Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach ogłasza przetarg
- Adres: 42-110 Popów, Kule
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 034 3104030 , fax. 034 3103653
- Data zamieszczenia: 2019-05-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach
Kule 2
42-110 Popów, woj. śląskie
tel. 034 3104030, fax. 034 3103653
REGON: 00067518100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy warzyw i owoców dla OSSW w Kulach - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia, na potrzeby Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach są dostawy warzyw i owoców. Zadanie nr 1: – dostawy warzyw dla OSSW w Kulach: l.p. Nazwa artykułu Jm. Ilość 1 Buraki czerwone kl. I kg 600. 2 Cebula kl. I kg 700. 3 Czosnek kl. I szt. 300. 4 Kapusta biała głowiasta kl. I kg 1100. 5 Kapusta czerwona głowiasta kl. I kg 500. 6 Kapusta pekińska kl. I kg 400. 7 Koperek natka kl. I pęczek 700. 8 Marchew korzeń kl. I kg 1200. 9 Ogórek zielony kl. I kg 750. 10 Papryka kl. I kg 600. 11 Pietruszka korzeń kl. I kg 550. 12 Pietruszka natka kl. I pęczek 500. 13 Pomidory kl. I kg 800. 14 Por zielony kl. I kg 500. 15 Rzodkiewka kl. I pęczek 600. 16 Sałata zielona kl. I szt. 800. 17 Seler korzeń kl. I kg 700. 18 Fasolka szparagowa kl. I kg 30. 19 Szczypiorek natka kl. I pęczek 600. 20 Pieczarki kl. I kg 500. 21 Kapusta włoska głowiasta kl. I kg 200. 22 Kalafior kl. I szt 100. 23 Ziemniaki jadalne kl. I kg 5500. 24 Ogórki małosolne kg 100. 25 Botwinka kl. I pęczek 40. 26 Por młody kl. I szt. 20. 27 Seler naciowy kl. I szt. 20. 28 Kapusta młoda kl. I szt. 120. 29 Ziemniaki młode kl. I kg 1000. Przedmiotem zamówienia na zadanie nr 2 są – dostawy owoców dla OSSW w Kulach: l.p. Nazwa artykułu Jm. Ilość 1 Banany kl. I kg 800. 2 Cytryny kl. I kg 500. 3 Jabłka deserowe kl. I kg 1200. 4 Kiwi kl. I kg 250. 5 Mandarynki kl. I kg 300. 6 Pomarańcze kl. I kg 500. 7 Winogrona kl. I kg 60. 8 Grapefruity kl. I kg 250. 9 Truskawki kl. I kg 30. 10 Nektarynki kl. I kg 120. 11 Arbuzy kl. I kg 100. 12 Gruszki kl. I kg 600. 13 Brzoskwinia kl. I kg 50. 14 Czereśnie i wiśnie kl. I kg 30. 15 Śliwki kl. I kg 30. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03110000-5
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie określił warunków w tym zakresie
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy PZP, przekaże zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy PZP. 2. Wypełniony i podpisany formularz ofertowy - załącznik nr 1 do SIWZ. 3. Wypełniony i podpisany formularz cenowy w zakresie zadania od 1 do 2 - załącznik nr 2 do SIWZ.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół Agrotechnicznych i Ogólnokształcących w Żywcu – 8 części
Dodano: 2024-01-17 - Dostawy warzyw i owoców dla Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie.
Dodano: 2020-09-23 - Dostawy w roku 2020 warzyw zielonych sezonowych i dyni
Dodano: 2019-12-09 - Dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół Agrotechnicznych i Ogólnokształcących w Żywcu w zakresie części 1, 2, 3 i 4
Dodano: 2019-11-29 - Dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół Agrotechnicznych i Ogólnokształcących Centrum Kształcenia Praktycznego w Żywcu- w zakresie 2 części
Dodano: 2019-02-05 - Dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół Mechaniczno-Elektrycznych w Żywcu
Dodano: 2018-12-19 - Dostawy w roku 2019 warzyw zielonych sezonowych i dyni
Dodano: 2018-12-07 - Dostawy w roku 2018 warzyw zielonych sezonowych i dyni
Dodano: 2017-12-20 - Dostawy w roku 2017 warzyw zielonych sezonowych i dyni
Dodano: 2016-12-22 - Dostawa warzyw i owoców
Dodano: 2016-11-16