - szprot w pomidorach, puszka z samo otwieraczem, 300-330g/szt. -2350 kg - sałatka z makreli z warzywami (konserwa sterylizowana), puszka z samo otwieraczem, 300-330g/szt - 300 kg Część VI – konserwy mięsne - konserwa turystyczna, 300g/szt. - 1850 kg - przysmak śniadaniowy - 1850 kg - pasztet sojowyalupak, 100-130g/szt. - 400 kg - pasztet drobiowy alpak, 100-130g/szt. - 500 kg Dostarczone produkty muszą posiadać etykiety z informacją zawierającą nazwę asortymentową zgodną ze specyfikacją oraz fakturą VAT, numer partii oraz datę przydatności do spożycia. Wskazane ilości poszczególnych artykułów są ilościami przewidywanymi, które posłużą do określenia wartości przedmiotu zamówienia wg poszczególnych ofert. W trakcie realizacji zamówienia – faktyczne ilości poszczególnych artykułów mogą odbiegać od określonych powyżej, jednakże łączna wartość realizowanej umowy nie przekroczy wartości określonej ofertą wykonawcy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131135-0
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie określił warunku w tym zakresie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach