Zakład Karny ogłasza przetarg
- Adres: 42580 Wojkowice, ul. Sobieskiego
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 322 961 600 , fax. 322 961 613
- Data zamieszczenia: 2016-11-16
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
ul. Sobieskiego 298
42580 Wojkowice, woj. śląskie
tel. 322 961 600, fax. 322 961 613
REGON: 31976000000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa warzyw i owoców - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zadanie nr 1. 1 Ziemniaki jadalne – o średnicy poprzecznej min. 4 cm i podłużnej min. 5 cm, bulwy dojrzałe, zdrowe, czyste, suche, nienadmarznięte, jednoodmianowe, o kształcie typowym dla danej odmiany, o dobrym smaku, bez pustych miejsc w środku, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, pakowane w worki max. po 30 kg.,Ilość 210000 kilogramów. Zadanie nr 2. 1 Seler (korzeń) – dojrzałe, zdrowe, czyste, suche, nienadmarznięte, jednoodmianowe, o kształcie typowym, o dobrym smaku, pakowany w worki max. po 30 kg.Ilość 18000 kilogramów. 2 Buraki ćwikłowe - dojrzałe, zdrowe, czyste, suche, nienadmarznięte, jednoodmianowe, o kształcie typowym, o dobrym smaku, pakowane w worki max. po 30 kg. Ilość 21000 kilogramów. 3 Marchewka (korzeń) - dojrzałe, zdrowe, czyste, suche, nienadmarznięte, jednoodmianowe, o kształcie typowym, o dobrym smaku, pakowana w worki max. po 30 kg. Ilość 37000 kilogramów. 4 Cebula biała - dojrzałe, zdrowe, czyste, suche, nienadmarznięte, jednoodmianowe, o kształcie typowym, o dobrym smaku, pakowana w worki max. po 30 kg. Ilość 16000 kilogramów. 5 Pietruszka (korzeń) - dojrzałe, zdrowe, czyste, suche, nienadmarznięte, jednoodmianowe, o kształcie typowym, o dobrym smaku, pakowana w worki max. po 30 kg. Ilość 18000 kilogramów. 6 Por - dojrzałe, zdrowe, czyste, suche, nienadmarznięte, jednoodmianowe pakowany w worki max. po 30 kg. Ilość 9000 kilogramów. 7 Kapusta biała - dojrzałe, zdrowe, czyste, suche, nienadmarznięte, jednoodmianowe, o kształcie typowym, o dobrym smaku pakowana w worki max. po 30 kg. ilość 17000 kilogramów. 8 Kapusta czerwona - dojrzałe, zdrowe, czyste, suche, nienadmarznięte, jednoodmianowe, o kształcie typowym, o dobrym smaku pakowana w worki max. po 30 kg. Ilość 9000 kilogramów. 9 Jabłko o gramaturze (100g – 180 g), pakowane w pojemniki max. po 20 kg. Ilość 20000 kilogramów. 10 Ogórek zielony o gramaturze (80g – 200 g), pakowane w pojemniki max. po 20kg. Ilość 3500 kilogramów. 11 Pomidory o gramaturze (100g – 150 g), pakowane w pojemniki max. po 20 kg. Ilość 3500 kilogramów. 12 Kalafior - pakowany w pojemniki max. po 20 kg. Ilość 700 kilogramów. 13 Papryka zielona, czerwona, biała, żółta – zdrowe, czyste, suche, nienadmarznięte, pakowana w worki max. po 20 kg. Ilość 700 kilogramów. Zadanie nr 3. 1 Kapusta kiszona – drobno szatkowana o swoistym smaku i zapachu, pakowana w beczki max. po 120 kg.Ilość 32000 kilogramów. 2 Ogórki kiszone - o swoistym smaku i zapachu, pakowane w beczki max. po 110 kg. Ilość 11000 kilogramów. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03110000-5
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół Agrotechnicznych i Ogólnokształcących w Żywcu – 8 części
Dodano: 2024-01-17 - Dostawy warzyw i owoców dla Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie.
Dodano: 2020-09-23 - Dostawy w roku 2020 warzyw zielonych sezonowych i dyni
Dodano: 2019-12-09 - Dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół Agrotechnicznych i Ogólnokształcących w Żywcu w zakresie części 1, 2, 3 i 4
Dodano: 2019-11-29 - Dostawy warzyw i owoców dla OSSW w Kulach
Dodano: 2019-05-14 - Dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół Agrotechnicznych i Ogólnokształcących Centrum Kształcenia Praktycznego w Żywcu- w zakresie 2 części
Dodano: 2019-02-05 - Dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół Mechaniczno-Elektrycznych w Żywcu
Dodano: 2018-12-19 - Dostawy w roku 2019 warzyw zielonych sezonowych i dyni
Dodano: 2018-12-07 - Dostawy w roku 2018 warzyw zielonych sezonowych i dyni
Dodano: 2017-12-20 - Dostawy w roku 2017 warzyw zielonych sezonowych i dyni
Dodano: 2016-12-22